Resultatet av innsamlingsaksjonen “Bare en Stol”

Ahh, det tar tid å lande, merker jeg. Nå er jeg inne i min siste uke som dronningen av gladsaker i Porsgrunns mest ærverdige avis, før jeg vender snuta mot Langesund og 3 minutters arbeidsvei. Det skal bli litt godt også, kort reisevei og tilbake til kollegaene mine som jeg begynner virkelig å savne nå. Og kort-kort.-kort vei til treningssenteret! Og for å få ventetiden til å gå har jeg en fin nyhet å komme med!

Husker dere innsamlingsaksjonen jeg hadde hjertet mitt i? “Bare en stol” het den, og handlet om at prematurfødte barn er avhengig av å ligge hud mot hud med mammaen eller pappaen sin (kenguru-metoden), men at sykehusene rett og slett ikke har mange nok eller gode nok stoler til å gjøre dette? 

Carina fortalte meg at det på Vipps kom inn 16.000 kroner fra oss! Det er jo virkelig helt fantastisk! Nå kan det godt henne at noen brukte Bidra-siden også, men VET dere hva de pengene betyr for Carina og gjengen hennes? Det betyr at vi har skaffet de 4 nye stoler! ❤️ Takk for at dere hjalp eg å hjelpe, det finnes ingenting finere enn å kunne bruken bloggen min til noe slikt som dette. Takk Carina, for at jeg fikk lov til å fortelle om denne fantastiske innsamlingsaksjonen til leserne mine. 

Det er ALDRI for sent å bidra for å hjelpe Carina til å skaffe flere stoler til prematuravdelingene rundt i Norge, så om du vil så kan du gjerne klikke deg inn på innlegget jeg skrev. VIPPS-nummeret er forøvrig det samme som sist; 96901261 og du – alle monner drar!

Masse takkeklemmer! 

 

4 kommentarer
  1. For en fin sak! Gutten min kom to måneda for tidlig og hver gang han lå på brystet mitt så va pusten hannes my bedre og mer stabil. Vi va der bare tre uka, men mange e der i flere måneda, så da e det viktig at man har det så komfortabelt man kan ha det når man e i en sånn situasjon. Fint at du velge å opplys andre om at det går an å bidra 🙂

  2. Jeg satt 7 uker i en slik stol på Nyfødt intensiv etter keisersnitt i sommer. Stolene var rett å slett ikke mye gode. Slitte og nedsunket der tidligere mødre og fedre hadde satt og der de hadde hatt armene sine . Fantastisk innsamlingsaksjon 👍👍👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg