Svar på aggressiv spørsmålsrunde.

Jeg lovte dere innlegg hver dag og det skal dere få. 

Takk for tilbakemeldinger på det forrige innlegget forøvrig, jeg er glad jeg ikke er den eneste som tørket tårer for Jan Erik og sang “å – å – å – sheriff” på Jannicke-kassetter. Er det ikke morsomt å tenke på at jeg om få år kan gi kidden min en kassett og hun vil nok ikke ha en ringeste anelse av hva det er for noe. Ikke en CD heller. Selv sliter jeg no jævlig med å huske både minidisk og laserdisk.

Akai. Jeg bestemte meg for å ta litt tak i et par spørsmål som har sust som ei kule over huet mitt de siste ukene på snapchat. (linevictoriahus) Faktisk tenkte jeg at jeg skulle stille de i en sånn sykt aggressiv tone for å sprite opp spørsmålene litt, dere er jo så innmari hyggelig mot meg – så noenganger må jeg gjøre dere slemmere enn dere egenlig er for å få bittelitt drama i livet mitt.

Hvor faen jobber du nå?
Jeg har vært så heldig å få lov til å gjøre et kort vikariat på 10 uker i lokalavisa som journalist. Veldig hyggelig! Og så er det tilbake i min “vanlige” jobb i mars 🙂
Hvorfor i helvette blogger du ikke oftere?
Vet du, jeg skulle så veldig gjerne blogget hele tiden… Problemet mitt er at tiden ikke strekker til. Jeg jobber fulltid nå, har kid å ta meg av når jeg kommer hjem, og 300 kvm som skal ryddes og holdes sånn noenlunde i stand. Jeg har som sagt satt meg et mål om å blogge hver eneste dag, og det ønsker jeg virkelig. Men da må man nesten regne med slike nødinnlegg som dette. (!)
Satan, du er fremdeles feit etter fødselen – skal du være feit resten av livet?
Rolig nå! Jeg har vært gladtjukk i langt flere år enn jeg har vært trent og noe lettere i kroppen. Så kan man egentlig si at jeg har som vane å være gladtjukk enn jeg har for vane å være trent og litt smalere rundt magemålet. Jeg kan vel ikke si jeg har forfalt det siste året, men greia er at det har vært SYKT vanskelig å sjonglere livet etter at jeg fikk barn. Prioriteringene har ikke vært å trene og spise sunt, og det straffes jeg for i form av en dårlig helse for tiden. Men hey, Lieakurs er rett rundt hjørnet. Og jeg gleder meg veldig 🙂
Hvorfor i helvette jobber ikke du fulltid med bloggen din?
Et spørsmål jeg i grunn får ganske ofte og som har et ganske enkelt svar:
Jeg elsker å blogge rett og slett fordi det er en hobby. Det er nettopp fordi det er en hobby jeg syns det er gøy, og jeg vet ikke hvordan bloggingen min ville blitt om jeg skulle levd av det. Jeg liker å tro at livet mitt er hakket mer spennende om jeg har kollegaer å sparre med i jobbsammenheng og er sliten og trøtt etter lange møter i jobben, enn om jeg bare skulle tusla hjemme og spydd ut reklameinnlegg og bloggskriblerier “fordi jeg må”. Akkurat nå er jeg i en situasjon der jeg ikke behøver å jage klikk og samarbeidspartnere, jeg står helt fritt til å gjøre akkurat hva jeg vil på denne bloggen uten at jeg er økonomisk avhengig av den. Jeg liker forøvrig svært godt min vanlige jobb, så foreløpig er planen å gjøre begge deler. 
Hvem faen trur du at du er?
Du, det er det enkleste spørsmålet jeg har fått. Jeg er meg sjæl. Intet mindre, intet mer. Fint lite drama og særdeles lite polish og løsnegler i denne bloggen. Jeg er en gråblogger. 

Ha en deilig kveld videre, folkens! 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg