Om jeg vil bo i Skien? SERR?

For et par år siden var vi på husjakt. På ønskelisten stod utsikt, mange soverom og garasje. Jeg huket av på søk i annonsene og mye rart dukket opp før jeg brakk det ned til Stathelle/Langesund. 

I den anledningen så har det seg slik at mine søk på finn.no ble lagt merke til, og har du vært så evneveik at du har meldt deg på et og annet nyhetsbrev eller huket av på «husk mitt søk» så kan du takke faen på at det ramler inn ymse i mailboksen din fra eiendomsmeglere som skal prakke på deg et hus eller fler.

Jeg lar det ofte gå sport i å faktisk svare på noen av henvendelsene jeg får, som hos vanlige mennesker vanligvis bare ville blitt lagt i «slett»-boksen på mailen, for noenganger kan jeg fyre meg opp av? ja, i grunn ingenting. Som for eksempel da en eiendomsmegler mente det var på sin plass å tilby meg et hus i SKIEN når søket mitt åpenbart var innen en radius på typ 500 meter i Bambleland. Joda, Skien ligger ikke langt unna, men her må man kjenne sin besøkelsestid, tenkte jeg.

 

 

“Viser til interesse om et hus i Skien!” REALLY, Torgeir, really? Torgeir MÅ få et svar. Merk at jeg på dette tidspunktet, 6. januar 2017, er høygravid og full av skumle hormoner som kunne utryddet menneskeheten om jeg kunne fått fritt spillerom. 

 

 

 

Rett skal være rett, jeg fikk en veldig hyggelig mail tilbake fra eiendomsmegleren som takket for fredagens latterutbrudd. Ikke så galt at det ikke er gæærnt for noe! Forøvrig kan jeg opplyse lesere utenfor Grenlandsområdet om at kvinnen som det er referert til ved bilde i mailen er Hedda Foss Five, som er ordfører i Skien. 

Skiensfolk, ass. 

PS: Skien ligger innerst i Langesundsfjorden. Der kaller de Langesundsfjorden for Skienselva. Halvveis ned Langesundsfjorden kaller Porsgrunnsfolk elva for Porsgrunnselva. Porsgrunnsfolk kaller Skien for Nordbygda og “byen innerst i Porsgrunnselva” og litt lenger ned i elva kaller Stathellefolka elva (som nå har i grunn blitt til en fjord) for Frierfjorden og vi kaller porsgrunn for “der borte”. Ved havet munner Langesundsfjorden ut, og der ligger Langesund og der vet de ingenting. 

 

9 kommentarer
  1. Blir tvunget inn i Ap, herlig!! 😂😂 (stemmer selv borgerlig så da treffer sånne spøker rett og godt i hjerterota)
   Men du, da du skrev om moren din for en stund siden så nevnte du noe om noe tannlege-greier. Kan du skrive litt om det? Hadde selv en tannlegedrøm, men endte med å bli noe helt annet. Og angrer ikke for å si det sånn! 😊

  2. Nå lodde jeg meg nesten ihjæl!!! Har jo vokst opp i Skien!! Men kom meg unna før AP fikk kloa i meg!

  3. Har fulgt bloggen din i lang tid men nå er du helt på trynet. Skjønner det er humor men du som er så oppegående burde vite bedre. for guds skyld når den tid kommer får vi håpe at ikke Maren finner en fra Skien:))))

  4. Haha! Dette er nesten like gøy for meg som den gangen Fotballfrue bodde i hjembygda mi!
   Vi kan i alle fall være enig om en ting: GRENLAND 4 EVER ❤❤

  5. Hvorfor markerer du ut etternavnet hans når det bare er et lett google søk for å finne det?
   Torgeir Halsen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg