🚩 50 spørsmål med svar – PUH!

Jeg tar den 4 år gamle bloggutfordringen, 50 spørsmål med svar! Bring it!

1. Hvor gammel er du?
35! 

2. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Purung!

3. Hva ville du bli da du var liten?
Tannlege. Det vil jeg egentlig fremdeles bli i grunn. Jeg har fremdeles speil, priker`n og litt nødkompositt i tillfelle et sykt bra nachspiel liksom. (Alltid noen som har vondt i en tann på nachspiel.)

Selv liker jeg best å ta selfier og sminke meg som ei hore når jeg er hos tannlegen åpenbart.

Eller fjase rundt med alle instrumentene.

Eller be tannlegen min bruke spennende og nye instrumenter på meg.

Eller teste ut noe som ligner et instrument gynokologen min bruker.

Eller ha på seg tiiiiiidenes korteste skjørt når verdens beste tannlege skal rote med høla mine. Sitat: “-Jeg tør ikke legge deg lenger bakover, for da ser jeg mer enn jeg trenger.” 

Gammelt blogginnlegg om et av mine tannlegebesøk finner du HER!

4. Hvor mange søsken har du?
Jeg har en bror fra mammas første ekteskap, og tre bonussøsken som jeg fikk i fanget av min bonusmamma da hun giftet seg med pappa. De er bare få år yngre enn meg, så da ble jeg plutselig storesøster! Min bonuslillesøster bor rett nedi gata her, så det blir kort vei til den kule tanta når Maren må rømme litt om noen år.

5. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Torben, noen kollegaer, Maren, resten av familien på Sørensen-siden i anledning bursdag senere idag. Det blir en relativt folksom dag!

Edit: Bilde fra bursdagen!

(Maren har samme prompehumor som mamman sin, huu!)

6. Hvor høy er du?
171 tror jeg, men i passet mitt står det 170 cm.

7. Hvem ringte du sist?
Hahah, selveste ordføreren. Han tok ikke telefonen, dog. Men det er jeg vant til. Jeg tror hans ringetone på meg er «lydløs».  Han pleier dog å ringe meg opp når han ser x antall ubesvarte anrop fra masekoppem i Bamble såååå?.:

8. Hvem ringte deg sist?

?da var han på tråden ca 10 min senereHan er et levende wikipedia, og han er enklere å spørre enn Google. Jeg hadde 4 spørsmål og fikk svar på de alle. I tillegg fikk jeg svar på en hel masse annet jeg ikke spurte om også, men det er jeg også vant til. Når det kommer til politikere så må man sile ut litt. Eller legge fra seg mobilen, mute og ta en trall når han er dypt inni valgdeltagelse og deponidebatter. Han merker ikke at jeg ikke lytter uansett.

9. Hva slags ringelyd har du på telefonen?

Det vet jeg ikke, for jeg har alltid på lydløs og vibrering!

10. Hva stod det i den siste sms’en du mottok?
“Kan du ringe når du er på vei hjem?” Det var Torben som måtte ha noe på butikken…!

11. Hva liker du best – å ringe eller sende sms?
Som regel enklest å få svar av meg på sms, men jeg liker godt å ringe om jeg har tid til det. (I bilen som regel) Problemet oppstår når JEG ringer andre som liker best å sende sms, da har vi et lite dillemma! Jeg har jazzet meg opp for en god prat på telfen, og så svarer de ikke eller ringer tilbake 10 minutter senere når jeg er i full sving på telfen med nummer 7  nedover på lista…

 12. Hva er ditt favorittsted?

På do eller i badekaret. Det er Linetid, og de største avgjørelsene gjør jeg rett før tørking. 

13. Hvilket sted liker du minst?

Jeg trives faktisk ikke så godt på hotell. Det er få steder som er mer upersonlige, jeg har kun vært på noen få hoteller jeg kan føle et snev av hjemmefølelse. Strøkne laken og plastglass er liksom ikke my cup of tea. Jeg er nok mer camping,hytte i ødemarka eller båtmenneske da ass..

14. Når så du moren din sist?
Hun så jeg helgen før hun døde for snart 10 år siden. Da var vi på jentetur til Berlin!

15. Hva drikker du helst til frokost?
Kaffe! 

16. Eier du dyrbare smykker?
Ja, det gjør jeg faktisk. Overraskende kanskje? Jeg har en diamantring med en stein på over en karat med flere andre diamanter rundt. I tillegg har jeg gifteringen som er en trestens diamantring. Det er hvertfall de jeg bruker til daglig. De er egentlig ikke så flashy, og den store diamanten er faktisk litt anonym..! Greia er at mange tror det faktisk ikke er ekte…!

17. Når snakket du sist med en fremmed?
Møtte på ei supersøt jente med ei datter på samme alder som Maren som OGSÅ het Maren! Det var i Skien igår. Jeg prater ofte med fremmede jeg, for jeg syns det er hyggelig når fremmede snakker med meg. Ofte kan det gjøre dagen min hvis noen smiler uoppfordret til meg, sier «hei» eller gir meg hyggelige komplimenter for noe. Men på Herkules i går så tok jeg iniativet til å snakke med en fremmed, og nå chatter vi på instagram faktisk..! Nye bekjentskaper og nye impulser gir meg veldig mye glede, jeg er (og blir fort) veldig glad i mennesker. Jeg snakker mye i køer også, og jeg prøver å oppføre meg fint til folk som i utgangspunktet kanskje har røffe dager på jobb. Funfact – ringte kommunen bortafor for å sjekke opp i ei parkeringsbot jeg hadde fått purring på. Vanligvis ville folk flest vært griseforbanna og vært ufin (utifra hva man hører av hva folk forteller) men jeg lo når jeg forklarte, sa at det kunne godt hende at det var jeg som var vims – og damen på andre siden av røret lo og tøyset tilbake. Endte opp med at jeg hadde betalt inn alle (!!) parkeringsbøtene samtidig, men at bare en var blitt registrert! Fikk 500 kroner tilbake jeg og avsluttet med at “Det er jaggu ikke ofte jeg ringer parkeringsvaktene for å finne ut at DE skylder meg penger!” Og så lo vi begge to. Mennesker som har jobber der de må tåle mye kjeft og sure folk fortjener å bli behandlet med respekt og man kommer veldig mye lengre med en god tone og et smil. Men grensa mi går ved de som ringer “fra Microsoft og vil ha kredittkortnummeret mitt”. For to-tre dager siden kjørte jeg tidenes “Go fakk jårself”-tirade til de utenlandske svindlerene. Det gjør min sindige, sørlandske pappa også. Lært av de beste!

18. Hva hører du på akkurat nå?
Torben som barberer seg nede. Ikke nedentil der altså, men maskinen durer i der i underetasjen. Fra badet. (!) Det blir feil uansett hvordan jeg skriver det, ser jeg. 

19. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, sminke, nøkler, mac, lader, og hårstrikk. Ofte finner jeg en smokk, bamse, koseklutt, ammeinnlegg, nesespray, og et tykt lag knust, gammelt pudder. 

20. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Åj, vanskelig å forklare – men mamma og pappa var gift frem til mamma døde, og nå er pappa gift igjen. Uten å være skilt da. Enkemann burde vært et alternativ i spørsmålet 🙂

21. Når står du opp i hverdagen?
Våkner når alarmen vekker meg sånn i 07.00 tiden. Maren står opp 08.00-ish med Torben. Da har jeg allerede dratt på jobb!

22. Når står du opp i helgene?
Rundt 10.00 – avhengig av hvem som har sovedag..! (Men Maren sover jo til 08.00-ish da også, noenganger enda lengre også. Så med “sovedag” så er det ikke snakk om så veldig mye lengre enn til vanlig. Så det er ikke synd på oss, vi får mer enn nok søvn i denne familien..!

23. Sover du på en spesiell side?
Ja, jeg sovner kun på venstre side i sengen. Det er fordi jeg ser på serie til jeg sovner, beste sovemedisinen!

24. Hva kan holde deg våken om natta?
Torben som snorker, men det gir seg som regel når jeg sparker han i leggen?! Tanker og bekymringer kan også holde meg våken, det er ganske slitsomt. Jeg kan også holdes våken av redsel for ikke få nok søvn den natten, haha!

25. Hva var det siste du spiste?
En baguett-greie med bacon og egg. Digg var det faktisk!

26. Hva var det siste du drakk?
Kaffe 🙂

27. Har du noen gang vært forelsket?
Flere ganger. Noen sterkere enn andre, men likevell forelsket. Min første forelskelse var Rune K i klassen. Torben har jeg vært forelsket i to ganger, en gang da jeg var 15 og så 15 år senere igjen.

28. Hvor mange steder har du bodd? 
Stathelle, Bergen, Trondheim, Oslo, Brevik og så Stathelle igjen. Og så har jeg bodd flere steder i utlandet det året jeg var på reise da?!

29. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
De skitne sokkene til Torben.

Nei vent, rødt? Det må være seilbåten pappa har laget som står i vinduet ved siden av meg.

(Så ikke at det stod noe rødt før jeg skulle korrekturlese..!) 

30. Fortell noe du aldri har fortalt kjæresten din?

At det er jeg som har ødelagt muren utenfor når alltid bommer når jeg skal runde hushjørnet med bilen. (Det er et sånt “blomsterbed” med mur rundt som har klosser som…. AH, fakk it – her er bilde fra mørket når jeg løp ut for å knipse bilde nå nettopp:)

JA, jeg tror det er jeg som har gjort det. Jeg har bare ikke fortalt Torben det, jeg har lagt skylda på pappa, kompisene hans, elg, ja – det meste. Men jeg tror det er meg. Og jeg tror jeg må ha gjort det ganske mange ganger utifra hvordan det ser ut..!

31. Hva har du hatt av kjæledyr?
Katt: Leif Torsteinsen, Lise Karsen, Ove Karlsen (døv) og Steinar. Hund: Guro. Marsvin: Bård Georg, Shankly, Nøtte og Vera. Nymfeparakitt: Even Evensen.

32. Når er Norge på sitt beste?
Juli. Jeg elsker sommeren.

33. Hva er drømmejobben din?
Gode kollegaer og arbeidsoppgaver jeg trives med. Gjerne hektisk, og at man får kjenne at man er nyttig. 

34. Når var du i kirken sist?
Hehehehehe??. veldig sært, men jeg var i Brevik kirke for noen uker siden. Da var det en egen deponi-gudstjeneste. (Det er mulig det blir lagt et deponi til brevik, noe mange selvsagt er negative til) Jeg var der med den nevnte ordføreren fordi han inviterte meg. Og når ordføreren spør om du vil være med på gudstjeneste, så kan du takke faen på at man ikke kommer opp med en god nok grunn til å takke nei på relativt kort tid. Så da ble jeg med. Og det var veldig bra. Gud og deponimotstandere i skjønn forening. Bedre start på en hellig søndag finner du ikke. 

35. Hvor drar du når du er trist?

Til godterihylla på KIWI. 

36. Favorittfarge? 

Gul og mintgrønn.

37. Hva var det siste du kjøpte?

Bunadsstæsj til Maren, og det siste jeg tok med meg fra shoppingsenteret var en gave til Maren fra meg – en barnesølje. Jeg begynte å gråte inne på gullsmeden, for jeg har så utrolig fine minner med Pia&Per-smykker.

 38. Hvilken bok leste du sist?
Perlesøsteren av Lucinda Riley. Jeg liker den godt, men har ikke klart å bli helt ferdig med den ennå…! 😜

39. Kan du bytte olje på bilen?
Ja, det kan jeg! På båten også!

40. Har du noen gang vært i kontakt med politiet?
Mange ganger! Hahaha, huff. Må sies at eksen min var politimann også da. Men sist gang må ha vært i bryllupet vårt, da de trodde det var tidenes arrangement på brygga til pappa – hvilket det forsåvidt var, men de var kule da de skjønte at det var bryllup. Begge gangene. Hahahaha.

41. Hva ønsker du deg mest akkurat nå?
Er det lov å si at jeg ønsker at alle mine dager fremover blir meningsfylte, fine og kjærlige? At jeg ønsker meg mennesker rundt meg som motiverer, inspirerer og gleder meg, og at jeg kanskje kan gjøre det samme for de? Og så må jeg få slenge med at jeg gleder meg til et prosjekt sammen med en fantastisk bloggerkollega som gir meg nettopp det jeg ønsker meg mer av i hverdagen jeg ikke får nok av – HUMOR! Fasen, jeg gleder meg!

42. Har du tatoveringer?
Ja, jeg har skrevet «Mamma» på håndleddet. Litt sært å hedre mamma med en tattis, med tanke på at hun hatet tatoveringer. Men jeg liker den veldig godt og angrer ikke!

43. Hvilken øyenfarge har du?
Grønne!

44. Hvem er din favoritt på snap?
Åj, vanskelig å si. Jeg liker veldig godt de som ikke bruker en haug med filter. (moro-filter er greit, men sånne «jeg er så søt som kanin når jeg lager trutemunn» er utrolig kjedelig. Jeg syns humor er viktig også. Jeg liker Pappahjerte og Konatil. Jeg kjenner meg godt igjen når de raller på snap. Men litt fordi jeg liker de som personer også. jeg heter forresten linevictoriahus på snæpp om du vil følge meg! Ellers lager jeg mye faen på instagram også – den finner du HER.

45. Hva gruer du deg til?
Jeg gruer meg til å ta avgjørelser som blir avgjørende for meg fremover. Jeg liker egentlig forutsigbarhet, og hater å ta sjanser uten å vite utfall. Det er jo derfor jeg ikke tipper i Lotto, for jeg blir så eitranes forbanna når jeg ikke vinner! 

46. Hva gleder du deg til?
Jeg vet ikke om det er lov å si, men jeg gleder meg til Maren begynner i barnehage. Hun begynner virkelig å bli klar for det nå, sånn skikkelig liksom. Hun ELSKER andres selskap og nye ting som skjer, og lar seg ikke påvirke av at mams og paps forsvinner ut døra, for hun er i de beste (nesten bedre!) hender sammen med andre som gir henne mentale utfordringer. (Hørtes litt rart ut, vi gir henne jo mentale utfordringer – men det er godt med litt nytt, haha!) Jeg tror også at det kan være bra at andre aktiviserer henne til tider, slik at tiden jeg får med henne blir 100% kvalitet, og at jeg ikke trenger bekymre meg for om utviklingen hennes stopper helt opp i det sekund jeg må sette henne i lekegrinda for å se litt på tv. Jeg vet ikke hvordan det er med andre småbarnsforeldre, men jeg MÅ ha noen minutter for meg selv innimellom. Hun elsker grinda si da, og noenganger står hun å sliter i den fra utsiden for å komme oppi. For i grinda har Maren sin alene tid der hun kan holde på med sine ting uten at mamma styrer med lekene hennes, flytter rundt på henne eller roper “nei, nei, nei” når hun tasser mot noe i stua som må veltes, brekkes eller gnages på. Hun er fri for alt maset mitt i grinda si, haha!

47. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
«Ha en fin dag på jobb!» også et hjerte og en «L», helt til jeg kom på at det kom kanskje til å se litt vel spesielt ut hvis noen andre så den som ikke skjønte at det er sånn jeg faktisk gjør til folk jeg bryr meg om, så den ble krøllet sammen og slengt i dunken under skrivebordet istedet. Ellers skrev jeg et bursdagskort istad da, men det var et kort og ikke et papir!

48. Hva var det siste du grublet på?
Jeg grublet på fremtiden og hvordan jeg ønsket at den skulle se ut og hva jeg kan gjøre for at den blir slik jeg ønsker at den skal bli. Og så tenkte jeg på de jeg bryr meg om og er glade i, og hva jeg kan gjøre for at de skal ha det bra. 

49. Hva er det siste du skal huske å gjøre i kveld før du legger deg?
Jeg skal huske å skru på flightmode etter klokken 22.30. Jeg gjør så utrolig sjeldent det, men noenganger må jeg bare gjøre det for å få ro i sjela.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget?
Legge meg!!

Snakkas!

6 kommentarer
  1. Ha ha. Du har bedre navn på nymeparakitten enn jeg, jeg har hatt 3 stk; pip, pippegutten og pippen. Særdeles oppfinnsomt.

  2. Åpen barnehage på vestsida i Porsgrunn er et veldig fint tilbud med mye lek og samspill for barna! Hjerterommet åpen barnehage 👍 Både mammaer og pappaer der med barna, og herlige ansatte 😄 Anbefales!

  3. Kan jeg få spørre om dere bor i nærheten av Valle?
   Vi har hytte der, og har med det tilbringt utallige sommerdager der og rundt i området. Jeg har liksom aldri hørt om noen som faktisk _bor_ der, så ble helt i ekstase da jeg skjønte at du hvertfall holder til på Stathelle, om ikke Valle 😅

  4. Someone essentially lend a hand to make significantly posts I would
   state. This is the first time I frequented your web
   page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this actual publish incredible.
   Magnificent job!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg