“Kan vi passe Maren?”

Jeg er jo faktisk litt enig, jeg setter meg noenganger litt vel høye krav når det kommer til innhold og lengden på teksten på bloggen – noenganger burde jeg egentlig bare sette meg ned å skrive akkurat hva jeg tenker (eller ikke tenker) – selv om det bare blir noen få setninger. Så da skal jeg faktisk gjøre det!

Here it goes:

I dag fikk jeg tilfeldigvis barnevakt. Da jeg fikk meldingen så takket jeg og skrev tilbake på en avbalansert og balansert attitude: “Det var hyggelig, ja det setter vi pris på, tusen takk!” Mens etter at jeg hadde lagt fra meg mobilen så bare: (Trykk plaaaay!)

 
Så idag har jeg vært noen timer på jobb og fått unnagjort litt. Som dere så på snapchatten min (linevictoriahus) så la dere kanskje merke til at jeg var helt alene på kontoret, hvilket sørget for at jeg ikke hadde noen andre å prate med, tøyse med, drikke kaffe med, osv. Så med andre ord en ekstrem effektiv arbeidsøkt. Alene. Jeg måtte faktisk ut å lufte meg ei litta halvtime, da de i bygget rett nedenfor spurte om jeg ville ha kapselkaffe og litt kakerester. Og så fikk jeg hilst på de to nye vikarene i lokalavisa etterpå og … ja, det var i grunn det mest sosiale jeg pådro meg i løpet av arbeidsdagen. 
 
Nå er diktatoren trygt plassert i senga si og sover dagduppen, hun vekker jeg senest klokka 15.15 for å i det hele tatt få noe ut av dagen sammen med henne – så det er nedtelling nå. Og siden jeg har fått jobbet litt idag og vært litt Line, så gleder jeg meg vilt til ettermiddagen med min lille frøken! 
 
/Line Victoria 
 
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg