Opptaksprøve unnagjort! Ikke lenger evig benkesliter! ❤️

Husmortrening. Smak på det ordet liksom. Jeg visste ikke at det var det det kaltes da jeg ble bedt om å ta på meg treningsbuksa mi og gode sko da jeg troppet opp i Skjærgårdshallen søndagen før påska kicka inn. Faktisk ble jeg vervet av min svigerinne som bardust tok innersvingen på meg hva gjelder spontanitet da hun ført pepret meg med 6 hjemmelagde hveteboller med jordbrsyltetøy. (Nei, absolutt ikke en del av dietten).

Så med trynet fullt av karbohydrater i fast form, så løsnet hun skuddet i min retning.

«-Skal ikke være med å spille kamp idag da?»

Og jeg så ned på min bollemagen min, bokstavelig talt. En eim av dårlig samvittighet skyldte over meg. 

«J0, det skal hun!» roper han jævla idioten jeg er gift meg henslengt på sofaen hos broren sin i rommet ved siden av. Med en potetgullpose liggende i armlengdes avstand. 

Jeg så på min spreke, veltrente svigerinne med smale øyne. Målte henne litt, og tenkte at hvis alle de andre på laget er like heldig fra både naturen og tredemøllas side, så er jeg i deep shit opp til navelen.

“-Du passer faktisk perfekt på laget vårt. Du har jo alle kvaliteter vi ser etter..” sier hun. Hun svelget liksom de siste ordene der, for det var akkurat som hun visste at jeg kom til å stille oppfølgingsspørsmålet:

“-Nøyaktig HVA slags kvaliteter mener du da, Sylvia?”

*pinlig stillhet*

“-Jo, du er husmor, har dårlig kondisjon og har et heidunstrande konkurranseinstinkt!” sier hun og legger til en ørliten
«jeeiii?»-hurrarop på en måte og vifter liksom knyttneven foran seg som en evneveik cheerleder. 

Jeg ble liksom litt rørt, stolt og glad på en gang. Tenk at de tre tingene der som vanligvis sinker meg i lagsport plutselig var en?ehh.. kanskje ikke fordel – men et kriterie! 

Ironisk nok så er jo riktignok det siste kriteriet (heidundrande konkurranseinstinkt) en av de tingene som har gjort at jeg har blitt kastet ut av diverse sportsklubber. Fifan ass, jeg glemmer aldri da jeg beit en svømmer i svømmeklubben Poseidon da jeg var 11. Jeg rakk to treninger. Rakk ikke engang å få medlemskontigent hjem i postkassa engang. Eller Stathelle Drill som måtte ha foreldremøte med mamma og pappa fordi jeg var så voldsom. Min drillstav skulle nemlig høyest opp av alle, noe som igjen resulterte i at barn og unge ble klubbet ned av flyvende drillstaver til stadighet. 

Jaja.

Nå stilte jeg faktisk på denne innebandykampen med en gjeng herlige damer. (Åjda, jenter er vi kanskje) Jeg klarte meg egentlig ganske bra, til tross for et selvmål. Men rett skal være rett, mål er mål sa folk.

Og jeg fikk smake på bollene jeg hadde spist to timer tidligere også. Sånn går det når man tøyer strikken litt vel langt.

Nå har jeg vært å bestilt den rosa spillertrøya med logo og reklame på brystet. Stathelle Sharks, heter vi.Gleder meg til å holde dere oppdatert. 

For ei stund siden skrev jeg et tåredryppende innlegg om det å være evig benkesliter. Du kan lese det HER.

HERREGUDSÅMORRO! 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg