Søndagssysselerier og tanker.

Asså, hvordan går det egentlig?

Du, jeg har pådratt meg en forkjølelse som ikke ligner grisen! Jeg hoster opp nyrene (eller kan det være deler av blindtarmen som dukker opp i hostepapiret noen ganger også egentlig) og det brenner hele veien nedover ned til knærne føles det som. I tillegg tett i nesa, tett i øra og tett i huet generelt, så dette hadde jeg riktignok ikke kalkulert med. Kroppen er slow-mo og jeg likeså. Ja, også den mørke wiskey-stemmen da. Skremmer livskiten ut av ungen min stakkars. Men sånn utover det? Nja, det går greit. Jeg måtte til Oslo tildigere denne uken, og jeg må innrømme at jeg nok egentlig burde holdt senga i større grad enn jeg gjorde – men jeg hadde ærender som ikke kunne flyttes på. (Som ikke var jobbrelatert, så da kunne jeg ikke utsette eller droppe det..) Uansett så forsøker jeg etter beste evne å holde hodet over vannet, og jeg har funnet ut at jeg uansett ikke orker mer enn jeg klarer, så får jeg bare innrette meg etter det. 

Om jeg plutselig har blitt himla politisk aktiv eller noe?

Nah, regner med at det hentydes til mitt engasjement for barselomsorgen. Jeg skal innrømme at jeg vet fint lite om politikk – men at jeg engasjerer meg der jeg ser at det trengs en stemme syns jeg er viktig. Når det er sagt så har jeg den siste tiden fått enormt med meldinger om saker lesere og følgere mener jeg bør engasjere meg i, og det er ingen tvil om at jeg kunne hatt kronikker/blogginnlegg og debatter i massevis om jeg hadde satset på et slikt type engasjement. Men jeg har ingen plan om å mene veldig mye om alt for øyeblikket, det er hjertesakene mine som får mitt fokus, og jeg har dessverre ikke anledning til å ta så mange andre kamper fremover. Men fortsett veldig gjerne å tipse meg, for det er jo slik jeg holder meg oppdatert i samfunnet!

Du, hvordan går det med trening og kostholdsendringen? 

Bah. Jeg har vel ikke hatt det største engasjementet for kroppen min de siste ukene, så kanskje ikke så rart den tar igjen med å bli hinsides sykdomsbefengt denne uka?! Kanskje dra på meg den legendariske Stathelle Sharks-trøya mi som jeg har mottatt denne uken!? (Fullverdig medlem, men med bare EN trening bak seg da…!)

Du må få flere bilder i innleggene dine, sa folk!

Ja, det er jeg helt enig i. Jeg har et flott og fancy kamera liggende, men har ikke vært god på å bruke det. Blir ofte for enkelt å bruke mobiltelefonen. Når man har et fancy kamera så blir bildene så SYKT detaljerte, og mine kunnskaper i redigering er heller labre, så det ender med at pizzafleis og kviseguri får hovedrollen på bildene. Når det er sagt så er jeg ikke akkurat personen som har for vane å pynte på sannheten da, så here it goes:

Jeg trooor vi kan se over hovedårsaken til min sykdomsbefengte uke. Solskinn som lurer deg til å tro at det er varmere enn det faktisk er, og åpen hals. Not a winner. 

Og bildet over har jeg fått ørtipørti ganger på face, melding, snap, insta…. Men vit at jeg ler likegodt hver eneste gang! Apropos kort liggetid i barselomsorgen, liksom!

Mine to-do`s den kommende uken:

🚩Holde meg oppegående på to bein, og la vær å holde nysen inne når den kommer. Sakte men sikkert kutte ned på nesesprayen og smertestillende. 

🚩Starte motoren på båten for å dobbeltsjekke at alt er ok etter vinteren. (Sært å sette på lista kanskje, men det er forhåpentligvis med på å gi meg ro i sjela. Den båten må snart ut på sjøen og ikke bli stående i hagen frem til fellesferien slik som sist!)

🚩Prøve å få brukt kameraet mitt mer flittig og faktisk legge ut bilder. 

(Og, midt i innlegget mitt nå fikk jeg ånden over meg)

Her er mitt ikke så støvfrie hjem, representert med et bilde av vår hvite (!!! Burde ikke vært lov å ha hvit trapp når man ikke har støv på hjernen!) trapp som ikke har sett snurten av støvsugeren på en stund… 

Ei litta selfie i speilet i gangen har man alltids tid til….Legg merke til hvor skittent speilet er…!

Prosjektet under –  jeg skal overlate dette til tante Gro med pinnene! Og som seg hør og bør er jeg selvsagt sykt seint ute som vanlig. Strikket Vestfoldbunad til Maren, det er såå stas!

…og ja, nei asså – her er det BOMBA døgnet rundt, så dette ser faktisk ut som det pleier her hjemme. Med andre ord er dette et slags glansbilde, for noenganger er det yougurt og grøt opp etter den hvite veggen på andre siden der. 

Bildet under var egentlig et bilde jeg tok for å teste lyssettingen, men som du ser så syns jeg det representerer godt hvordan livet som småbarnsmor er for tiden. En høy hel, en bleie (ubrukt) og et telefonrør (!) slengende rundt. Livet ass. Gotta love it!

Nei, på tide å komme meg ut av bloggbobla og ta fatt på litt husarbeid. Jeg mener det faktisk!

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus 

 

 

5 kommentarer
  1. God bedring 😘 Håper det går raskt over, så du slipper å hangle så lenge.
   Står det en NISSE på det bildet av spisebordet? 😂😂😂
   Ha en toppers søndag!
   Klem fra Christine

  2. skeptisk til småbarnsforeldre som holder huset prikkfritt.
   det er normalt med leker og rot,ingenting galt i det sålenge ungene trives og har mat og klær

  3. Vestfoldbunad er kjempefint. Jeg fikk til frøkna mi da hun var liten så om tanta de ikke rekker å strikke til 17.mai så hyl ut, jeg har etter min da hun var 1 år om du vil låne 😉.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg