Flytter litt rot rundt!

Takk for så mange gode innspill til diskusjonen på det forrige innlegget! Jeg blir jo alltid så glad når jeg ser at det helt fint går ann å ha en vettug diskusjon i et kommentarfelt uten at det blir dårlig stemning eller nettroll som dukker opp, det beviser bare at mine lesere er kremen og eliten av alle blogglesere! Igjen fikk jeg tilbakemelding på at innlegget var litt langt. Jeg glemmer at jeg har mange hektiske mammaer som leser, og at ikke alle har tid til å sette av 10-15 minutter på å lese gjennom mitt pjatt. Så jeg skal fortsette å helle blogger oftere, enn de lange avhandlingene og særoppgavene jeg til tider legger ut. Kors på halsen ass!

Helgen? Joda, veldig fin den – endelig begynner jeg å føle helgemodus igjen. Etter å ha vært hjemme så lenge med Maren så går jeg veldig i surr på dagene, og når Torben er offshore, så kan du takke faen på at jeg ikke engang vet om det er søndag, tirsdag eller fredag. 

I helgen prøvde jeg å rydde det ene gjesterommet vårt. Jeg oppdaget kjapt ut at det egentlig bare var å samle sammen alt baby-stæsj som Maren har vokst ut av, kjøre det 50 meter ned i gata og tippe det inn oppkjørselen til min bonuslillesøster.

Etter å ha fylt oppkjørselen hennes med stæsj kjøpt i gravidmodus/ammetåke så ble det litt mindre å rydde igjen på gjesterommet. Problemet er jo at jeg har en tendens til å flytte endel av stæsjet som er igjen inn på det andre gjesterommet – og ganske mye inn på treningsrommet, så i utgangspunktet er jeg jo da ikke bare like langt – for jeg står da ikke med ET roterom, men TRE roterom! Torben har lovet meg en sånn derre søplecontainer i august så jeg kan tømme huset. Jeg skjønner bare ikke åssen jeg klarer å fylle et SÅ svært hus, når vi har bodd på mye mindre flate frem til for halvannet år siden da vi kjøpte dette huset! Regnetykket går liksom ikke helt opp… Makan. 

Nei, jeg får svinge meg rundt og pløye gjennom mailen min – slik at arbeidsdagen kan starte mest mulig mykt i morgen tidlig. I morgen er det et besøk til helsesøster Elise, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å se henne igjen! Tror ikke Maren mener det samme når sprøyta dukker opp, men sånn er leif! 

Tror jeg skal ned i første etasje og forsette å rydde. (Eller flytte rotet rundt da, som jeg faktisk gjør…!)

Supporterfrue – Line Victoria

3 kommentarer
  1. Barn fyller hus med glede, men også med enorme mengder med ting som ikke har noen logisk plass i huset, barn drar med seg må mange midlertidige løsninger som f.eks vogge, sprinkelseng, bleiebøtte osv. .-D

  2. Nå vet jeg jo ikke om det er ødelagte ting dere skal putte i conteineren, men et aldri så lite tips fra meg: samle sammen alle ting dere ikke skal ta vare på/gi videre og som er brukbart og doner til fretex eller andre org i kommunen som driver m veldedighet. Flyktningetjenesten feks, der trengs d alltids ting og tang (hvertfall er det sånn her hos oss). Så får tingene lengre levetid, og noen andre kan få brukt det som dere er ferdig m å bruke😊😊 og bonusen er at det er gratis å gi tingene videre😉😎

  3. Ingrid: å, det er bare ræl og ingenting å ta vare på.. faktisk er det søppel som har samlet seg opp, og inenting av verdi! Men tusen takk for at du gjør meg oppmerksom på det – fort gjort at jeg har endel som bare blir stående som kan være fint å gi bort!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg