På tide å avsløre hva jeg har båret på ei lita stund nå.

Først, la oss spole tilbake noen måneder…

Vixen Influencer Awards i begynnelsen av februar 2018. En blogger jeg virkelig ser opp til stod på en scene med en gjev pris i hånda og takket et influencerbyrå som backet, støttet og heiet på henne fra sidelinjen. Hun takket dem for å være bransjens mest seriøse, hardtarbeidende og beste byrå. Jeg husker jeg satt i salen og ikke bare beundret den flotte jenta på scenen som mottok en pris for noe hun er sykt god på – men at hun også hadde et team bak seg som trodde på henne og som heiet på henne fra salen. 

Bare dager etter at jeg dro tomhendt fra Vixen-utdelingen (neida, ikke bitter! 😶)  fikk jeg en telefon fra det selskapet jeg har sett på som relativt uoppnåelig å bli en del av. De jobber kun med et fåtall influencere, hvilket betyr at man får virkelig føle seg både spesiell og ivaretatt om man er en del av den familien. I stallen til AdLink finner man allerede fantastiske influensere som Kristin Gjelsvik (Styleconnection), Norges desidert største blogger – Trines Matblogg, Celine Aagaard, Maria Skappel, Tusvik og Tønne, og Petter Northug – for å namedroppe noen. 

Vet dere hva? Nå har jeg blitt så heldig å bli endel av denne ganske ekslusive, flotte, fine gjengen som teller rundt 20 influencere og en fantastisk flott gjeng med sparringspartnere bak roret! 

(Bilde: Stillbilde fra VGTV)

Det betyr kanskje ikke store forskjellen for deg som leser min blogg at min kontrakt og sparringspartner nå er med AdLink og ikke Nettavisen/Egmont (Side2). Den største og mest positive delen med dette kommer jo sånn sett meg sjæl til gode – jeg får nå muligheten til å bruke mer tid og energi på bloggingen min og gjøre nettopp det jeg syns er mest moro, nemlig å skape, glede, engasjere og underholde! 

Så ja. Dette er grunnen til at mine siste måneder har vært heller labre bloggmessig. Jeg har manglet motivasjonen og gleden ved blogging, fordi jeg har vært i et slags limboland i flere måneder. For å kunne tørre å satse litt så må jeg ha noen som står bak meg som har skikkelig spenst i stupebrettet om du skjønner. Så etter noen møter og samtaler (og middager og facetime og meldinger!) med AdLink var jeg ganske tidlig overbevist om at jeg trenger flinke folk som den gjengen der, er for å kunne blomstre fremover. 

Jeg er evig takknemlig for sjansen Siv Elisabeth i Nettavisen gav meg da hun ringte meg på fødetermindatoen i 2017 og spurte om jeg ville bli en av de. 💛Siv Elisabeth, SEB har vært helt nydelig – og jeg har vært så glad for at hun har vært min debattredaktør i tiden min i Nettavisen. Hun har forøvrig også vært min psykolog til tider, haha! Det var HELT riktig å takke ja til et samarbeid med Nettavisen da SEB spurte, men da Side2 (som jeg sånn sett lå under) ble solgt til Egmont så kom også tiden for meg å vurdere min bloggfremtid. Jeg mistet min favorittdame i Nettavisen. Skulle jeg fortsette som Side2-blogger med Egmont og håpe at jeg fant blogg-gleden min igjen, eller skulle jeg tørre å kaste meg inn i en samba med et selskap jeg fikk fullstendig tenning på ved første møte..?

Jeg er verdens dårligste på å være tro mot det jeg selv ønsker, så denne gangen bestemte jeg meg for å følge hjertet. 🚩 Jeg skrev under på kontrakten, og allerede samme dagen (idag) som jeg nå offisielt er tilknyttet AdLink så kan jeg innrømme at jeg definitivt IKKE angrer! Jeg er så takknemlig for denne sjansen, og jeg er så himla stolt over å få titulere meg som “en av familien!”

Endelig kan jeg herved erklære Supporterfrue – Line Victoria med AdLink i ryggen, for ny-åpnet!

Maigad, det blir så gøy! De neste timene vil bloggen min gjennomgå en makeover, så om ikke alt er på plass de neste timene – så hold ut! Tar forøvrig gjerne imot både skrivetips, forslag til forberdringer og alt dere måtte ha på hjertet! ❤️

Sjalabais! Supporterfrue – Line Victoria

Siste innlegg