☝🏼 Bitter, gammal bursdagskvinne observert i lokalavisa.

Jada, her er jeg! Fra de stille skogene ute i Bamblelandet så har jeg endelig fått gluggene opp for å sette meg ned med bloggen min. 

Herregud for en uke det har vært. Bursdag, debatt, møte på Stortinget – ukens siste dager bydde jaggu på mer drama, eksponering og opplevelser enn jeg kanskje hadde kunnet håpet på. Men jeg er ikke fremmed for å se trynet mitt litt rundt omkring. Da er det godt at jeg selv tar litt ansvar for å tenke litt på meg selv innimellom:

Bilde hentet fra Porsgrunn Dagblad 5. april 2018

Det må være lov å innrømme at jeg gledet meg voldsomt til å møte Bent Høie, Helsemistah himself, i debatt på VG-TV på selveste bursdagen min. Derfor ble jeg jeg jo litt snurt da de (som vanlig) sendte Sveinung (2.nesteleder i av Stortingets helse- og omsorgskomitè) inn i manesjen utstyrt med sverd og balltre for å kneble sinna-mammaen. Rett skal være rett. Jeg er en person som alltid tror det beste om andre til det motsatte er bevist, og Sveinung var både en trivelig og hyggelig fyr med mye innøvd retorikk på debattmenyen sin. Det var moro, men jeg savnet Bent Høie i dag også.

Slik gikk det: “Jeg skal føde på trappa til Bent Høie, så skal vi se hvor oppegående hans syns jeg ser ut 6-8 timer etterpå.”

Etter min diskusjon med Sveinung i studio måtte jeg pakke snippesken min og fare avgårde for å møte min favorittblogger, Christina ❤️. Jeg hadde i utgangspunktet utrolig dårlig samvittighet for at jeg ikke fikk tilbragt en togtur med henne innover, innspillingen var såpass tidlig på dagen at jeg ikke turde å sjanse på at jeg rakk det. Så der stod min fantastiske Christina og blomstret utenfor Stortinget. Fineste Bremsen min, som jeg ville hatt med meg under armen i egentlig alle situasjoner der jeg tendenserer til å fyre meg opp. Hun er så avbalansert, rolig og behersket – jeg er så imponert over hvor mye fornuft det er i den dama uten at hun trenger å få sånn høy skrikende pipestemme eller veive med armene og himle med øynene slik jeg selv ser meg gjøre når jeg skal formidle hjertesaken min. Vi har tøyset mye med at vi utfyller hverandre perfekt, Gassen og Bremsen. Det lukter godt vennskap av slikt.

(Foto er tatt av Christina – Konatil)

Og så entret vi Løvebakken og Stortinget. Vi var på besøkslista til Hadia Tajik, som vi ikke trengte å heve stemmen til i det hele tatt. Fornuftig dame som satte seg ned med to bekymrede mammaer med hjertet sitt i barselomsorgen som er i ferd med å raseres av «mål», «kutt» og «outsourcing til kommunene». Vet du – det er dette Helsemistah burde gjort på et tidligere tidspunkt. Tatt en telefon, sendt en melding, poket meg – hva som helst! Bare gitt en ørliten heads up på at vi blir hørt! 

Men hey, ikke så gæli at det ikke er godt for noe, for til uken skal spørsmålene omkring barselomsorgen opp i Stortinget, og om Helsemista ikke vil svare den sinte mammaen, så er det nok av folk som vil stille han til veggs med mange av de samme begynringene som Christina og jeg har. Det er deilig å være en (av mange) som har satt dette på dagsorden.

Christina har skrevet et veldig godt innlegg på bloggen sin om dagen vår med Hadia HER, som absolutt er verdt å lese 🙂 

Resten av torsdagen gikk bort i møter, og da hodet traff hotellputa den kvelden så gikk det jo opp for meg at det også var bursdagen min! 35 år og helt glemt at jeg hadde bursdag. Det var bare EN ting å gjøre:

Gratis ballong, iskrem og bursdagssang på McDonalds!

Forresten, tidligere på dagen så ble jeg riktignok gjort stas på da også, hos de jeg hadde møte med – DET er så hyggelig! 🎈

Nei asså…. Nå må jeg faktisk finne senga inni alt det rotet på soverommet. 

Når jeg blir borte sånn over tid på bloggen så kan du alltids dobbeltsjekke at jeg lever på
Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus

 

 

1 kommentar
    1. Gratulere med overstått.Til den første dama i verden.Som har klart å gjøre svømming til en kontakt sport ;o)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg