Spennende tider for Gassen & Bremsen!

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det jeg trodde skulle bli en rolig og hyggelig tur med Christina (Konatil) ble alt annet enn akkurat det.

Det ble IKKE en rolig 2 dagers husmorferie, og det sprengte alle parameterne for «hyggelig», så ordet «hyggelig» er ikke dekkende i det hele tatt! Kan jeg kanskje bruke ordet suverent? Magisk

Å ligge i dobbeltseng med Christina to netter på rad har i hvertfall ikke bydd på noen pauser i pratetøyet det heller. Faktisk har jeg pådratt meg en aldri så liten halsvondt fordi jeg har snakket høl i huet på den lille, spede jenta på hundreogfemtinicentimeter. Det er så utrolig deilig at hun er så sykt konfliktsky at jeg kan bestemme ALT på hennes vegne. Og hvis hun prøver å være uenig så bare truer jeg med at jeg skal sette meg på henne. 

(Er det ikke morsomt at Christina faktisk er ganske nærme i høyden hva jeg er i omkrets?!)

Dagene har vært brukt til veldig spennende møter, drodling, kasting av ball, spa (!) middager, lunsjer og et par andre avgjørelser vi har tatt sammen.
For et utrolig spennende år 2019 blir for Gassen og Bremsen!

Sørget selvsagt for å drikke på oss bittelitt hodepine idag tidlig også, det er ikke skikkelig husmorferie før du må krabbe ned til resepsjonen i 10.00-draget og be om sen utsjekk. Det fikk vi dessverre ikke, så as we speak sitter det nå to slitne mammabloggere på randen av sammenbrudd på flyplassen. Neida. Joda.

Vi var på Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne (Tusvik & Tønne) sitt show i går. De tilhører samme byrågjengen som Christina og jeg, og må vel innrømme at vi er i overkant stolte av å dele mediebyrå med de to der. MAKAN til fyrverkeri av noen damer på scenen har jeg aldri opplevd! Vi møtte de først på flyplassen, hotellet og på kontoret – og HVER JÆVLA GANG jeg så rett på de så fikk jeg sånn starstruck-puls under strikkagenseren, AMAGAD! Noenganger var jeg fristet til å skylde på Christina, og bare «Ey, jenter! Hu lille her vil gjerne hilse på dere!» og skyve henne bort for å ta et bilde. Men jeg turde ikke. 

Herregud for noen deilige dager det har vært i regnværsbyen som viste seg fra sin bedre halvside med sol minst halve oppholdet. Og takk til vårt fantastiske byrå Adlink, som tar så utrolig godt vare på de to mammaene fra østlandet. Vi gleder oss vilt til fremtiden, og det er godt å holde dere i handa når vi får lov til å gøye oss i denne crazy`e verdenen bloggerlivet er. Jeg er ekstremt stolt av å tilhøre et influencerbyrå som er så stabilt, jordnært, ekte og med de beste verdiene i denne bransjen. TAKK! (Tusen takk for at jeg fikk låne kona di litt Peter. Jeg har tatt godt vare på henne, og hun er nesten ikke preget av de siste 52 timene sammen med meg)

/Line Victoria (og litt Christina)

1 kommentar
  1. Hønene på tur .Herlig da. Tønne og Tusvik er bare helt rå. Hørte på en av podcastene deres igår for første gang. Glad at noen tør å være så rett fram .👍❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg