💥 Basarhelg! 💥

Fiflate. Jeg var på basar i helgen og koste meg med godtfolk – både kjente og ukjente. Den sedvanlige hangoveren man ofte opplever etter en basar-tur var selvsagt på plass søndag morgen, men til forskjell fra mitt tidligere liv som barnløs og søndagssofasliter, så måtte jeg FAKE at jeg sov som en stein da Maren kvitret til i 08-draget. Jeg lå muuuuuuusestille og håpet at han ved siden av kanskje trodde jeg var gjenglemt på er nachspiel eller noe, og kunne omsider trekke pusten da han huffet seg ut av senga for å hente M.

Det er et par ting som er hellig for meg, og en av de tingene er å se på serier om morgenen i bakrusens grep. Så det gjorde jeg. Og passet selvsagt på at jeg ikke var ute av senga før M skulle ha sin daglige 3-timers dupp. Jeg benyttet da anledningen til å dra kroppen min ut på sofaen, kun avbrutt av en tur i dusjen og en sveip innom kjøleskapet.

Men altså – en sårt trengt og virkelig koselig kveld ble det i går, med de fine og dype samtalene («Jeg eeeeelsker Irish Coffee assååå!!!» og den sedvanlige 00.30-samtalen: “Du Line, selv om jeg ikke kjenner deg så godt så er jeg utroooolig glad i deg asså.”) Pussig hvordan et par øl og klokka får frem følelsene i samtalene. Jeg for min del elsker både mennesker og irish coffe, så jeg hadde det som plomma i egget der jeg asså – klager ikke!

Søndagen gikk forholdsvis greit, for etter et kjapt regnestykke så kom jeg frem til at jeg faktisk kun fikk i meg 4-5 halvlitere og en irish coffe fordelt på noen timer. Så jeg innså kjapt at hodet ikke nødvendigvis trengte å føles som en hjelm, at at kroppen kanskje bare var innstilt på å være i bakrus uten å nødvendigvis være det. Så da kom jeg meg opp og ut for å se på vårsola. Og rakk noen timer før det jaggu var kveld igjen..! 

Idag våknet jeg med et rødt øye. Gotta love it! Sånn herlig linse-øye man får når man har vært lat og ikke pilla ut linsene for kvelden – det er så jævlig dumt. Og nei, jeg lærer aldri. Så med solbriller på satt jeg på kontoret mitt idag og prøvde å fokusere.

Det er bare et problem:

Jeg ser ut som noe 1982 har spydd ut.  🐽
Raybans, hvit dressjakke og sort forøvrig. Og gullkjede i halsen.
Altså – ser jeg meg ikke i speilet før jeg tar turen utenfor Baldersvei liksom?

For å gi dere et bilde på mitt lille “pink eye” så knaller jeg til med dette lekre bildet:

Det er så SYKT vondt!

Jepp, har fått medisiner. 

Nope, det har ikke hjulpet ennå, for jeg må fremdeles ha på meg linsene mine og de gnager på den såre hornhinnen min. 

/Supporterfrue Line Victoria

 

  1. Burde ikke smerten egentlig fungert som en avskrekker,mot å sove med linser?=Du vet det komer til på gjøre jækli ondt,så da husker du det i hvert fall til neste gang

  2. Hvorfor bruker du ikke bare døgnlinser så slipper du problemet? Før plagdes jeg mye selv med såre øyne av samme grunn som deg.
   Så da la jeg heller litt ekstra penger i linsene og har de nå på meg hele døgnet,hele mnd 😊 perfekt for ei som ikke husker at hun har på seg linser 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg