Kan noen gi døgnet mitt litt flere timer?

Dette:

..er det triste ansiktet til en mor som har sittet 2 timer i kø på vei hjem fra jobben, som allerede var 1,5 timer overtid. Fjeset du ser er en hel haug med hormoner og mammatårer som eksploderte i ansiktet mitt sånn i 19-tiden, da jeg omsider kom inn døra her hjemme og løp mot min deilige frøken i skitten body med prim og vellingflekker og en litt for trang ullbukse som kryper litt opp på de myke leggene. 

Mens jeg holder henne inntill meg og snuser inn lukten av babyshampoo og banan, så tar det ikke lange tiden før Maren nyter stunden like mye som meg og hun sovner på brystet mitt. Da gjør jeg det som egentlig er ikke helt lovlig, men som jeg kan gjøre fordi jeg er mamman hennes og jeg bestemmer: Jeg lar henne sovne i fanget mitt mens jeg nusser og koser og stryker og synger for henne. Ja, jeg vet at jeg på denne måten utsetter leggingen, men det ble min eneste sjans til å tilbringe litt tid med henne. Alternativet hadde vært å legge henne rett etter at jeg kom hjem, og jeg klarte faktisk ikke tanken på å ikke se henne på TO døgn bare fordi jeg jobber akkurat litt for mye, kombinert med trailersjåførene med utenlandske skilter som ikke klarer å sko bilene sine riktig for norskt vintervær. TO TIMER stjal dere fra meg bare fordi dere tror “det går helt fint” å kjøre på norskt vintervær med tynnslitte dekk. Og ja, jeg vet det er din oppdragsgiver jeg skal rette kritikk mot, men her må faktisk politiet og vegvesenet sette foten ned. Hvor alvorlige og mange må ulykkene være før man ber om litt større respekt for vinterføre her i Norge? Innfør brikkeordning. Har du ikke godkjent brikke (samme opplegg som bombrikke) for kjøring i Norge (riktig utstyr, dekk og godkjent kjettinger og forståelse for bruken av kjetting, samt gjerne også eget vinter-sertifikat for kjøring i Norge vinterstid, så er det bare klipp-klipp, no more driving for you my friend.) 

Tilbake til min fine frøken i en litt for liten ulltights.

Jeg lar henne duppe på meg en halvtimes tid og er klar for to timer action når det egentlig er leggetid. Det gjør ingenting! Aldri vært så glad for at ungen min er våken, jeg…! Jeg la henne nå klokken 22.00, så om Torben er heldig så sover hun til 11.00 i morgen, haha!

Jeg er vannvittig usikker på hvordan dette skal ende. Døgnet har jo fader ikke mange nok timer! 4-5 timer ekstra, så kunne jeg vært fornøyd..! 

I morgen er en (bokstavelig talt) stor dag. Da skal jeg til Nancy og jeg skal starte på Liveakurs igjen. Og veies. Ikke bare i kilo og centimeter skal jeg måles, men du skal vite at jeg også skal få svar på nøyaktig HVOR dårlig form jeg er. Fin-fint det. Bra start på uka liksom. Kanskje derfor jeg er så emo for tiden. Jeg har jo ventet på denne dagen et par måneder nå. Mannet meg opp.
Jeg har lovet å holde dere oppdatert – men følg meg gjerne på instagram eller snap: linevictoriahus om dere vil. Og hvis dere legger meg til idag før snappene fra idag går ut, så må jeg få beklage på forhånd – haha!  Jeg har åpenbart ikke så mye sperrer når jeg er spontan som jeg er på snap, hahahoho!

Vi snakkes, folkens! Dere er fasen i meg flotte mennesker, jeg koser meg med hver eneste hyggelige kommentar jeg får, og jeg skal bli MYE bedre på å svare på de også 🙂

/Supporterfrue Line Victoria

 

 

2 kommentarer
  1. Kort og greit-god natt.siste på dagsplanen hver kveld er 4 blogger.
   Og det er hyggelig å legge igjen en hilsen hos deg fordi du kommuniserer.
   Snap ja….følger med.wee

  2. Jeg skjønner deg kjempe godt. Det er så deilig å ha de sovende på fanget <3
   Men over til noe heeelt annet; vet du når vi får vite hvem som har gått videre til finalen i Vixen? Jeg er så spent, jeg har stemt på deg HVER dag 😉 whoopwhoop

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg