Første dagen over.

Bah.

Første dagen er over, og det er som regel den tyngste. I morgen kan jeg liksom trøste meg med at “Nå er jeg jo igang, blir for dumt å begynne på nytt igjen nå!” Jeg lover deg, første 24 timene er virkelig pain. Litt fordi jeg drømmer om å velte meg i nugatti og mandelstang og kremboller og sjokolademelk BARE EN SISTE GANG, men også fordi jeg vet at jeg ikke kan det på en stund. 

Det blir nok en veldig tidlig kveld, siden jeg ikke takler tanken på alt det gode som ligger i kjøleskapet. Om to-tre dager er det værste søtsuget borte, så da kan jeg roe rogna litt.

Idag måtte jeg forøvrig ta to minutter på redaksjons-morgenmøte og fortelle kjapt hva DE har i vente de neste ukene. Jeg la ut om dårlig ånde, rar lukt, aggressiv fremtoning i 12.30-draget og en litt stusselig lunsj på supporterfrua framover. De nikket og gikk en laaaaang runde rundt meg og pilte ut av lokalet. Det går fint det asså. 

Jeg har som dere sikkert har forstått ikke begynt å tenke på treningen ennå. Den kommer når den kommer. Først må jeg kneble søthungeren, deretter prøve å tvinge meg inn i sykkelbuksa. Spennende tider. Minner meg om første gang jeg dro på spinning og ble hekta etter det. Men jeg gleder meg til jeg er på plass med setet mellom låra igjen, det blir himla gøye greier!

Vil dere ha dagens bilde?

Fra en følger på snap. Jeg glemmer jo helt at 9500 gærninger følger meg der, så jæææskla gøy! Har mitt lille private tv-show der, jeg! 🙂 (Heter forøvrig linevictoriahus hvis du vil følge meg..:!)

Vi preikas mer senere i morgen formiddag, jeg må rett og slett gå å legge meg og sørge litt over alt jeg har lyst på i skapet.

/Supporterfrue – Line Victoria

 

9 kommentarer
  1. Jeg kjenner meg sååå igjen i det du skriver. Gleder meg til å følge deg denne gangen også, jeg trenger litt motivasjon. Og du er et skikkelig boost av motivasjon for meg <3 Dette blir spennende!! Lykke til

  2. Hei! Er det lavkarbo du går på? Vurderer det selv, men er livredd for dårlig ånde. Passer særdeles dårlig i min jobb… Tips til å unngå det og går drt over?

  3. Grattis med å ha kommet i finalen i Vixen i to av kategoriene😄😄 er det noen som fortjener det, så erre deg!!!! You go girl👊🏼

  4. Du er den eneste kvinne jeg har hørt om ,som liker Mandelstang. Det smaker like jævli, som disse såkalte sunne sjokoladene,som minner of fuglefrø dyppet i klebrig masse.
   Krem boller ?? Er det disse berliner bollene med krem i?
   Etter å ha sett Van Wilder,styrer jeg laaaaang unna slike.
   Men uansett lykke til.Du kan klare dette, om ikke din kjære frister deg ut på dypt vann.

  5. Lurt med tannbørste og advarsel, men forblir den lukten der? Er det sikkert at den kommer? Merker Torben noe feks? Masse lykke til! Her er jeg nok fortsatt på krembollen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg