…when september ends.

Goood mandag!

Det er så deilig når mandagen havner på en 1. i måneden, det føles nesten som en slags ny start om man har lyst til å gjøre noen endringer for fremtiden. 

September ble veldig fin, Maren har jo vært barnehagebarn i nesten to måneder nå og jeg skal innrømme at det er en lykkefølelse det ikke går ann å forklare. Med fare for at det høres ut som jeg ikke er glad i ungen min, så er det en nytelse å kunne levere henne til et sted jeg vet hun trives utrolig godt, med lekemaerater og voksne som gir henne oppfølging og oppmerksomhet hele tiden. Fuck mammapolitiet som mener man bør være hjemme med barnet i flere år ass, hun har så mye bedre av å være i barnehagen enn hjemme med en mamma som ikke leverer til gull på mammabarometeret hver eneste dag. Når jeg hentet henne idag så hun bilen min og løp mot porten og stod å bevret og SKREK sånn ekstrementusiastisk og trampet opp og ned med med beina – hun klarte nesten ikke holde seg oppreist av gledesutbrudd liksom! Så når jeg gikk ut bilen så gjorde jeg akkurat det samme. Jeg hoppet opp og ned og raslet med armer og bein og gledeshylte tilbake til henne – det var i grunn ganske komisk – men også utrolig morsomt å kunne gjengjelde det samme ukontrollerbare gledessammenbruddet som hun hadde. Joda, folk lo og kikket rart på oss der vi stod på hver vår side av porten og bokstavelig talt hadde et felles anfall av utbrudd – men herregud så gøy! Jeg tenkte i mitt sinn at hvorfor kan ikke jeg gjengjelde hennes gledesutbrudd og vise henne den samme ekstreme entusiasmen over å se henne?! 🙂 Og så fikk jeg den lengste og besteste klemmen jeg noengang har fått av henne, du vet når du hører hun puster og peser inn i øret ditt fordi hun gav virkelig i alt i gledesjubelen og måtte hente seg inn igjen. Fine, nydelige, blideste jenta! 

I går tok jeg henne med meg på konsert i Porsgrunn. Lokale artister stilte opp mot mot deponi i Brevik, og vi var 3000 mennesker som satt på rådhustrappa og nøt god musikk og nyyydelig vær. Maren var i ekstase! Hun showet og dansa og flørtet med alle rundt henne. Søndagsmiddagen ble i drive in`en på Burger King. Flere trekk på mammaterningen vil jeg anta, men herregud så greit å kjøpe kyllingnuggets til kiddoen og burger til mamma gjennom vinduet på Hundaien uten å løfte ræven! Maten skakte fortreffelig og Maren fant Jon Blund i løpet av kort tid når vi omsider fant senga. For en deilig gress-enkehelg! 

Jeg vurderer sterkt å ta opp treningen for alvor nå. Jeg vet jo at jeg fungerer best når jeg er i fysisk aktivitet, men den dørstokkmila er så jævlig seig. Jeg er bare usikker på når man skal finne tiden til det. Jeg bør nok først og fremst gjøre noe med det litt underlige kostholdet mitt også, for jeg kjenner jeg råtner innvendig når jeg ikke har normalt kosthold. En tur på Burger King er ikke det som gjør meg i dårlig form, men det kan fort være de dårlige valgene rundt lunsjtider når tiden er knapp (sjokolade og kaffe) og kveldsmaten som ofte består av resten av middagen jeg lagde tidligere på dagen. Jeg tror ikke det er så sunt å spise to store middager hver dag. Og avslutte med kjeks jeg finner på gulvet når jeg støvsuger. Eller bæljer i meg en liter sjokolademelk når jeg er tørst. Jeg vet jo bedre, men det er jo det å faktisk GJØRE som man har lært, liksom. Jeg vet jo også at så fort jeg faktisk kommer igang med treninga ordentlig så forsvinner også denne careless holdningen til hva jeg spiser. Trener jeg ikke så føler jeg ofte at jeg har tapt, hvis du skjønner? 

Jaja, på tide å finne tid i kalenderen så jeg kan planlegge litt trening fremover. Jeg ser at jeg har litt ledig tid mellom 23.00 og 08.00 fremover. HAHAHAHHA!

/Supporterfrue – Line Victoria

6 kommentarer
  1. Kjenner igjen den gjensynsgleden, og den forsvinner ikke med alderen, blir bare litt mer kontrollert, i vår familie gjorde det det i alle fall 😀
   Sliter også med maten for tiden, beveger meg mye, men for å ha energi til det tyr jeg til sjokolade, jeg veit jo bedre, har til og med høyere utdanning (som etter forskning liksom skal hjelpe en til å ta gode valg), men sjokolade smaker like godt og gir litt ekstra energi der og da 😉
   Dersom du får det til, håper jeg du deler det på bloggen, for du har inspirert meg til ett bedre kosthold før, og klarer det sikkert igjen.

  2. Her har jeg innsett at treningssenter er litt vanskelig med en på 5 mnd (veldig usikker på hva jeg syns om å plassere henne på barnepass). Men har inngått en avtale med nabodamene, så vi samles en kveld i uken for sirkeltrening på tunet/lekeplassen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg