Oppdatering – vitaminoverdose.

Takk.

Det var i grunn veldig hyggelig å høre at jeg ikke var den eneste som har ryki på en lakserende smell med både vitaminbjørner, sanmarin, Lakerol og Sanasol. Noen der ute har ment at jeg må ta kontakt med giftkontrollen sporentreks, da det faktisk er fare for å DÆVE av vitaminoverdose. 

Dette har ikke gått upåaktet hos meg. Dette måtte jeg til bunns i. Kommentarene skremte meg litt opp, og jeg benyttet anledningen til å sende en kveldsmelding til et orakel på andre siden av fjorden, som innimellom snorklipping og kakeutdeling også er lege. 

…og svaret lot vente på seg. Han må ha hatt en drøss med pasienter og pasigutter den kvelden for det skulle gå et halvt døgn før han omsider tok seg tid til å svare favorittbloggeren sin:

Så da har vi med andre ord konkludert med at jeg ikke har dødd av overdose vitaminbjørner, og nyheten er brakt videre til dere som skulle være i tvil i kommentarfeltet på forrige melding.

Dog er ikke vitaminoverdose noe å spøke med, men jeg vil anta at det ville stått med større bokstaver enn at man bare får siklestump, på baksiden av boksen. Jeg vil faktisk anta at man må mævle en god del vitaminbjørner før man må gi seg hen til det store diskolyset.

Så skal jeg selvsagt ta van Steike i kommentarfeltet alvorlig når han sier at dette ikke er noe å spøke med, og at jeg kunne fått akutt forgiftning med potensielt varige leverskader. Det kan man av for mye vann også, men det står ikke på flaska det heller. 

Snakkas! 

 

 

 

2 kommentarer
  1. [ha ha] Svigerinnen min har gjort den samme tabben! Nå vet jeg ikke hvor mye som var tatt av boksen før hun kjittet innpå med resten, men det var iallefall såpass at det ikke kommer til å gjenta seg, for å si det sånn ;-D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg