5 uker har gått – bildeoppdatering!

Ååå, nå kjenner jeg egentlig kleinheten kommer snikende. Jeg kjenner faktisk på det å dele bilder av prosessen slik som jeg gjør nå. Det er i grunn ganske langt over min terskel for hva jeg liker å dele, rett og slett fordi det er et så vanskelig tema å tøyse med. Det føles så personlig, og absolutt på grensen til privat. Men så har jeg også latt meg rive med i å la dere få ta del i dette fra sidelinjen, og i det jeg trykker publisèr på innlegget så har jeg både harehjerte og gulp i halsen. det hjelper at så mange heier på meg, det skal sant sies! 🎈

Det er 5 uker mellom det første bilde og det siste bildet. Det bildet i midten er tatt etter 3 uker og 5 dager. 

(Den rosa toppen på de to første bildene var til vask, rookie mistake)

Det er så fasinerende hvordan kropp reagerer. Dessverre så kjenner jeg lite til forandringen mentalt, det er foreløpig bare i fysisk, hvis du skjønner. Jeg forstår ikke at tiden faktisk er inne til å ta frem de klærne som ikke har form som telt, er i stretch eller har ordet MAMA i seg. (Gravidklærne skal jeg fasen brenne på bål når været tillater det) Jeg har faktisk tatt frem skinnskjørtet mitt som jeg kjøpte da jeg nådde delmålet mitt før jeg ble smelt på tjukka, og debuterte med det i 15 minusgrader og snø opp til over knærne. Nice!

Når det gjelder det nevnte mentale delen av det så har ikke huet hengt helt med i nedgangen. Jeg har ikke vært flink til å se selv med egne øyne hva som skjer, jeg blir faktisk fremdeles overrasket når folk kommenterer det. Og for de som ikke ser meg så ofte, så er det en litt morsom situasjon når folk tar meg i skulderen og spør om jeg er syk, har det bra og om det har skjedd noe.

Men nei, har ikke skjedd noe anerledes enn at jeg har tatt grep om helsa mi for 5 uker siden. Da følger liksom kroppen med, og jeg må innrømme at det er like fasinerende hver gang jeg tar på meg treningsklærne og de sitter slappere og slappere på meg.

Idag er en sånn dag der jeg selv sitter å ser på bildene og blir overrasket sjæl.

Jeg har tonnevis med energi innabords, og merker så utrolig godt at fysikken begynner å komme tilbake. Jeg er ikke så andpusten lengre, jeg er mer utholdende og som Torben sier – “du er så mye gladere, du sprudler igjen!”.

Jeg får stole på de som kjenner meg! 💛

Nå venter Oslo. Jeg har noen møter, og ikke minst skal jeg holde et foredrag som jeg skal sette meg med å finjustere i kveld. Til de av dere som har kjøpt billett (det er dessverre utsolgt for lenge siden) til Dagsavisens største barseltreff i morgen – jeg gleder meg SÅ til å få lov til å underholde dere! 

Jeg MÅ fortsette med foredraget nå før jeg turer avgårde til Tigerstaden i morgen tidlig. Men hey, legg meg gjerne til på facem snap eller insta hvis du vil!

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus

 

20 kommentarer
  1. Wow!!! Du ser smashing ut!
   Skal selv ned i vekt, så lurer jeg på hva du har gjort og hva som har fungert for deg?😄

  2. Wow! For en syyyyk forskjell!! Tro om Livea finnes i Tromsø..? Er nysgjerrig på om du har rukket å trene mye, eller om det virkelig er mest kurset som gir resultater så langt? Lykke til videre 😊

  3. Takk for at du faktisk deler prosessen med oss! Jeg kjenner at å se den utrolige forskjellen du har oppnådd på 5 uker gir motivasjon til å gjøre noe selv med helsa. Nå sitter jeg hjemme med en 2,5 uker gammel baby og har prøvd å leite etter motivasjonen for å komme i bedre form når kroppen har hentet seg inn etter fødselen. Du ser fantastisk ut! Og mest motiverende av alt er hvor mye lykkeligere du ser ut for hvert bilde ut i prosessen. Masse lykke til videre! Snart håper jeg også å kunne sammenligne før og etter bilder av meg selv. Du er rå!

  4. Bente: du, drøy det minst noen måneder! Det kinner garantert til å skje noe med kroppen din fremover hvis poden er under 3 uker! Du skal bare kose deg og nyte foreløpig, det er INGEN hast ennå! Du risikerer bare å slite deg ut, så legg kom-iform-entusiasmen litt på hylla ei stund til! Jeg ventet 10 måneder..!

  5. Hei, så flink du er! Jeg har en liten gutt på 8 mnd. Er nå kommet dit at jeg ønsker å komme i form igjen. Jeg bor i Nordland og vi har ikke Livea kurs her, så vurderer nettkurs. Men kan jeg spørre deg, synes d var litt vanskelig å finne info på nettsiden deres. Hva gjør du når du ikke drikker måltidserstatterne lengre? Blir det lavkarbo kosthold som livsstil da? Jeg er redd for å gå ned masse i vekt men ikke klare å holde vekta når jeg skal spise mat igjen.
   Blir gla om du ønsker å si noe om det men forstår at dette går på grensa til privat, men er veldig glad for at du deler med oss <3 Du er en stor motivasjon til meg, men min største motivasjon er at jeg vil være en sprek og sunn mamma til mitt lille gull 🙂

  6. Du er så flink, og ikke minst sterk 🙂 Jeg skjønner at du føler at det er på grensa til det private og dele dette med oss. Men jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for at du deler. Du gir meg inspirasjon. Hver gang jeg skal på trening (de få gangene det er, haha) så tenker jeg på deg og hvor flink du er, da går det mye lettere 🙂 Jeg lurer også på det samme som Silje over her; i disse fem ukene har du trent noe/mye? Eller er det bare endring av kosthold? Stå på 😉

  7. Du ser utrolig bra ut! Det er alltid imponerende å klare å snu når man har vært i et spor lenge 🙂

  8. Whaaaat! Så flink du er! Tydelig at det her fungerer veldig bra for deg! Heier på deg og er glad for at du har det bra underveis!

  9. Så motiverende å se. Har du klart deg helt uten sprekker? Helt sykt å se hvor utrolig effekt du har fått på midjen!

  10. Wow, for en forandring på kort tid! Ikke se på det som kleint å dele, du inspirerer iallefall meg til å ta tak, får motivasjon av innlegga dine, og det ser nå ut som om mange andre lar seg inspirere også!
   Håper du fortsetter å dele:-)

  11. wow for en forskjell 😍😍 ble motivert til å t et nytt bildet selv nå! er absolutt med på den at man ikke ser forskjellen selv! har gått ned 10 kg på 4 uker, men føler det ikke synes 🙈 men gjør jo ser det og fått mange kommentarer! var vel ca som deg i utgangspunktet, så 10 kg er jo masse! nådde første delmål for noen dager siden 😍 gått ned totalt 17 kg siden oktober 👍 keep jo the good work! du motiverer meg!!

  12. Hei, så utrolig flink du er, veldig inspirerende😊 jeg går på livea jeg og, og har allerede gått ned 6 kg nå første uken, er jo veldig gøy 🤓🎉 hvor ofte måler du med målebånd? tenker og det hjelper hodet med å følge med, og hvor ofte burde man veie seg for å holde motivasjonen oppe? Stå på 👍😊👯

  13. Wow!! Syyyykt flink du er!! Dette er bildet å ta frem hvis du skulle føle sukkersuget komme smygende -gurimeg for en forskjell! Helt rått! Takk for at du deler, utrolig motiverende å se!!

  14. Wow, imponerende! Kan du si litt om motivasjonen din for å dra deg avgårde på trening? Jeg tenker selv at “NÅ skal jeg begynne å trene 3 ganger i uken og spise sunt”, men så skjer plutselig livet og man bli forkjølet og det er lettere å ligge på sofaen for å holde seg frisk. Trener du selv om, eller hvordan motiverer du deg? 🙂

  15. Sikkert veldig kjedelig å høre det om og om igjen fra lesere, men kan vi snart få en til oppdatering om livea-reisen? Hvordan går det, fysisk og psykisk, bilder, at du kan skrive litt om det? Hvordan er dagene med å sitte å se Torben spise middag feks😅 kan du skrive litt om prosessen når du skal tilbake til vanlig mat igjen? Hva du spiser og hvordan du får tilbake et normalt kosthold?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg