Vixen-forberedelser og uka som gikk.

Jeg har oppdaget at Influencer-Norge i disse dager bruker mye tid på forberedelsene til Vixen Influencer Awards. Den derre prisutdelingen som alle snakker om.

Det syes kjoler, det limes paljetter, det mases etter sponsing, det lånes antrekk av diverse pr-agenturer og reklamebyråer, det graves frem både vintaaaaaasje hatter og males acrylnegler. Det lånes gucci-vesker av venninner for å se mest mulig vellykket ut, og løshår klippses på med øvede hender.  Øyevipper blir limt på og jeg tipper vi kommer til å se mange nydelige spraytannede bloggere på løperen på Grand til helgen.

Jeg?

Jo, jeg skal kjøpe meg en strømpebukse i løpet av uken. De jeg har er enten sprengt i skrittet, for store, for nuppete eller for slitte på knærne. Strømpebuksa jeg skal kjøpe skal være i riktig størrelse, og helst med ekstra polstring i det nevnte skrittet. Mulig jeg går for den med litt hold-in-effekt, men usikker på om regnskapsføreren min mener at det går ann å skrive av på firmaet. Jeg kan prøve meg med å putte det under posten «verneklær» men usikker. Strømpebuksa ønsker jeg også skal gå høyt i livet så den ikke ruller seg under bollemagen og jeg ser mer lubben ut enn jeg egentlig er. Så valg av strømpebukse – det er min forberedelse til prisutdelingen. 

Noen sa til meg at det kunne være lurt å ha ei lita takketale i bakhånd, sånn i tillfelle. Det har jeg ikke. Jeg har ikke engang gjort meg opp en eneste mening om hva jeg skulle sagt om jeg vant en pris – det blir rett og slett for fjernt for meg. 

Ei butikkdame på Brottis spurte meg da jeg hadde min ukentlige «se, men ikke røre»-runde på lørdag: «Tror du at du kommer til å vinne? Nei, svarte jeg. Jeg er altfor normal til det. «Det er nettopp derfor du vinner, sa hun» og lodde hele veien tilbake til kassaapparatet. Det var hyggelig sagt. Det er slike som henne jeg på en måte skriver for. Hun som sitter å humrer fordi hun kjenner seg igjen i det jeg utleverer av meg selv. Og det er slike kommentarer som får meg til å føle meg som en vinner uansett utfall av en prisutdeling i Oslo. 

Helgen har gått over all forventning. Jeg skal ikke lyve, dog. Jeg har tenkt på pizza, godterier, rømme, taco, brødskiver med nugatti og alt annet som er digg og står på «nei-lista» mi. Jeg har faktisk holdt meg, men jeg har har tatt noen dyyyype åndedrag nedi nugattiboksen til Maren. Ja, hun har fått nugatti på brødskiva når hun var syk, og det er fremdeles ganske mye igjen i boksen. Men jeg har faktisk kommet meg i sving med å bevege meg da. Og da tok jeg med meg tre stykker som jeg kunne måle meg med sånn kroppslig sett. Ja, jeg tok med meg tre stykker jeg lett kunne banket i tvekamp, for å si det sånn. Veldig bra for motivasjonen at JEG er den spreke av de jeg gikk tur med idag. Jeg fant treningspartnere idag som har et arsenal av plager som gjør de nærmest imobile (heter det det?) med sine ryggplager, isjhas, lungebetennelse, koordinasjonsproblemer, løse ankler, og ei som faktisk ikke kan gå i det hele tatt men måtte trilles hele veien. (Maren, 10 måneder)

Mandag i morgen da. Med altfor få timer og en helvettes tung morgen å stå opp. Faktisk så tung at jeg glemte å ta på meg bh etter morgenstell forrige mandag, og det ble ikke oppdaget før jeg stod i speilet på dass på jobb og lurte på hvorfor puppene hang så langt ned på magen. Memo til meg selv – husk undertøy. Du går ikke hjemme i mammapermisjon, og de øvrige gutta på kontoret kan ta alvorlig skade av at du snubler rundt i dine egne patter.

Det er veiing til tirsdag, og det blir utrolig spennende å se hvordan den første uka har kicket inn for meg. Hva har denne omveltningen gjort med meg så langt? Sikkert bare vann foreløpig, men det føles godt å være igang. På ekte.

Av erfaring begynner energien å komme i uke 2 også.. Det gjorde den hvertfall forrige gang. Nå føles det litt som jeg har tømt alt i kroppen min og den sakte men sikkert begynner å stabilisere seg. (Blodsukkeret gjør jo det, jeg har jo ikke de store svingene som når jeg hiver innpå et par plater sjokolade rett før deadline i lokalavisa..!)

Nuvel! 

Senga venter! 

Hørs i morgen! 🙂

7 kommentarer
  1. “Jo, jeg skal kjøpe meg en strømpebukse i løpet av uken. De jeg har er enten sprengt i skrittet…” Så sier de at det å føde en unge kan drepe sex livet 😉
   Blir jo drit tidi om du vinner og bare står der og tuter,som norges svar på Gwynet Paltrow.
   Men Tror nok du har rett,slike priser er det mye PR bak.Så den går nok til Nordlending Barbi eller en annen mote blogger

  2. Hva tenker du om at vixen kaster ut folk, tar de tilbake igjen og driver generelt useeiøst opplegg? Omtrent alle bloggerne de har valgt ut, har jo brutt alle åndsverklover som finnes. Synes det er korrupt alt sammen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg