Herregud! Det funket jo!

Reklame | Oslo Skin Lab / The Solution

/annonse Oslo Skin Lab

Husker dere jeg for noen måneder siden bad innstendig om hjelp på bloggen etter tips for å få gjort noe med den dårlige huden min? Det er mange som følger meg på snapchat som har lagt merke til at huden min ser bedre og bedre ut, og jeg har gleda meg såå til å avsløre hva jeg driver å tester ut!

Jeg skrev ganske inngående om det jeg kaller fjortisshuden min, for jeg har i grunn vært plaget med småkviser og litt arrete hud så lenge jeg kan huske. De siste årene har jo de pene linjene begynt å dukke opp også, i hvertfall etter at jeg bikket de magiske 30..!  Jeg har i alle år brukt sminke, og i 10 av mine år på tv så bruktes det et tykt lag med kanebo-sminke på huden min for å jevne den ut. Deretter kom jo HD-tv, og da må sminken sprayes på med sprøytepistol for å dekke over ujevnheter, kviser og litt fine linjer. Kviser og uren hud er jo da en ting, men en annen ting er disse linjene i huden som med tiden har dukket opp. Dette vet jeg jo det blir flere og flere av fremover, så jeg har hatt en drøm om å kunne gjøre noen -veldig- enkle grep som kan være med på å jobbe mot prosessen.. Ja, det må være veldig enkelt – for jeg har så vitterlig ikke tid til noe heldagsavanserte greier, så i min søken etter et produkt så har faktisk de to viktigste kriteriene vært:

🚩Det skal være kjapt å gjennomføre, og det skal fungere.
I tillegg ønsket jeg av hele mitt hjerte å unngå å falle for fristelsen om å ta injeksjoner eller sprøyte gift inn i huden for å bekjempe rynkene. Selv om rynker er en natulig del av aldringsprosessen, så føler jeg at jeg burde gjøre hvertfall noe for å redusere eller forebygge rynker, hvertfall når det viser seg at det kreves så utrolig lite å gjøre nettopp det  på en helt naturlig måte uten sprøyter, syre og sterke kjemikaler..

For noen måneder siden leste jeg et blogginnlegg og har kommet over noe reklamegreier av en medblogger som hadde gjort suksess med å tenke litt alternativt. Nei, vi skulle ikke be for rynkene mine og innta yoga-posisjoner med tente lys for kvisene og gusten hud, men rett og slett angripe problemet innenfra!

Som nevnt så orker jeg ikke voldsomme rutiner og regimer. Jeg er lat og har konstant dårlig tid. Jeg hater jo tidstyver, så jeg var så redd for at jeg måtte igjennom regimer med vask, rens, drypp, padding, skrubb og 100 forskjellige kremer for døgnets 24 timer – og toppe det hele med endring av kosthold, kutte sjokkis og drikke håpløst mye vann og deretter avslutte med en spray over det hele. Altså, DET har jeg ikke tid til altså! Jeg liker meg på badet, men ikke i timesvis hver eneste dag for å få bedre hud, da kjøper jeg heller en svær tube heldekkende brunkrem og sparkel altså!

Flere av mine venninner både i og utenfor bloggverdenen sendte meg melding om Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver. Jeg, som den ekstreme skeptikeren jeg er til alt som har fancy ord, var vel ikke akkurat veldig overbevist, men jeg var i hvertfall veldig nysgjerrig på dette! Jeg har jo sett reklamen med Vanessa Rudjord, og jeg skal vel innrømme at jeg har tatt meg selv i å tenke at hun har en syyykt fin hud til å være så gammal! (Jæz, jeg veit at hun bare er syv år eldre enn meg, haha!)

Ok, så tok det meg ganske nøyaktig 3,5 sekunder å innføre min nye daglige rutine da!

Ferdig porsjonert pulver. Hver dag. I kaffen, i maten eller i et glass vann.
Jeg måtte forklare for Torben hva disse små posene var, for han trodde det var blomsternæring jeg hadde skaffet meg flere måneders forbruk av. Vel, jeg kan forklare det på samme måte som jeg gjorde til han: Ja, det er en slags blomsternæring, men ikke for blomster- men for huden min. Ikke bare for trynet mitt, men i utgangspunktet skal den jo hjelpe hele huden min over hele kroppen (vårt største organ!) men siden det er fleisen min som stikker seg mest ut så er det greit å bruke det som utgangspunkt til å ønske seg bedre hud. Den skal i første omgang redusere fine linjer og rynker, og det skal jeg innrømme at jeg klappet i hendene av. Kollagenmengden synker i huden vår i takt med at åra går. Jeg var faktisk ikke klar over at man i 30-årene MISTER sitt naturlige kollagen i kroppen, når man er ung har man faktisk opp mot 80% av dette i huden, og det at man mister dette er grunnen til at man får fine linjer og rynker. Noen mer enn andre, og selv hadde jeg en mamma som måtte lide for både overdreven soling i sin ungdomstid blant annet. For min egen del var det for noen år siden jeg oppdaget at jeg kunne SE fine linjer i ansiktet, som ikke forsvant når jeg sluttet å smile eller myse. Så hvordan tilføre mer kollagen til huden? Jo, SPIS DET! (Eller i mitt tillfellet som putter det i kaffekoppen; drikk det – det smaker nemlig ingenting!)

Så var det denne skepsisen min da. For som med så utrolig mange andre produkter på markedet som lover meg fin hud som jeg allerede har smurt meg inn med i løpet av mine 20 år som pizzafejs og med en sinnarynke som aldri går bort i vask så er jeg naturligvis skeptisk. Jeg er skeptisk til hva reklamen forteller meg, til innholdet og til resultater. Jeg har i grunn gått lei av å teste produkter jeg blir anbefalt, så jeg har de siste årene grepet etter den billigste/nærmeste krukka med vask/krem til ansiktet de siste årene. De siste årene jeg fått disse fine linjer som brunkremen samlet seg nedi i løpet av kort tid, så gikk jeg inn i dette samarbeidet med blandede følelser. Redusere rynker med pulver? Really? Jeg skal innrømme at en god dose skepsis men nysgjerrighet lønte seg, det er jo i de tilfellene man blir så overrasket når man blir tatt litt på senga!

Så til det som så ofte sier mer enn tusen ord: Bilde!

Det er fasen ikke lett å finne bilder som viser den virkelige huden min. Jeg redigerer ikke bilder jeg legger ut, men jeg er jo ekspert på å skjule meg på bilder når jeg ikke har sminke eller lyssettingen er perfekt, enten holde en hånd oppe eller vise den fine siden til. Eller bare blånekte på å bli tatt bilde av som jeg har gjort så mange ganger før. Men jeg fant noen ganske avslørende (og ikke akkurat bilder jeg noengang trodde jeg kom til å publisere!) fra rett før jeg begynte å ta kollagenpulveret. Ingen av bildene er redigerte eller retusjerte, jeg har heller ikke endret noe lys eller lagt på noe filter. Eneste sminke jeg har på disse bildene under er maskara på noen av bildene.

Unnskyld språkbruken, men jeg er så jævlig positivt overraska!!!

Hvor sprøtt er det ikke at jeg etter SÅ MANGE ÅR plutselig kan dra på jobb og i møter helt uten brunkremtuben min tilgjengelig i veska? På de bildene over er det eneste jeg har på meg maskara! Jeg som vanligvis ville druknet meg selv i sminke på de verste dagene, for å jevne ut både fine linjer og arr-hull som jeg kaller det.

Jeg har ikke endret noen andre rutiner egentlig. Jeg har tatt The Solution kollagenpulver fra Oslo Skin Lab i litt over 7 uker nå. Etterhvert som jeg så at huden min ble bedre og bedre så passet jeg på å kanskje fleisvaske litt oftere enn de 3 dagene i uka jeg setter av tid til sånt. Jeg har brukt samme ansikts-vasken som jeg gjort de siste 3 årene. Jeg har heller ikke endret noe kosthold med tanke på huden, men jeg har tatt dette pulveret hver eneste dag (med unntak av 2 dager!) og ?håpet på det beste? da jeg ikke egentlig hadde så store forventninger til verken det ene eller andre.

Jeg føler også at jeg har testet det såpass lenge nå at jeg foreløpig kan si at det ikke er “flaksen” som gjør at jeg har myyye bedre hud da bildet ble tatt. Det vet jo dere som har fulgt meg på snap, der har jo mange reagert på utviklingen! (Forøvrig, sorry at jeg ikke har kunnet si noe eller svare på spørsmål om huden min, jeg ville teste det lenge nok til at jeg faktisk stolte på produktet, jeg ønsker ikke å reklamere for noe jeg ikke kan gå god for..)

At huden har endret seg kan jeg skrive under på! Jeg har konferert med de på Oslo Skin Lab, og jeg har måttet ha litt hjelp til å forstå. Jeg har forstått såpass at det pulveret jeg drikker er med på å gi huden min mer av det kollagenet jeg mister med alderen, men som man trenger for å opprettholde fastheten i huden. Jeg booster huden innenfra, hvis du skjønner? Alle har jo sett kremer med kollagen, ikke sant?  Vel, her drikker du det og man angriper “problemet” innenfra.

Jeg hadde jo masse kviser før, kviser jeg klemte på og så ble det ofte et sår jeg aldri ble ordentlig kvitt før det ble et dypt arr-hull. Jeg fant hele tiden noe å pille på i ansiktet. Og så blir det et arr som blir som en fordypning etterhvert.  Jeg merker fremdeles at jeg kan lete i ansiktet med hendene på jakt etter noe å pille på, problemet er bare….Det er ikke noe der å skrape løs lenger! I tillegg føles huden jevnere på en måte, at den har samme konsistens hele veien hvis du skjønner. Det er litt vanskelig å forklare med ord, men det er akkurat som huden før var et slags gammelt gummistrikk. Nå kjennes det ut som strikken i huden har blitt mer strammere, hvis du skjønner? Robust og jevnere på et vis. Ikke så skjør lenger, på en måte! Her om dagen møtte jeg tannlegevenninnen min og hun sa helt uoppfordret til meg at det så ut som porene mine var borte liksom! (Og hun har jo sett meg tettere på enn mange andre, haha!) og i går stod jeg foran speilet og kikket NØYE på huden min. Nei, porene var faktisk ikke like hullete, og der jeg vanligvis irriterte meg over at det samlet seg brunkrem der var det liksom ikke så voldsomme furer lenger…! Sinnarynken i panna må jeg fremdeles ha en klype i nakken for, men denne sommeren har jeg for første gang på mange år IKKE blitt hvit nedi rynkekløfta på grunn av at sola ikke kommer helt til nedi dypet der, det har jeg alltid pleid å bli tidligere!

I en slik pose er det 100 prosent hydrolisert kollagen (som allerede finnes i huden vår) i konsentrert pulverform! Og skyt meg hvis jeg tar feil, men det må jo være bedre å spise kollagen for at det skal gjøre utslag på huden, enn å smøre det inn fra yttersiden..? “Du blir hva du spiser!”, er det ikke noe som heter det?

Faktisk hadde jeg en plan om å sette av flere tusen kroner til høsten for å få bukt med hudproblemene, men nå ser det faktisk ut som jeg absolutt er på rett spor av noe. Penger spart!

…og apropos penger spart så har jeg grini til meg en VELDIG god rabatt om du har lyst til å teste om dette funker for deg.

Jeg kan jo bare snakke for meg selv, og jeg syns vel egentlig at det for min del var på tide å finne noe som funket for meg når det kommer til å ta imot alderdommen på en naturlig måte. Jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å bruke masse penger på å legge meg under kniven eller nåla, for det ser jeg overhodet ingen grunn til. Jeg mener faktisk at man bør kunne aldres med litt stil, men når man kan ta litt forhåndsregler – så gjør jeg veldig gjerne det. Blir litt som å pusse tenner for å slippe å få hull i de, tenker jeg…!
Sannheten er vel egentlig at jeg ikke tør å slutte å ta dette pulveret med det første, siden dette funker veldig godt for meg og min hud! Bonusen min ble også (som dere også ser av bildene) at min litt rufsete “ungdomshud” med kviser og aknearr har blitt VELDIG mye bedre, så her har jeg vært ekstra heldig tror jeg! Etter at jeg begynte å ta pulveret så har jeg hatt veldig lite kviser og arrene har blitt veldig mye bedre men det stod faktisk ikke noe om det bak på pakka, så her kan det hende jeg har respondert i overkant bra på kollagenpulveret, hvem vet?! Jeg tenker at det for all del ikke skader å fortsette med det når det tross alt tar så liten del av en hektisk hverdag som småbarnsmor. Jeg tror ikke jeg hadde orket å styre på en time om dagen for å redusere rynker i fremtiden, jeg er jo i utgangspunktet ikke så opptatt av sånt, men når jeg bruker 3,5 sekund på det så er det helt innafor syns jeg!

Pulveret er forøvrig helt naturlig, så du putter ikke i deg kjemikaler du ikke har i kroppen fra før av. Det er jo veldig greit å vite, hvis du som meg ikke liker å få i deg noe du ikke helt hva er for noe..

Hvis du har lyst til å teste om dette er noe for deg også, så klikker du deg inn HER og får HALV PRIS på første pakken (som varer i 4 uker) og hvis du velger å bli medlem så får du 30% på videre forsendelser! 😍 Det er heller ingen binding eller oppsigelsestid, så her kan du få teste i fred og ro og ta avgjørelsen om å fortsette når du ser resultatene kommer. Første forsendelse koster da bare 249,- kroner! Og jeg hater å innrømme det, men jeg har ofte brukt betydlig større summer på å finne noe som har samme virkningen, uten hell…:-(

Det smaker absolutt ingenting så jeg har det ofte i kaffen og har plassert en kopp ved siden av kaffemaskinen for ikke glemme å ta det.

LITT enklere enn å sette at en time på badet for å peele, skrelle, vaske, klemme, fukte, skrape, maske, røske og smøre ? ikke sant? (Fortsett gjerne med dine vanlige, daglige hudpleierutiner ved siden av da!)

Jeg lover å holde dere oppdatert om hvordan dette går, det ble jo nesten som et prosjekt uten at det tar noe som helst tid å gjennomføre –  bare å nyte resultatene! 🙌🏼😍 Perfekt for meg som trenger noe som er ekstremt lite tidkrevende! Og i grunn ganske genialt for meg som bare vil se resultater uten å måtte gjøre så himla mye ut av det, haha!

/Supporterfrue – Line Victoria

❤️❤️❤️

 

 

 

14 kommentarer
  1. Hei. Jeg håper det er rom for å komme med en litt kritisk tilbakemelding. Først av alt vil jeg si at jeg tviler IKKE på at du har hatt god nytte av produktet. Sånn sett er du heldig….for dette er ganske tilfeldig fra person til person.
   Kollagenet som folk tar som pulver, blir brutt ned til aminosyrer før opptak i kroppen igjen, og der er da ikke forutbestemt for å bygges tilbake til kollagen. Disse aminosyrene blir da brukt til hva kroppen enn ønsker, slik som all proteiner vi spiser. Så tilskudd av kollagen gir ikke økt kollagen i kroppen. Kanskje vil det gi utslag i bedre hud, men kroppen bestemmer selv hva det vil bruke det til……kan også gå til muskler, lever osv osv. Kun kroppen bestemmer dette dessverre. Derfor ER det faktisk MER nyttig å sprøyte kollagen rett på huden (uten at jeg i det hele tatt vil oppfordre til dette). Jeg sier ikke dette for å så noe tvil på hvordan produktet har virket på deg, men mer slik at folk skal kunne se «begge sider av saken». Og da vere klar over at det faktisk kan skje at det IKKE virker også….nettopp fordi kroppen SELV bestemmer hvor kollagenet (som blir brutt ned) skal brukes….Hadde dette vidundermiddelet, dette quick-fix pulveret virket slik som det blir reklamert for, så hadde jeg vert den første til å bruke det! Har ikke lyst på rynker jeg heller, men at noe pulver skal hjelpe meg med dette, er jeg for gammel til å tro på.
   Ellers ville jeg bare si at jeg digger bloggen din! Og er spent på hvordan det går med deg og den Life-kuren (slankekuren). Like stor effekt som sist gang? Eller?

  2. Janne: hei, og tusen takk for innspill! Jeg er i utgangspunktet enig med deg i at man selvsagt må «gå inn for det» og ikke håpe på mirakler, for det er jo ikke trolldom vi snakker om.. jeg håper jeg presiserte godt nok i innlegget mitt at dette har funket for meg og at jeg er veldig fornøyd med resultatene så langt, og at det kanskje ville vært lettere å se forskjellen fra bilde 1 til bilde 2 om du hadde tatt meg i nøyere øyensyn..! Jeg gleder meg hvertfall over god utvikling og er superhappy med at jeg nå har fått mot nok til å gå uten sminke – det er jeg veldig glad for, for brun/dekk-kremen (sparkelet, som Torben kaller det) har rett og slett blitt pensjonert så lenge! 🙂

   Når det gjelder Livea-kurset så måtte jeg droppe ut av det etter 5,5 uke grunnet ting som trengte min fulle oppmerksomhet på privaten – og jeg hadde ikke sjans til å følge opplegget videre. Men på de 5,5 ukene så mistet jeg like mye som jeg gjorde første gangen, så ja – det hadde like stor effekt! Gleder meg til jeg har sjans til å ta det opp igjen, føler meg ikke helt ferdig med livsstilsendringen ennå – men litt dårlig tidspunkt akkurat i disse tider..!

  3. Tips: skriv kortere 😂 kanskje jeg rekker å lese mer enn 1/4. Du skriver egentlig veldig bra, men jeg leser mellom barn som roper.

  4. Inneholder det IM? Jeg har tidligere reagert på ulike produkter med kollagen i, allergitester viser at jeg er en av mange som reagerer på IM, så litt dumt å kjøpe dette om jeg er allergisk mot virkestoffet 🙂 Har lest på hjemmesiden til Skinlab uten å bli særlig klokere på innhold.

  5. Hei, du er den eneste bloggeren jeg leser, og digger deg.
   Men, det kommer av og til et men, jeg må legge igjen noen ord. Jeg er Dermatolog, og bruker også en god del av tiden til forskning.
   Det er fint at du opplever bedre hud, dvs Placebo effekten har slått til hos deg😄. Men det er nå en gang slik at vi kan ikke ta opp collagen i pulverform, ei heller i noen form, som feks krem eller tabletter. Vi har ikke enzymer i magen som spalter collagen dessverre. Derfor brytes det ned med magesyren. Enkelt forklart.
   Vi har studiene på pulveret, og det er dårlig lesning, vi har også testet innholdet her på sykehuset(lab) hvor vi forsker. Nei, nei og atter nei. Tror du ikke alle hadde kjøpt og brukt dette om det funket? Selvsagt. Jeg er veldig(selvsagt) interressert i min egen hud, og ville brukt det om det hadde virket. Nå skriver flere bloggere om dette, og en får det da til halv pris. Om det hadde effekt, og virkelig viste resultater, hadde dette vært en sensasjon fra en annen verden!
   Du kan godt ta det, det skader ikke, men hvorfor ta noe som blir brutt ned av magesyren? Du kan prate med firmaet som selger dette, og spørre å grave. De vil jo påstå det virker. Og du blir lurt, sammen med alle andre som har prøvd det, men sluttet. Dessverre er det sannheten.

  6. Hei,
   Vi ser at finnes noen kommentarer på bloggen din vedr. virkningen ved bruk av kollagenet i vårt produkt og vil derfor avklare dette.
   The Solution? Anti-wrinkle collagen inneholder Verisol®. Verisol® består av type I kollagen som er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til bioaktive peptider ? korte kjeder av aminosyrer. Studier viser at peptider som inneholder aminosyren hydroksyprolin (Hyp) beskyttes mot fullstendig nedbrytning i fordøyelsessystemet. Slike peptider kan tas opp i blodet og fraktes ut til huden der de stimulerer hudcellene til å produsere mer av kroppens byggesteiner slik som kollagen og elastin.
   Lengden på kollagenpeptidene er avgjørende for effekten på hud. Effekten av Verisol® er dokumentert i dobbelt-blindede, randomiserte, placebo-kontrollerte studier, som er tilgjengelige i Medline, den verdensomspennende litteraturdatabasen for publisert fagfellevurdert forskning innen helsefag og biomedisin.

  7. Viagra Hard Tumblr On Line Stendra In Internet Secure Cod Accepted Overseas Costo De Priligy [url=http://cheapciali.com]buy generic cialis[/url] Propecia Antidoping Acquisto Levitra Generico In Italia Mail Order Levitra 90 Day Supply

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg