“Jeg vil gjerne ligge med Pappahjerte og Konatil i helgen jeg, takk.”

Steike ta, vi kan vel alle se utifra rombestillingen min at det blir en ganske så hyggelig (?) kveld i helgen?

 

Montro om Peter Pappahjerte og Christina Konatil visste hva takket ja til når jeg spurte om jeg kunne holde Christina i skjørtekanten og Peter i leggen på prisutdelingen til søndag. Okke som så er jeg overbevist om at det blir særs hyggelig å treffe de to igjen, selv om jeg ikke helt har trua på at jeg får ligge MED de, men håpet var jo at jeg ytret et ønske om å ligge i NÆRHETEN av mine bloggvenner. 

Egentlig burde jeg ringt Julia (Juliafrika) og spurt om hun ville dele rom med meg…! 

—-pause—-

Sendte hun melding nå, men hun har ikke svart. Kan virkelig ikke skjønne at Julia ikke vil finne det ganske så interessant å dele rom med meg, vi er tross alt i familie, tror jeg..?

Julia er nydelig. Her er forresten bloggen hennes om du ikke har oppdaget den ennå. (Julia har ikke betalt meg for å skrive det)

Neida så…

Fikk svar av henne nå, hun ville heller kjøre hjem til bøgda istedefor å dele rom med meg. Makan.

Kan ikke skjønne at hun ikke vil dele rom med ei som tross alt ikke har sovet hjemmefra på gudvethvorlenge, og som skal ha tidenes husmorferie i sengen på ærverdige Grand! (Definitivt ikke sponset rom!!!!!!!!!!!!!)

Nei. Skulle man barbert leggene sine da? Jeg har SÅ lyst til å legge ut bilde av de, men jeg tror opprikitg dere kommer til å drømme om laaaange hår i flere uker fremover, for jeg er ganske sikker på at de hårmengdene som finnes på leggene mine nå kan samles å lage en fullverdig pelskant på en canadagoose-jakke.

Nei. Nå må jeg kaste meg rundt. Har en datter også som trenger oppfølging. Etter at hun sovnet i den sittedelen på handlevogna i butikken idag, dro jeg hjem med worst-mom-stempel over hele panna. Folk bare: “øøh, er det noe galt med ungen din?” Og jeg bare: “Neida, hun bare sovner når hun kjeder seg serru…!”

 Høres senere i kveld! 

Supporterfrue – Line Victoria

1 kommentar
    1. Fantastisk kommentar, jeg dør! 🙂 🙂
      Litt av noen ønsker en stakkars bookingansvarlig på Grand Hotel har og hanskes med. 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg