Veiedag nr 3 – “Ei litta burger-smell”.

Hei folkens! 

Åj, sent på mac`en idag. Jeg har jobbet, hatt kursdag, og så jobbet videre igjen. Jeg rakk med andre ord å se datteren min i ganske nøyaktig 25 minutter, noe som gjør meg litt trist. På en annen side så er ikke alle dager SÅ hektisk riktignok, men jeg har jobbet mye og vært mye borte den siste tiden, så det var mitt hjerte som var knust. Ikke hennes. Hun merker nemlig lite til mitt fravær. Torben er virkelig superpappa. På babytrall og tacobading på fredager og drikker kaffe med min barselvenninne på formiddagene, det er nesten litt koselig! Jaja, alt for barna.

Okey, lets cut to the case. Nok koseprat.

Jeg vet dere er spente på hvordan oppdateringen gikk idag. La meg først advare deg:
Det var heldigvis gode nyheter og det virker som om kroppen min responderer veldig godt på omstruktureringen av kosten. Overraskende godt, faktisk. Jeg har bevegd meg litt mer, prøvd å få inn litt trening der det er fysisk mulig i forhold til tid. Jeg legger inn gåturer når jeg skal ut å lage reportasjer for lokalavisa, og jeg tar trapper der det er mulig. Jeg gjør øvelser på matte og avslutter med planken. Ellers prøver vi å bevege oss i helgene, selv om siste helgen ble litt amputert. Torben har jo hatt den forbannade ødelagte ryggen sin stakkars, så det har i grunn vært veldig behagelig å gå i et litt labert tempo som passer oss bedre enn å strene avgårde. 

Men:

Jeg har grunnet et lite feilskjær i kostholdsprogrammet mitt klart å samle på meg urovekkende mye vann i løpet av helgen. Dette kicket selvsagt inn på målingen. Så jeg ble SÅ lei meg når jeg så tallene, men på målingene  så viste det seg at jeg faktisk har gått ned hele 3 kilo i rent fett! Men til gjengjeld dratt på meg typ 3 kilo med vann, så det var bare en jævlig dårlig dag å veie meg på…! 

Dette kan skyldes flere ting. Jeg vil anta at det var den jævla burgeren jeg tryllet i meg i et utrolig sårbart og ensomt øyeblikk etter Vixen. Jeg ble så jæææævla sulten av å se alle disse vellykkede, pene bloggerne hvor enn jeg snudde meg. Neida. Joda. Men greia var da, at jeg var helt alene og tenkte liksom ikke lengre enn min egen nese. Så klokka 00.42 gikk jeg ut av hotellrommet, og gikk bananas på den døgnåpne burgersjappa på Karl Johan. Jeg spiste burger, mozarellasticks, onionrings, cheddar-dip og lightbrus. 

Når jeg våknet var den halvspiste burgeren på nattbordet og den bare lå der og gaaapte mot meg. 

Om jeg skammer meg? Njaa..egentlig ikke. 
Var det verdt det? Neh, absolutt ikke. 
Angrer jeg? Ja, fordi det var ikke verdt det gitt!

Jeg kan jo ikke si at jeg angrer meg, men jeg må innrømme at det er jo bare digg i de 4 minuttene jeg koste meg med den ekle burgeren. Da jeg omsider fikk i meg haugen med raske karbs, så tenkte jeg at jeg egentlig burde kost meg med SÅÅÅ mye annen deilig mat enn en tassen burger og industrifremstilt ost fra junaiten liksom.

Men ja. Veiinga gikk mirakuløst bra. Det er fordi jeg har vært veldig flink utenom min lille utskeielse som egentlig ikke var så digg alikevell. Og det anbefales på absolutt ingen måte å runde av en søndagskveld med tidenes karbosjokk for kroppen. Men så har man lært da. Det blir ikke noen “neste gang”. Jeg skal jo engang kose meg, det er ikke det jeg sier – men akkurat MÅ fokuset mitt være på å faktisk gjennomføre noe jeg har startet på! 

Så nå er vannlagrene mine i kroppen fylt til randen, haha. 3 kilo vann opp og 3 kilo fett ned, tallmessig betyr det 0 på vekta – men det er nettopp DERFOR ei vanlig vekt er skumle greier! For hadde jeg gått på vekta mi hjemme, så hadde det tatt fra meg masse motivasjon til å fortsette. Men det var utrolig godt å få det skrevet i tall på den spesialvekta at utskeielsen min resulterte i overdose vann som kroppen sugde til seg som en svamp, men at det å spise ikke nødvendigvis ødelegger planen videre. 

Jeg lovet jo å blogge ærlig om tingenes tilstand. Derfor blir det faktisk ekstra spennende neste gang jeg skal veie meg, for da er det rett og rimelig å anta at vann-reservene mine er stabilisert, blodsukkeret mitt det samme – og jeg har innsett at jeg faktisk kan helt fint klare meg uten den overprisa burgeren midt i natten.

Forøvrig kan jeg meddele om at jeg spiste maten min som planlagt dagen etter, det var vel bare et resultat av en utrolig dårlig impulskontroll.

Forøvrig har jeg også bestemt meg for at jeg ikke skal la meg påvirke av at jeg lot meg falle for fristelsen. Jeg må bare fokusere på at det kommer nok av dager resten av mitt liv der jeg kan spise burger igjen, og da med god samvittighet. Jeg kan ikke det per idag, da jeg faktisk har en plan jeg skal følge i noen uker fremover. Ingen rom for flere utskeielser, ikke akkurat nå!

FY fader, jeg begynner å bli lei av å dele disse bildene med dere der jeg bare står rett opp og ned og tar ei sliten selfie. Hvem stemmer for at jeg blir MYE flinkere til å bruke det råfine kameraet mitt fra og med i morgen? JEG! 

Ha ei super kveld videre!

/Supporterfrue – Line Victoria

 

12 kommentarer
  1. veldig fine bilder av en vakker og flott dame
   du skriver og gjør en veldig bra jobb her inne.. fortsett med den gode jobben du gjør. du har fått en følger i meg 🙂
   håper burgeren smakte til all forventning 🙂
   Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

  2. Digger at du er så ærlig! Keep up the good work! Ferdig med min første uke idag og har veie dag i kveld, er så ufattelig spent!!

  3. Hei Line! Denne burgeren kan du kose deg med: Bruk kjøtt av kalkun eller kylling og topp den med mozzarella, pesto, avokado, tomat, løk og ruccolasalat. Legg den i grovt brød, eller bare i et stort salatblad isbergsalat. Dette er supergode smaker sammen 🙂

  4. Digger bloggen din! Men stusset på en ting, planken hver dag? Har du trent magemusklene etter fødselen? For hvis ikke så er ikke planken noen god hjelp for deg nå…. (fødte selv for 9 mnd siden og har fortsatt delte magemuskler)

  5. Er så happy for å være igang nå altså! hadde aldri blitt med på dette om det ikke hadde vært for at jeg har lest bloggen din! for hadde aldri trodd det var mulig.. Så takk!! ned 3,5 kg første uken, så super happy for den gode starten! målet er ned 20 kg! we will do it!! 💪x

  6. Jeg lever etter – «et dårlig måltid, ikke en dårlig dag!!»
   Så lenge man hovedsakelig er sunn, så går en utskeielse bra iten dårlig samvittighet! Jeg har bursdag nå i helgen og kommer til å spise sjokoladekake 😀 men ikke halve kaka, holder med 2 stykker 🙂

  7. Du er så konge! Helt vill morsom! Jeg digger deg! Følte du deg ille til mote blant de andre opererte fake bloggerne på eventet? Fy skam!
   Du er herlig naturlig, det er derfor du er best. Titter jeg innom topp 10 bloggerne, er det for å få en god latter! For noe ræl de skriver, og for noen bilder! Jeg ler!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg