Tilståelse – åpent brev til Politiet.

Åpent brev til Telemark Politidistrikt avd. Bamble (finnes dere fremdeles, eller er dere tatt med i dragsuget av sentraliseringen?)

Vedr./ Ref:  Tilståelse av kriminell handling.

Kjære etterforsker. 

(Om du fremdeles er det da, eller om forsikringssselskapene har hentet deg også over på sitt noe høyere lønnsnivå)

Våren 1997 ble jeg hentet inn av dere i forbindelse med en ranssak på Brotorvet Shoppingsenter i Stathelle. Siden jeg var mindreårig var min far med meg. Jeg var mistenkt i en sak der Pelle Politibil (en karusell-lignede sak man puttet 5-10 kroner på for at den skulle gynge med småbarn inni) også var involvert i skadeomfanget. Åstedet var HELT IRONISK rett utenfor deres egen dør!!!  Hvis ikke jeg husker veldig feil ble jeg hentet på skolen av pappa og kjørt til politikammerset. På vei inn gikk jeg forbi skadestedet der den alvorlige handlingen fant sted. 

Jeg var mistenkt i en sak der noen hadde regelrett brutt opp, på mest graverende og aggressiv måte, Pelle Politibil sin pengekasse, og stjålet småmynten som var der.

1. 

Jeg hadde, som jeg sa i avhør, ingenting med dette å gjøre. Jeg gav dere navnet på han som jeg trodde gjorde det, og det er her min tillståelse kommer for dagen. Jeg sa jeg ikke visste etternavnet, men det gjør jeg. Jeg har sendt dere et rekommandert brev med etternavnet på den kriminelle, samt min nye vitneforklaring ferdig signert. Sannheten er at jeg var litt betatt av denne Kenneth med brekkjernet, så jeg turde ikke gi dere etternavnet. Det må opplyses for sakens utvikling at fasinasjonen for Kenneth med brekkjernet dog har fadet litt ut med tiden. 

2. 

Mens jeg har deres oppmerksomhet vil jeg også innrømme at jeg var ufrivillig delaktig i et tyveri på Nille, samme året. Grunnen til at jeg sier ufrivillig delaktig, er at jeg hadde noen litt dårlige venner som lurte meg til å begå en kriminell handling uten at jeg egentlig selv var klar over det. På denne tiden var det svært populært med “fruit of the loom”-hettegensere, og jeg hadde en slik i grønn. Mine dårlige venner puttet en stykk hårmascara i fargen rosa i hetten min uten at jeg var klar over det, og da vi kom ut av Brotorvet Shoppingsenter var ugjerningen et faktum. Jeg beholdt ikke tjuvgodset, det var det mine dårlige venner som beholdt. Min dårlige venn er idag en høyt utdannet kvinne med to barn og millionlønn. Bør jeg være bekymret? 

Jeg beklager således at jeg ikke leverte denne tilbake, men jeg fikk panikk i etterkant. Derfor syns jeg selv at dere bør evt dømme meg med hensyn til paragrafene 44, 45 og 56.

” Dersom en lovbryter ansees å ha hatt en bevissthetsforstyrrelse da den straffbare handling ble begått, kan dette ha betydning for straffesakens utfall. I norsk straffelov (1) reguleres bestemmelsene om bevissthetsforstyrrelse i paragrafene 44, 45 og 56. I §44 sies det at den som av retten oppfattes som psykotisk, bevisstløs eller høygradig utviklingshemmet i tiden for handlingen, skal fritas for straff uten videre bevisføring. Dette er kalt «det medisinske prinsipp».  “

3. Når jeg fremdeles har deres luttre ører/øyne på stilk; 

Jeg har ved et par anledninger kjørt for fort. Dette er kanskje en sak for UP? I hvertfall håper jeg at dere fikk mitt brev datert 7.april 2007, der jeg lovet på tro og ære å aldri gjøre det igjen. Kunne dere sendt orginalskrivet tilbake rekomanndert, evt puttet den i makuleringsmaskinen deres? For jeg kan dessverre ikke love noe når jeg nå har fått ny bil. For bilen er nemlig chippet/trimmet og modifisert. Det er en Hounday. Mensenbrun. Ellers kan jeg berolige med at min mann kjører som en gammal kjærring, så jeg vil anta at om dere veier opp oss mot hverandre, så har vi tilsammen holdt oss langt under fartsgrensa. (Vi snakker altså om en mann som kjørte meg til Fødeavdelingen ved Skien Sykehus i mars 2017 med en “L” bakpå bilen, og blinket inn og ut av rundkjøringene. KLOKKA 4.30 OM NATTEN! Vi ble begge enige om i løpet av den turen at han var en dust.)

4. Jeg har dessverre ved et par uheldige anledninger tisset på offentlig sted. Dere vil se av loggen datert 14. desember 2016 at jeg tisset bak fontenen i parken nede i Stathelle “sentrum”. Dette, som jeg fortalte deres hyggelige betjenter, var et resultat at jeg  var høygravid med en unge som sparket nedover. Jeg er glad for at dere viste skjønn. Og takk for at dere hjalp meg opp fra bakken da jeg deiset ned med ræva først i den gule snøen når dere fersket meg. 

Og ja – en ting jeg IKKE angrer på og IKKE ber om tilgivelse for:

Fiiiifan, det var en bra fest ass. 

Takk for at dere leste, jeg føler meg så mye bedre nå med hjertet tømt for synder. 

Line Victoria / Supporterfrue

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg