☀️ Jeg MÅTTE ha litt solskinn inn i klesskapet mitt nå…

Reklame | NELLY (Annonselenker)

Lønna kommer i morgen. Jeg merker allerede at det bevrer og rasler i bankkortet mitt, for jeg føler meg alltid så jævla rik rett før lønna ramler inn på kontoen. Noen ganger lever jeg litt i nuet og koser meg med følelsen av å vinne i lotto den samme datoen hver eneste månede, så i dag tok jeg rett og slett mot til meg og kjøpte hjem noen kjoler jeg tror kan få meg i godt humør.


 

Den knallgule kjolen til venstre finner du HER (annonselink) // Den sennespgule kjolen i midten finner du HER (annonselink) // Den gule kjolen helt til høyre finner du HER (annonselink)

Ironisk nok er det faktisk ingen av disse utrigningene som faller umiddelbart i smak ved første øyekast, men jeg er helt rå med både synål og et par sånne sikkerhetsnåler. De færreste har riktignok så fantastiske kjolekropper som de modellene der –  for jeg er en av de som får spader av å se så fine kjoler på så pene damer – men jeg har bestil disse kjolene i en relativt stor størrelse (når jeg sier relativt så mener jeg altså at jeg har gått for det øvre sjiktet av størrelsesskalaen. Faktisk sprengte jeg den ene skalaen, for å være sikker på at daiene, låra, magen og overarmene får plass inni de gule tøystykkene. Så JEG har trua!!!

I utgangspunktet er det faktisk bare fargen jeg falt for, når jeg tenker meg om. Jeg trenger litt farge inn i klesskapet mitt nå – føler jeg. Og jeg er gæærn nok til å gå med knallgule farger. Tenk deg ei skinnjakke og et par raffe boots? (Bruker noen under 50 ordet “raffe” forresten? Jeg gjør det.)

Sorry ass, men jeg måtte bare skryte litt av mine noe litt crazy kjøp idag! Det skjer nemlig ikke så ofte at jeg kan huke av “annonse” på innlegget mitt om klær jeg har kjøpt til meg selv, nesten så jeg syns det er litt stas altså! ?

Tata! / Supporterfrue som sitter å venter ved postkassa!

 

 

1 kommentar
  1. Elsker disse fargene nå mot våren! Kan du være så snill å vise oss før og etter synål-fiks? Kjapt hvordan du gjør det, og gjerne et bilde med kjolen på som den ble levert og et bilde med kjolen på etter miksing og triksing

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg