Hvordan står det til med kroppen?

Jeg fikk spørsmål i forrige uke på snap om hvordan det gikk med trennng og kosthold. Kan nok ha noe med at jeg la ut et bilde av meg selv på tredemølla, hvilket ikke skjer så ofte – verken i sosiale medier eller i det ekte livet. Sannheten er at jeg trengte en liten pause i Daniel Tiger og Duplo-bygging, så i mangel på litt ekstern hjerneføde for Maren, så tok jeg henne med til barnekroken på treningssenteret. Jeg har ikke benyttet meg av den muligheten noe særlig, for jeg har vært flink til å bruke dumme unnskyldninger for ikke å trene – men nå var faktisk lysten på alenetreningstid større enn treningsvegringen min! 

Så ja, jeg overlot diktatoren til ei supersøt jente i barnekroken som ikke hadde andre barn i kroken den dagen – det var jo helt gull for Maren å få full fokus! Selv brukte jeg 10 min på en kaffe, 10 min på å bestemme meg for hva jeg skulle trene, 10 minutter prat og BÆM! 30 minutter med trening på mølla. 

Det var utrolig digg å blåse ut øra med musikk headsettet og nynne på noe annet enn «5 små aper» og «hjulene på bussen går rundt og rundt». Det er faktisk kleint å innrømme, men jeg hørte på Dr.Alban og noe techno fra ungdommen..!

Det beste med å trene på mølla er at jeg blir fint lite støl, og dermed ikke må lide for mine spontane eskapader dager derpå. På den måten får jeg en glidende overgang fra fullstendig utrent til fremdeles fullstendig utrent, men med en mølleøkt på samvittigheten. Kroppen? Joda, den er klar for sommeren den, jeg er nemlig av den oppfatningen nå i min mer voksne oppfatning av kroppshysteriet, at kroppen min er en helårskropp. Så selv om den ikke ser ut som den gjorde da jeg var 23, så klarer den seg igjennom denne sommeren også. 

Her er den, for spesielt interesserte. Magen altså. Min sommermage, der ingen kommer til å legge merke til om jeg går opp 5 kilo eller ned 5 kilo. Og det er i grunn ganske greit hvis man har tenkt til å kose seg litt. 

Nå tror jeg nok jeg finner frem joggeskoene mine og tar meg en liten sving i de dype skoger for å få opp blodpumpa litt. Det blir godt å bevege seg litt igjen, og det gleder meg at jeg begynner å finne tilbake til bevegelsesgleden min igjen. Selv om jeg ikke går like hardt inn for det som jeg gjorde for 3 år siden, så hadde det vært deilig å fått litt bedre samvittighet for helsa mi enn slik jeg har herja med den de siste årene. For sånn egentlig er det hodet mitt jeg gjør det for, og ikke for å få ruter på magen og passe inn i mine 12 år gamle bikinier. 

Line Victoria

3 kommentarer
  1. Jeg tror ikke det nødvendigvis bør være noe poeng å bli like sprek eller rask som før man fikk barn, eller å trene like mye for den saks skyld. Flott at du er fornøyd meg kroppen din, det har du all grunn til! Tenker at dersom man får til å trene er det kudos, og om det ikke går selvom man har planlagt det er det nok aktivitet som mamma ellers 😀 Skal ikke stå på det, si! <3

  2. Kristine Othilie Gran: Takk for så koselig melding! Jo, jeg er forsåvidt veldig fornøyd tross alt, jeg kan ikke akkurat klage på kroppen min som har holdt ut med meg og mitt så lenge som den har…! Og ja, løping etter en 15 måneder gammel kid er egentlig mer enn nok trening! 😉

   PS: Jeg ELSKER bloggen din forresten!!! <3

  3. Åhh! Så hyggelig! Er alltid gøy å komme innom bloggen din også! Finner null glede eller interesse av å lese alle de overfladiske bloggene som bare handler om klær og meg, meg, meg. Du skriver både underholdende og ekte, noe som gjør at jeg stadig klikker meg inn <3 Keep it up!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg