“Kjøp en deilig joggedress i velour, og føl deg moteriktig selv som gravid!”

Jeg er topp 5 i kategoriene “Årets Gullpenn” og “Årets Stjerneskudd”.

Lite visste jeg at jeg fenger dere så mye med skribleriene mine at dere har stemt meg frem til to veldig gjeve statuetter. At min lille skare med blogglesere skal klare å stemme meg frem i teten blant de virkelig store er jo virkelig, virkelig helt sjukt! 

Nå er det opp til juryen. Jeg både tror og håper at de gjør en veloverveid avgjørelse. Jeg er i konkurranse med Skam-Ulrikke og Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. Blant annet. Og jeg er i ultrahard konkurranse med min favorittmann nest etter Torben, nemlig mannen til Konatil – Peter Pappahjerte. Forøvrig to bloggfleiser som gir meg veldig mye mentalt påfyll i en ellers så veldig rosa bloggverden. Og da er det ekstra stort å dele finaleplass med slike fine folk.
Jeg gleder meg til å ligge i sjøstjerneformasjon mellom de to, på hotellrom i Tigerstaden neste helg. Ahh, barnefri og voksentid. ( 😉 )

Bare det å bli nominert var helt enormt stort for meg, at jeg er i finalen er uvirkelig – tro meg når jeg sier at jeg kan leve helt fint på annerkjennelsen dere har gitt meg frem til nå. Jeg må innrømme at jeg er så utrolig stolt. Stolt av at jeg tror kanskje jeg er en av de veldig få som ikke blogger som heltidsjobb. At jeg gjør dette for min egen del, og at jeg koser meg så sykt med det. Jeg er utrolig heldig som får gjøre dette!

Så her sitter jeg da. Jævlig sulten og jævlig glad. Det er nesten samme følelse. Hadde jeg visst at finalistene ble avslørt idag så hadde jeg jo tatt meg ei real karbo-fest i kveld og heller starta med kostholdsendring i morra. Men jeg koser meg med pulvermaten og grønnsakene mine, vel vitende om at 16 uker av et liv er så altfor lite. 

Maren kubba i armene mine for en time siden, så nå venter rett og slett senga på hu mor ganske snart. Det er faktisk ganske hektisk i lokalavisa om dagen. 

Dagens bilde: Jeg var høygravid. Gravidjoggedressen jeg var blitt anbefalt av en rosablogger satt ikke helt som lovet. 

 

 

Siste innlegg