En (mamma)bloggers negler.

Jeg skal prøve å la vær å nevne hvor sår jeg er i æssen etter sykkelturen på mandag, men jeg kan ikke love noe her jeg sitter naken på en badering for å la gnagsåra lufttørke. Det er faktisk litt brannskadet på innsiden av rassen, så jeg har pudret meg med Marens bleiepudder og smurt med sinksalve. Rett skal være rett, vi har resonnert oss frem til årsaken. En god del av sykkelturen hadde jeg nemlig setet for lavt, og heldigvis var det en og annen medsyklist i Paragrafrytterne som ymtet frempå at det KUNNE hende jeg satt litt vondt..?! Og det gjorde jeg jo, men jeg tenkte – “fasen, jeg har jo føda en unge siden sist, riktignok ikke ut av ræva (bare nesten, i følge kirurgen)  så litt smerte må man jo tåle..?”

Jeg døde av latter da en av leserene som følger meg på instagram kommenterte at “Det må jo være sykkelskjede dette her!” og seriøst – jeg ler fremdeles altså!

I morgen er jeg så heldig at jeg skal leve livet som en helt ekte toppblogger, forresten. For midt i arbeidstiden skal jeg få gjort en opprensking av neglene mine. Du skjønner, jeg hadde gelenegler for en stund siden og etter at jeg REIV de av etter at de hadde vokst metervis ut av hendene på meg – så ble mine egne negler i overkant stygge. Vi snakker ikke sånn “brekt ei lita flik” eller “ikke helt on fleek”. Nei, vi snakker om negler en småbarnsmor verdig. 

Jeg har helt seriøst aldri vært opptatt av negler før, men nå MÅTTE jeg faktisk gjøre noe – for de er så frynsete at jeg fortsetter å bite de helt ned til neglebåndet, og det vil jeg helst unngå. Ikke er det spesielt næringsrik mat føde man finner under neglene heller, så biting av negler sluttet jeg med for 3-4 år siden. Jeg kan gi dere en smakebit, da.. Jeg vil tro at det under disse neglene befinner seg:

🚩En dæsj brunt innhold fra en viss bleie jeg skiftet tidligere idag.

🚩 Grillkrydder, etter å ha stekt burger.

🚩Hudrester etter å ha klødd meg hardt bak på skulderen.

🚩Prim

🚩 Måkebæsj, etter å ha skrapt litt av det fra bilen.

🚩 En buse eller to, fra både diktatoren og undertegnede. 

Smakelig måltid da dere!

Jeg skal ha HELT normale negler. Tror ikke engang jeg vil ha sånn hvit tip på tuppen. Jeg skal ha normal farge, normal fasong, normal lengde og normal tykkelse. Ingen perler, lakk, crazy farge, krøll eller spisse tupper. Jeg føler meg så sykt pressa til å være normal og naturlig, ass. Buhu. 😂

Eventuelt så føler jeg ikke for å poke ut øynene til Maren med disse neglene da…:

Jeg bare tenker litt høyt her nå…. Hvordan føles det å klø seg i ræva med disse over? (80% av Norges befolkning klør seg i rompa i løpet av en periode på 72 timer. Jeg bare sier det.) Hvordan fungerer dette ved tørking av stjert? Bleieskift? Klemming av kviser? Åpning av colabokser? Nei, gudeneskalvite. Jeg hadde nok aldri klart å operere livet med slike, jeg hadde skadet meg selv i hytt og pine.

Snakkas. /Supporterfrue, Line Victoria 

8 kommentarer
  1. Før jeg ble mamma, hadde jeg akkurat(!) de samme spørsmålene til de som fikk lagt så sjuuukt lange negler – hvordan funker det i hverdagen? Kanskje det følger med en assistent som gjør alt det praktiske når man legger slike negler?! Ikke vet jeg, jeg synes hverken det er fint eller praktisk😅 Etter å ha fått sønnen, klarer jeg iallefall ikke å forstå de mødrene som har slike negler! Han hadde nok sett ut som at han hadde vært i slosskamp med husets katt, og nei, æsj – tenk all bæsjen som hadde havna under der – grøss!!! Forøvrig et krem-tips; jeg bruker denne når jeg får gnisselår, den fikser opp i løpet av natta; https://www.apotek1.no/produkter/dr-greve-pharma-allroundkrem-75ml-954202p

  2. Himmel og hav.. tror du vasker henda for sjelden. Jeg liker at du fremstår så jordbær og dagligdags, men av og til rynker jeg litt på nesa og tenker at såååå travel er du vel ikke, at du ikke kan f.eks. vaske henda, nappe bryn en gang i blant. Du ser bare litt ufiks ut, også vet vi alle hvor flott du kan være bare ved å ta noen ørsmå grep:-)

  3. Hjelpes! Med sånne kommentarer er jeg glad jeg har en tegneblogg og ikke en bildeblogg. Hadde blitt helt fra meg om noen skrev sånn om meg som hun ovenfor. Du er ikke ufiks. Du er sånn jeg håper å se ut på en god dag 🤘😍💐

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg