Vixen fra innsiden. Litt fra utsiden.

Takk.

For det er dere lesere jeg skal takke, og ingen andre. Kanskje en liten takk til min fantastiske mann Torben og resten av familien som lar meg få holde på som jeg gjør med skribleriene mine på nett, da. TAKK!

Jeg stod ikke på en scene igår for å ta imot en gjev pris, men det hadde jeg heller ikke regnet med – så fallhøyden ble liksom ikke så stor som den kanskje var for andre som ikke fikk pris i går men som hadde håpet på det. Og ikke ble jeg lei meg heller, for bare å SE og HØRE navnet mitt bli ropt opp når finalistene kom på skjermen, var så stas!


FOTO: NATALIE KRISTIANSEN / NRK
(Jeg er der altså…! Sitter på andre raden, bak hun i rød kjole)

Noen hadde riktignok tatt setet mitt da. Typisk. Så Viggo Venneløs stod å virret litt i min HM-kjole og nudesko som viste seg å ha ligge i akkurat samme fargespekteret som mine hvite legger. (Jeg failer ALLTID på fargevalg av strømpebukse ass, hater det!) Kommer tilbake til det senere i innlegget.

Dagen startet med ankomst Oslo, og jeg føyk opp til Pappahjerte og Konatil for å si hei før jeg hoppet i dusjen. De møtte meg begge i døra i (nesten) adams drakt. Jeg følte et lite sekund meg brydd for om jeg hadde bommet fullstendig på invitasjonen, det stod så vitterlig i meldingen fra Peter “I kveld skal vi swinge oss!” men etter noen få sekunder med betenkningstid så tenkte jeg at han bare hadde ordlagt seg litt gøyalt. For det ble ikke noe “swinging” med ekteparet Kihlman. Men jeg fikk se de i trusa da, heldige meg! 

Et par runder med sminkekosten litt senere ramlet Juliafrika innom, og litt for sent knakket vi på døra hos the Kihlmans igjen, denne gangen med hælene på og håret striglet. 

Et pent knippe av andre i bransjen ramlet også innom, blant annet (namedropping, jeg veit..!) Kristin Gjelsvik og mannentilstyleconnection, Dennis. Kristin er forøvrig en av de bloggene jeg leser sjæl, jeg håper min datter får en som henne som forbilde når hun blir eldre. Hun er virkelig et sunt og fint forbilde. 

Den rød løper greia føler jeg at jeg har vokst meg vekk fra. I min tid i TV så var det ganske gildt å bli ropt etter på løper`n, og bli intervjuet. Nå var det liksom litt mer sånn…: “Ehh, vet ikke hvem hun er, bruker heller tiden på å skifte batteripakke på kameraet mitt, jeg”, eller “bare tilfeldigvis finne en knapp på kameraet, sukke og stønne og late som innstillingen er feil.”. Og jeg har full forståelse for det, ingen bitterhet what so ever. Tenk deg forøvrig hvor kleint det er for MEG å stå der da! 

Tilbake til lappen på setet med mitt navn som plutselig var borte. “-Du kan sitte her, hvis du vil!” hørte jeg en kvinnestemme. Ahh, fineste Ida Gran Jansen. Hun fikk pris da! Årets Influencer / Mat – veldig hyggelig!

Ellers var det bare mingling etterpå, og det er jeg dessverre sykt dårlig på. Så jeg gikk på rommet, haha! Jeg hilste jo selvsagt på folk og prata litt rundt altså, men jeg kjenner jo ikke så mange så det ble jo heller det å dilte litt rundt alene. Åj, jo. Jeg kom i skade for å STÅ på kjolen til Annijor. Herregud, så fælt. Sorry, Annijor! (Anniken, som du heter)

Sorry, jeg har ikke en hel masse drama å by på – selv om det visstnok var det. Men hva trodde man liksom, sett en hel haug med sinte, glade, rosa, grå, sportslige, opererte, feministiske, narsissistiske, hyggelige, gale, sminkede, pr-kåte og kvinner og menn sammen, ja da blir det drama da.

Synd jeg ikke var en del av det. I hvertfall ikke frivillig. 

Jeg syns selv jeg har verdens fineste pris hjemme, og hun er verken stemt frem eller jurybedømt. <3

/Supporterfrue – Line Victoria

Siste innlegg