Etterlysning, hårsveis og smokkesamling.

God kveld! Har egentlig satt meg et mål om å blogge litt hver dag fremover, men denne dagen gikk så fort over at jeg ikke fikk tid før nå!

Jeg har forøvrig en ting på hjertet. For et år siden fikk jeg en gave fra en utrolig hyggelig dame som hadde skrevet et så hyggelig brev til meg. Du jobbet i et stort, kjent firma og sendte Maren to gaver.. Jeg tør fasen ikke skrive mer i frykt for at det skal bli oppfattet som reklame hvis jeg skriver hvilket firma du var fra, men jeg forstod på brevet ditt at det i utgangspunktet ikke handlet om å reklamere for noen produkter – men du var faktisk opptatt av det jeg skrev, bloggen min og fulgte meg i sosiale medier – og derfor brukte de to tingene du sendte som hyggelig gest!

Jeg vil så fryktelig gjerne si unnskyld for at jeg ikke fikk svart på det utrolig koselige brevet ditt. Det har faktisk gnagd meg i et helt år nå, og vi bruker fremdeles gavene Maren fikk av deg ennå! Hvis du leser dette, kunne du være så snill å sende meg en mail på [email protected] eller på facebook eller noe slikt? For jeg har så sinnsykt lyst til å takke på en ordentlig måte! Jeg skulle så ønske jeg fant brevet ditt eller noe, men det må ha forsvunnet med ammetåka gitt…! 

Over til noe annet – Torben kunne så flott fortelle meg at han hadde lest blogginnlegget mitt om at jeg gjerne vil igang med treningen og vil gjerne invitere meg med ned på treningssenteret i morgen. Det er faktisk mulig å rydde frem litt ledig tid, for vi har fått streng beskjed om å levere Maren tidligere i morgen fordi det skal være konsert i barnehagen. M sover som kjent til 09.00 om hun får muligheten, så i morgen blir det faktisk felles vekking 07.30!

Da har M en slik sveis resten av dagen, forøvrig:

Idag fikk jeg med meg en pose fra barnehagen forøvrig….:

…”dere må jo være tom for sutter hjemme når hele samlingen hennes er her i barnehagen?”

Jeg lo på meg brokk, for jeg har helt seriøst kjøpt 150 smokker det siste året. Så vi går aldri tom. Bortsett fra når vi virkelig, virkelig trenger lyddemperen – da er alle 150 forduftet.

Ha en fin dag videre, folkens! 

Line Victoria – Supporterfrue

13 kommentarer
  1. Men i alle dager!! Så mange smokker! Må hun konstant ha smokk i munnen, eller? Her har vi 2 smokker, som vi faktisk klarer å holde styr på😅

  2. Stakkars frøkenen deres. Hvordan da? Jo hun kommer jo til å få kultursjokk, siden hun må opp så tidlig. Jaja, heldig er dere som har en sånn soveløvinne. Hos oss var det når klokka var 0530, hver morgen… Så jeg misunner dere den altså. Kos dere i morgen, og btw, sveisen hennes er bare helt herlig

  3. Janne: Hvis hun ikke vekkes, så kan hun sove til 09.00 ja, men som regel våkner hun av seg selv 08.15-08.30… Hun legger seg 19.30. Har prøvd å legge tidligere, men lover like lenge… Men da mister vi mye av dagen sammen med henne, siden hun er hjemme fra bhg ca 16.00.. Sover hele natten, ja – merk at hun har sovet VELDIG godt siden hun ble født, så vi kan ikke akkurat klage på søvnunderskudd i denne familien..!

  4. Så heldig! Her er jentungen oppe 2-3 ganger etter leggetid og da må jeg bestikke hun med varm melk for å sovne igjen. Så er hun oppe igjen mellom 5.30-6.30 😴😴😴
   Hun har forøvrig samme sveis som Maren når hun våkner, bare værre. 😂

  5. Heller kjøpe 150 smokker og ikke klare å oppdrive en når du veldig gjerne skulle hatt en. Enn å kjøpe 150 ulike i håp om at ungen vil ha én av dem etter fylte 3 mnd 🤪

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg