Bingerydding og husmorferie!

I helgen hadde M en helt egen ryddedag i bingen sin, og leker som ikke lenger var spennende nok til å ligge i grinda ble kastet ut. Akk, jeg skulle ønske jeg hadde et snev av ryddegenet hennes. 

…og så spørs det om ikke hun snart vokser seg ut av den bingen, nå som hun har fått dreisen på klatreferdighetene sine også. 

…og når hun først krøyp ut av bingen sin (med en stødig arm fra mamma, det skal sant sies – jeg lot henne ikke deise ned i gulvet med et bra..!) så koste vi oss sammen i sofaen med hver vår bustesveis:

Jeg har slitt litt med å finne på ting i helgene når hun ikke er i barnehagen. Ikke at det MÅ skje noe hele tiden, men det er deilig at tiden går litt fortere – og at vi får muligheten til å gjøre noe annet enn å være hjemme. Faktisk oppdaget jeg at de på Burger King har et sånn leke-rom der barna kan gå bananas blandt polstrede gulv, vegger, stolper og… ja – hadde alt vært hvitt så hadde det sett ut som cella man sitter på når man blir forevist til fullstendig isolasjon i fengsel. Men M digget det, og slo seg løs mens mamsen tygde på løkringer og kyllingnuggets i ro og fred. Det er faktisk veldig rart den overgangen der kidsa går fra total avhengighet og må følges med hele tiden, (krabbestadiet) til jeg kan slippe henne til på et lekerom og hun stortrives der uten innvirkning eller innblanding fra en bekymret mams. Fremover blir det mer og mer av disse oppdagelsene tror jeg, der hun rett og slett blir mindre avhengig av mitt nærvær. 

Nå sitter jeg å planlegger uken, og JAGGU blir det en veldig hyggelig uke! Torsdag tar jeg med meg (eller er det hun som tar med meg kanskje?) på tur, og jeg gleder meg vilt til å henge med en av de få jeg faktisk klarer å relatere meg til i denne bloggverdenen. Noen som tør tippe hvem jeg skal på tur med? Hvis jeg sier at hun er naturlig, morsom, veldig lite dramaqueen, sunne verdier og i grunn ganske oppegående – så er det jo endel vi kan utelate at jeg IKKE skal på tur med. Sleng på at hun har en mann som også blogger – så tror jeg kanskje dere lukter fisen lang vei. 

Bildet er tatt i april da vi var på Stortinget sammen for å diskutere litt med Hadia Tajik.

Fineste, kuleste og mest jordnære dama jeg kjenner – Christina (Konatil)🙏

5 kommentarer
  1. Tror at det lurt og ta vare på og nyte den avhengigheten hun måtte ha en stund til,men det er kjempeflott at Maren viser at ho kan leke uten at du må være med hele tiden og viser den selvstendigheten .Kjempe søtt bilde av deg og Maren med morra hår. 😉💖💖

  2. Tror at det lurt og ta vare på og nyte den avhengigheten hun måtte ha en stund til,men det er kjempeflott at Maren viser at ho kan leke uten at du må være med hele tiden og viser den selvstendigheten . .Kjempe søtt bilde av deg og Maren med morra hår. 😉💖💖

  3. Fin jente du har 😊 Har dere lyst på flere barn? Kanskje litt privat å spørre om, men det kan jo hende at dere er åpne om det? 😄

  4. Herlig hår på både deg og Maren! 💞
   Kona til og du er to av mine favoritter i blogg- verdenen. Lite dill dall og reine ord for pengene 😊👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg