Sminke og party-dobbene PÅ!

Helgen er over, og alt jeg egentlig lovte meg at jeg skulle gjøre i helgen har jeg utsatt. Litt fordi jeg var ganske så sliten i kroppen i går etter feiring av den 35. Ainadagen. Min beste venninne fylte år og lagde overraskelsesfest til seg selv, og det var fantastisk morsomt! Så søndagen gikk egentlig med på å bare kikke i taket for å få det til å slutte å snurre, og både Torben og jeg kubbet allerede før 22.00, så det var vel litt søvn som måtte taes igjen for oss begge i grunn.

Jeg lo godt da jeg gikk igjennom kamerarullen på mobilen min:

Det var jaggu før og etter-bildet sitt ja! Bilde til venstre er fra rett etter at jeg våknet lørdag morgen. Bilde til høyre er med full sparkelrulling og partydobbene på senere den dagen! 

Jeg våknet 06.30 av meg selv idag tidlig, og kastet meg over mac`en for å få unnagjort litt. Og når en blogger sier hun skal ha unnagjort litt, så betyr det å sjekke bittelitt mail, surfe på instagram, holde seg oppdatert på Rampelys-avdelingen på Kvinneguiden, og sjekke de siste børsnoteringene. 

Ellers skulle jeg nok gjort en hel del annet her i huset, men det ble det ikke tid til. Torben har skiftet 8 dekk da, det er jaggu applaus! Vi fant ut at det er mye penger å spare på å være litt sen med å bestille seg time til dekkskift, og dekkhotell har vi jo strengt talt ikke bruk for med all den plassen i har i huset. Et annet sparetips? Lån av naboene istedenfor å kjøpe! Rebekka som bor rett bak oss la ut på fjesern at hun lånte bort sofa og tepperenser idag..! Det skal jeg love deg det var behov for, for hvis jeg hadde sett skikkelig nøye etter i sofaen kunne jeg nok telt et tyvetalls middager og like mange mellommåltider. Men de forsvant inni våtsugeren med et suuuuup, så nå gir vi stuemøblene minst et halvår til. 

Jeg skulle gjerne lagt ut bilde av en ren og pen stue, men det kan jeg ikke av åpenbare grunner, du finner nemlig ikke delikate og rosabloggete bilder av stua mi på denne bloggen… (Vel, kanskje i morgen – da har Torben erklært krig mot alt rotet – så da kan det hende at jeg kan by på en pent banket pute og et par duftlys for god stemning…!)

 DEEEEEILIGE HVERDAGSROT!!!

/Line Victoria – Supporterfrue

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg