Når du ikke ligner modellene i butikkvinduet.

Godtfolk. 

Det er nu slik engang at man kanskje selger bjørnen før skinnet er skutt. Med andre ord, at man tar gledene litt på forskudd. Jeg har en hel garderobe jeg sett frem til å kaste meg over i helgen. En kjole jeg kjøpte i rusen av at “det går sikkert kjapt å komme i form igjen etter graviditeten”, så fisket jeg frem en kjole jeg hadde hadde kostet på meg for ei stund siden. (Et år siden, rett skal være rett) Jeg tenkte vel at den sikkert blir fin når jeg er post preggo og kan se litt kjekk ut på forsommeren. Kanskje ei litta grønn millitærjake og en fiffig caps. Sånn som man ser i glansede motemagasiner. 

Jeg kledde den på meg nede i kjelleren, der jeg har minus 15-kilo-klærne mine trygt plassert i garderobeskapene. “Kledde på meg” er vel litt overdrivelse.
Mens jeg står der i Bamble-bunaden min (forøvrig ei skitten Nike-joggings med malingsflekker) tenkte jeg at jeg kunne jo bare prøøøøve den for å sjekke om den passet nå.
Jeg rev og slet i den, og fikk huet gjennom åpningen i halsen. Hadde kjolen rundt halsen som et skjerf. Det var så trangt at jeg gispet litt etter luft, og tenkte vel at det var en eller annen knapp i nakken som ikke var løsnet på forhånd. NOPE! Det var det ikke. Deretter tenkte jeg i mitt stille sinn at det bare var å liiiiiirke og draaaa den nedover puppene og alt den på den måten “falt på plass” naturlig. Er det ikke slik da? Det skal nevnes at det i utgangspunktet så ut som en kjole med litt løs og ledig hippie-stil da jeg kjøpte den. Men modellen med sine 54 kilo og størrelse XXS, så så ikke mamsen like fjong ut med sine 7 pluss ettellerannet ihjelskvisa inn i den samme kjolen. Dog i et par størrelser større enn modellen hadde på seg. (Endel boksaver bortover i den andre skalaen, forbi M og inn i L-verdenen.) 

Og gudane skal vite at jeg rev og slet i den. Plutselig oppdager jeg at det er en glidelås i midjen! Den må jo åpnes for at det skal bli lettere å få den på, men akk – nei. Den stod like vidåpen som ei nyskilt 40-åring ved dueslepp utenfor et unevnelig utested i Bamblelandet. Så stod jeg fast da. I kjelleren. Nesten kvalt og med armer rett ut til hver side som verken kunne bendes nedover eller oppover lengre. Jeg kavet meg opp trappa og beordret Torben opp av sofaen for å hente saksa. Selvsagt etter at han hadde knipset bilder av kona som satt fast i “den fine kjolen jeg bare MÅ ha når jeg er tilbake i form igjen!”

Faktisk endte det med klippe-metoden. Jepp, Torben tok saksa fast da jeg klarte å nesten ta livet av meg selv i kjolen jeg må ha kjøpt i ruspåvirket tilstand..  

Rett skal være rett, for noen år siden skrev jeg et innlegg som faktisk er veldig aktuelt til dette innlegget:

Hvor vanskelig er det å la Medium være Medium liksom.

Du kan lese det innlegget mens jeg river opp kjolen i små biter for å bruke den som poleringskluter nå som båtsesongen snart starter. Og så graver frem “strikk i livet”-outfitsa mine. Aldri i verden om jeg noengang skal shoppe igjen, maddafakka. 

Peace out fra Supporterfrue!

 

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus 

 

7 kommentarer
  1. Historien om mitt liv, haha! Takk og pris at jeg ikke er alene.
   Har av prinsipp slutter å kjøpe kjoler på nettet.. passer aldri! Eneste et sånt nettkjøp bidrar med er en muggen Siri. Vil ikke påstå at jeg er unormalt stor heller, helt normal medium. Er faktisk helt sjukehus at str er så små! Lenge leve jeans ( med myyye stretch) og løs T-skjorte😂 slår aldri feil

  2. Hahahahahah
   Men seriøst, det første jeg tenkte når jeg så dette bildet (av deg), var hvor slank du allerede har blitt! Jeg tenker vi heller kan skylde på den dumme kjolen. Må ha krympet i klesskapet, den. For DU har i alle fall krympet 👏🏼

  3. Hei!
   Jeg lurer på om du spiser noe av den Livea-baren. Jeg går også på Livea og synes den er sykt god. Har bare spist en til nå da. Men guuri så god😍 Og så er jo den meksikanske gryten og mintshaken stooore favoritter! Du har virkelig gjort en god jobb forresten. Du må være skikkelig sterk, for det er et helvete til tider ass😳 #viljestyrke

  4. Første jeg tenkte var hvor flott du ser ut, du må ha gått ned en del 😀 Så godt gjort!
   Kan du skrive et innlegg om dette opplegget, Livea?

  5. Hei, jeg må innrømme at jeg ikke har fulgt bloggen din tidligere, men har fulgt Pappahjerte og Konatil og ble nysgjerrig etter at Konatil la ut link til bloggen din. Jeg elsker den ærlige stilen din og hvor lite høytidelig du tar deg selv.
   Jeg har lest tilbake i arkivet ditt og lurte på hvilken type velt du bruker som kan måle vann, fett osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg