Klovn.

Tusen takk for alle støttende kommentarer på forrige innlegg! Det var deilig å slå et slag for Torben, kjente jeg. 

Egentlig skulle jeg sveipe innom for å fortelle dere om et foredrag jeg skal ha i Oslo i mars. Helt til jeg fikk beskjed av annonsøren at det allerede var utsolgt! Whaaaat? Hva skjedde, liksom? Rakk ikke engang å informere dere om at supporterfrua skal få rante på en scene foran en haug med damer (nærmere 200 stk slik jeg har forstått av billettsalget…!) og så rekker jeg fasen ikke å tipse dere om det engang?! Men neste gang jeg skal gnæge høl i huet og gi dere bloggen min i verbal form, så skal jeg være kjappere ute. Men da vet dere det i hvertfall. At jeg kan bookes til arrangementer. HAHAHHA! Det er fryktelig sært egentlig. Bare ikke be meg om å fortelle en vits,for da må dere i såfall sette av en hel dag/kveld er jeg redd.

 

I morgen er det fredag, og guuuudamei som jeg gleder meg til å kose meg med min deilige lille frøken. Hun er litt snørrete og hoster litt, så jeg må nesten se ann formen hennes før jeg hiver meg i sving med å ha en aktiv helg med diktatoren. Uansett så gleder jeg meg til ettermiddagsdupp med henne, da skal vi sove sammen i sengen og bare nyyyyyte. Jeg elsker å sove sammen med henne. Kjenner jeg savner veldig å amme når hun ligger ved siden av meg i senga, sukk…

Noen som spurte i kommentarfeltet om dette med ting Maren har lært seg. Nå vet jeg overhodet ikke hva som er vanlig å kunne når man er 10 måneder, men jeg antar at det er relativt normalt utvikling på henne. Jeg tror at mye ligger hos faren hennes. Han har tålmodighet. Og i tillegg så har han humoren til det. For eksempel de rare grimasene han har lært henne. Når Torben sier “flørter du med pappa..?” så lager hun smale øyne, legger hodet på skakke og lager trutemunn. Helt seriøst så ser det ut som hun har et anfall av et slag stakkars, men det er såå morsomt! Også ler hun veldig etterpå, fordi hun faktisk skjønner at hun gjør seg til. Det er stor underholdningsverdi i den lille gærningen ass! Og jeg er redd hun veit det sjæl også. Jeg er så redd hun blir lik mora si på den klovnefaktoren asså! På en annen side så er det strengt talt verdens beste rolle å ha i sosiale settinger da. 

Nå klarer hun å reise seg opp på gulvet og stå der helt bekymringsløs også. Jeg tipper det bare er snakk om noen veldig få dager, så tar hun å setter den ene foten foran den andre – og vips! Så har hun begynt å gå. 

Nei vettu, nå ble det fryktelig mye barnepjatt, her. Det beklager jeg! Sitter å jobber med et innlegg jeg fikk tips om av en leser om å skrive, ikke vær redd for å komme med forslag til hva dere vil høre mer om…! 🙂

Ha en suveren kveld videre!

/Supporterfrue

 

 

  1. Haha, så herlig, flørter med pappa 🙂
   Mye glede med barn, ingenting er bedre enn middag og stand up hjemme 😀
   God bedring til Maren og god helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg