TAKK FOR MEG!

Jeg har brukt fredagen på å lande litt. Rett og slett fordi torsdagskvelden var så ufattelig hyggelig at jeg helt hadde glemt hvor stas jeg syns det er å gøye seg foran folk. SÅ mange mennesker som tok turen til Bro Bro Brille i går etter stengetid på kjøpesenteret, og heldige meg som fikk lov til å tøyse på scenen foran mange fantastiske damer (og en mann!). Det gav meg rett og slett tidenes egoboost, men også utrolig godt å se så mange som satt å nikket gjenkjennende, tørket ei tåre og lo av mine beretninger om Mammasjokket. 

Jeg tok den nok litt lengre ut enn jeg pleier, siden jeg var på hjemmebane i Bamble. Folk fra mitt hjemsted har en evne til å tåle mye, så jeg fikk dratt på med mye av det jeg ikke tør å fortelle i andre settinger. Det var deilig! Jeg bannet mye, gestikulerte med hele kroppen og jeg viste bilder jeg ikke har turd å vise andre – det var rett og slett en form for terapi å stå der oppe og vite at noen der i salen kjente seg (bittelitt) igjen. 

Dette tror jeg nok jeg vil jobbe mye mer med fremover i tiden som kommer. Jeg har allerede blitt booket til noen foredrag denne høsten, og nå må jeg sette meg ned å finpusse det – slik at jeg får ordene mine i riktig rekkefølge.! Jeg er verken standup-komiker, proff foredragsholder eller spesielt god med det tekniske på skjermen bak meg, men med de tilbakemeldingene jeg fikk så var det «liv laga» for flere verbale utskeielser på en scene føler jeg. Det var jo en beita siden sist jeg holdt foredrag om «Mammasjokket», så jeg fikk spedd på med litt ekstra ettersom Maren har blitt eldre og jeg har blitt mindre kloke på mammaoppgaven jeg har tatt på meg.

Man skal heller ikke glemme at temaet er viktig. Det handler jo om «Sjokket» man opplever når man står der med en kid til odel og eie i armene. Følelsen av å ha stjålet en baby. Tankene om at man gjør noe galt. Mammapolitiet som refser og sosiale medier som glanser livet du ser for deg – før du bare med et enormt brak forstår at mammalivet ikke er verken instagramvennlig eller BARE rosenrødt hele tiden. 

Takk for at jeg fikk fortelle, jenter! (Og damer, jeg så jo ei bestemor der også på første rad! 😉 ) Og ikke minst takk til Even og Camilla som lot meg få tilgang på mikrofonen, det er ganske ballsy gjort! 

For et par dager siden lekte jeg meg litt med hva slags introsang jeg skulle ha når jeg blir introdusert til scenen Det er egentlig en snapstory, men jeg passet på å lagre den så jeg kan dele med dere! TAKK for innspill, hahahah! Det ble Peppa Gris-sangen, syns den var passende og jeg med flere er jo passe skada av den sangen etter at den har rullet og gått i halvannet år, hver eneste dag.

https://youtu.be/srH-Prb4leI
 
Ha en deilig helg, folkens! 

 

4 kommentarer
  1. Veldig skummel tittel der hahaha! Trodde du skulle avslutte bloggen, men heldigvis var det et godt skrevet innlegg som alltid. Du er en utrolig tøff dame som tør alt du gjør, det er mye inspirasjon å hente fra deg!
   Hilsen jaevelungene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg