Uka som gikk…

UKENS:

🌸 Svette:
Vel, jeg var faktisk «tobarnsmamma” i helgen..! Vi var barnevakt for ei herlig lita frøken som er bare 3 uker yngre enn Maren, og det var litt sånn godt-vondt å kjenne på hvor slitsomt det faktisk er med double the trouble! Siden det er så liten aldersforskjell på de to, så opplevdes det som å plutselig ha tvillinger. Og min beste venninne har tvillinger, og jeg skjønte med ett hvordan hverdagen hennes er i forhold til min relativt enkle hverdag med en kid og innøvde rutiner som sitter som betong. Jeg la meg klokken 21.30 for å være bombesikker på at jeg taklet eventuelle oppvåkninger med dertilhørende utblåsning av øreganger når kiddoen oppdaget at det ikke var mamma som kom inn om natten og en tidlig morgen som normale unger flest har, men det må være noe veldig rart med huset vårt for gjesten vår sov til 08.30. Da jeg sendte melding til foreldrene tipper jeg de diskuterte rundt frokostbordet om hva det er vi gir barna i huset til kveldsmat, for det var litt vel unormalt lenge å sove for henne – men hey, det bidrar jo bare til at det er enkelt å spørre oss om å være barnevakt igjen! (Jeg lå i rommet ved siden av med dørene åpne OG babycall, så ingen tror jeg sov meg igjennom en eller flere oppvåkninger.)

 

🏁 Treningsøkter: Bah, vi trenger ikke skrive flertall på den, det ble bare syklingen på mandag fordi rompeballene mine var sammenvokst resten av uken. Det var et fuktig gnagsår som førte det sammen og jeg KØDDER IKKE når jeg sier det hørtes ut som en borrelås når jeg er ikledd evas drakt. Jeg skulle jo hatt en ny økt denne mandagen, men dessverre så utgikk denne fordi vi spontant tok en ferietur!

💡 Spontane:

Vel, jeg sitter nå i Kristiansand og nyter sommerkvelden, så det mest spontane vi gjorde var vel å kaste oss rundt og ta en veeeeldig barnevennlig ferie med Kaptein Sabeltann, Kardemommeby, Aquarama, dyrene i Dyreparken, Markens og min fine familie her nede 🙂 Bilet ned i dag og planlegger å være her hele uken faktisk.. Blir litt jobbing innimellom, men ingenting jeg ikke kan styre med en fulladet mobil, headset, mac og en kaffekopp..! Klarer dessverre ikke å ta superidylliske bilder per akkurat nå, dette får duge..!)

👍🏼 Opptur:

Hyggelig beskjed fra regnskapsføreren om at alt var klart og at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for da jeg hadde gjort en sabla god jobb med tallene i mitt ørlille bloggfirma som i fjor gikk noen tusenlapper i pluss. Økonomidirektøren her hjemme trodde ikke sine egne ører dog, da jeg ikke har vist den samme innsatsen eller potensiale her hjemme når det kommer til tall inn/ut. (Jeg har ansvaret for utgiftsposten her hjemme og her er ikke «pluss” et ord vi ofte bruker når regnskapet gjøres opp.)

💣 (kommende) Eksplosjon:

Nå som vi er på «hytta i Kristiansand» så ligger badet ved siden av der som Maren sover. Hjemme har vi tre bad, og trenger ikke bekymre oss for å vekke Maren når vi skal på do. Jeg har alltid irritert meg over at Torben tisser så høyt! Altså, han tisser rett nedi do, og det syns jeg bråker så mye?! Av en eller annen grunn så pleier jeg veldig ofte å legge papir i do før jeg tisser (ja, jeg vet – utstrakt bruk av unødvendig mye dopapir, skyt meg!) men det gjør ikke Torben. Det kan provosere meg så til de grader, haha! Jeg har faktisk bedt han om å sette stålen mot siden av doen, men det er helt åpenbart at han glemmer det. Noenganger tror jeg han tisser HARDT ned i do bare for å se hvor høy lyd han kan få! Jeg vet, det er så i-landsproblem som det går ann å bli, så at Torben tisser høyt er et problem for meg sier kanskje mer om meg enn det gjør om han. Men er det bare jeg som reagerer på slikt? Kan jeg be han om å sette seg og tisse? Eller legge lag med dopapir han også så man demper strålen? 

😩 Ukens kjøp:

Noe som lignet badetøy måtte kjøpes inn i dette varme været, og jeg må innrømme at det ikke er lett å finne noe når det kun er de støgge restene av en signalgul badedrakt med åpning i midjen og over hoftene som er igjen på stativet i min størrelse. Og la meg bare innrømme det – når du skal kjøpe badedrakt eller bikini i min størrelse, så har jeg ikke lyst til å kjøpe noe som avdekker og fremmer nettopp de områdene jeg er minst fornøyd med. Jeg angrer SÅ på at jeg ikke knipset et bilde, for jeg så seriøst ut som en surra svinestek. Det burde ikke vært lov til å ha slike badedrakter hengene på salg (70%) i avdelingen for middelaldrende damer og ikke ha NOEN andre alternativer fordi alt som er relativt pent på kroppen min når det kommer til badetøy er jo selvsagt utsolgt i de normale størrelsene. Så jeg hadde valget mellom en med noe som lignet en hyssing som skulle liksom skjule tisselura, badedrakten der det manglet store deler av badedrakten eller en rød badedrakt med en litt snodig skjæring som gjorde at jeg fikk korte bein og lange pupper. Det får gå! Viktigste er at jeg ikke gikk for hyssingen når vi er i bibelbeltet! Rød badedrakt ble det, og hvis man legger godvilja til så kan jeg føle meg som en av Baywatch-damene der jeg springer med lange pupper og korte bein i strandkanten. Flott det da!

I morgen kommer det et innlegg jeg har gledet meg til å trykke “publisere” på, det er så mange som har masa – så jeg føler meg omsider klar for å avsløre! Mihihih, du får smøre deg med tålmodighet frem til i morgen tidlig! 🎉

 

8 kommentarer
  1. Velkommen til Kristiansand!
   Her er det masse å oppleve – utover Kaptein Sabeltann og Dyreparken.
   Tirsdag er det “Tirsdagskonsert” (!) på Fiskebrygga, konserten begynner ca kl 18:45 – men kom tidlig, det blir fort fullt!
   Kampene under FotballVM vises på STORskjerm nede i Gravane (ikke så langt fra Fiskebrygga) (a la Kontraskjæret) – kanskje noe for Torben…?
   Ta Setesdalsbanen fra Vennesla – en museumsjernbane med damptog og historisk sus. Når dere først er i Vennesla bør dere besøke Hunsøya og Fabriken Artisan Bakverk – bakeri og pizzaria med vedfyrt pizzaovn, i fantastiske lokaler.
   Trenger dere flere tips? Ta kontakt.
   Hilsen stolt sørlending

  2. Prøv med et klistremerke i do, som Torben kan sikte på 😛 kan fungere utmerket!
   Gjør i hvert fall det hos en kollega, som skal lære guttene sine og treffe i og ikken utenfor 😝

  3. Hahaha – veldig god forklaring på hva som pleier å henge igjen av badetøy. Jeg ler så tårene triller, er jeg ligger og ammer. Måtte faktisk tørke tårene med ammeinnlegget 😜 av mangel på noe annet!
   Kos dere sørpå, som vi faktisk aldri sier her vestpå…som heller ikke er et ord vi bruker i Bergen 😜 Ammetåken som gjør meg snodig.
   Klem fra Christine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg