Sesongstart – ny outfit selvsagt!

Så er vi vel hjemme etter vår ganske så spontane tur til det blide sørlandet. Maren har fått så mye impulser at hun har begynt å vinke og si «Natta!» allerede før kveldsmaten. Med tanke på at hun de siste 5 dagene har sovet foran kjøleskapet på «hytta» i mangel på eget soverom, så er det nesten urovekkende hvor godt den ungen tilpasser seg forskjellige omgivelser. Vi har vært hos tanter og onkler, hos Olla (Oldemor), i en fremmed leilighet, hytta til venner, i Dyreparken, på Ikea, på shopping i Kristiansands gater, på restaurant, i bilen, i butikker og har altså sovet mett og fornøyd i en reiseseng på kjøkkenet uten spesielt god lysskjerming. Herregud, den ungen vår kommer til å bli tidenes partybrems når hun blir myndig. 

I løpet av ferien har vi øvd på ord, og hennes velutviklede vokabulær som 15-måneder gammel (fremdeles) baby tar nå disse velvalgte ordene i sin munn:

“Hei!»

«Ja»

«Pappa??» (Sagt med nydelig og søt stemme)

«Mamma!!!» (Sagt med sinna, mørk stemme)

«Se!»

«Party»

«Natta!

«Hysj».

Hun kan også briljère med lyder som:

En ulv

En gjøk

En sau

?en tiger? 

?og hun kan plystre, gi slengkyss, vifte med fingeren når hun mener «nei, nei, nei, ikke lov!» for ikke glemme at hun faktisk marsjerer som en soldat etter Rammstein med Du Hast.

Så jepp, vi har litt av en pussig unge som det på en merkelig måte faktisk går ann å kommunisere litt med nå. 

Nå skal forøvrig den lille diktatoren i sin sprell nye Liverpool-drakt skippes videre på en ny ferie, men denne gang til litt mer rolige og kjente omgivelser. Dronningen skal til Langesund og være innlagt på reiseavrusning mens mamma og pappa slår hælene sammen og drar på låvefest i Vestfold. Jaggu skal det bli godt med kald øl, voksenprat og et band som skal spille hele natta – det blir helt knæll, akkurat som den gule kjolen jeg skal ha på meg! 

Drakta er Liverpool sin nye bortekampdrakt 2018/2019, lilla av farge. 

8 kommentarer
  1. Morsomt som alltid😆 Men Line, hva tenker du om saken som Marianne Jemtegård har tatt opp de siste dagene, nemlig en kvinnes rett til planlagt keisersnitt? Skulle gjerne se at du tar Bent Høie et tak igjen! God sommer☀️

  2. Astrid: helt enig!! Jeg syns Marianne tar opp noe veldig viktig! Skal nok skrive litt om det, for det er noe som berører alle..! Jeg er så LEI av å lese skrytestatuser om at man føda uten smertelindring, hvis det er et mål så kan man gjerne føde på et murgulv uten andre tilstede – hvis man skal virkelig tøffe seg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg