Strabasiøs weekend?

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere at jeg har hatt en forrykende helg! Det kan jeg ikke. 

Fredag husker jeg ikke engang hva jeg gjorde etter å ha henta Maren i barnehagen, og lørdag lot jeg henne boltre seg med 2 venninner på 1,5 og 3 år. Det er faktisk litt deilig å ha venner med unger i samme alder, bare slippe hundebåndet og la de løpe fritt – kun forhindret av en og annen trappegrind i noen av rommene. Største dramaet jeg opplevde var vel da Maren smilte lurt med en bitteliten knæsjrosa sprettball i munnen som hun høyst sannsynlig var noe godis – men fikk avverget situasjonen før den satte en bråstopp for både luftinntak og lørdagsstemning. (Jaja, man bør kanskje passe bedre på – men helt seriøst, på et tidspunkt må jeg faktisk lære meg at det ikke bare er i denne alderen hun kan choke på en gjenstand, og jeg kan ikke fotfølge henne 24/7 resten av livet heller. Jeg tar mine forhåndsregler med å kutte pølsebiter og druer i to, det skal sant sies.)

Etterpå sørget jeg for å være en av de som viste sin avsky mot forhandlinger om den eksisterende abortloven, så jeg stilte opp på Rådhusamfiet sammen med mange, mange andre fantastiske kvinner som mente det samme som meg. Jeg så Hadia Tajik (starstrucked!) men så at hun var opptatt med andre, så jeg ville ikke bryte inn og si “heiiiii, husker du meeeeg?!”. (Vi tar det neste gang, Hadia, ikke tenk på det!) 

Derretter diltet jeg etter mannen i ordførerkjedet og vara`n hans noen timer, før jeg forlangte å bli påspandert en bedre middag som takk for selskapet. (Nå som skattelistene er semi-offentlige, så vet jeg hvem av vennene mine jeg skal henge meg på for å få gratis, overprisa mat!) Jeg spurte selvsagt om jeg skulle vippse, men som vanlig får man alltid litt tvetydige svar av politikere – og da var det plutselig rom for tolkning av svaret og BÆM! Gratis middag. 🤪 

Ellers brukte jeg søndagen på å underholde Maren og meg selv, så litt besøk hos familie var på sin plass. 

Nå er det mandag og det beste med mandager er at man kan “starte” på noe. Jeg husker en gang en mandag havnet på en 1. i måneden, og jeg var helt i ekstase og var nærmest besatt av å skulle klare å redde verden med “den nye starten”.  Rett skal være rett, jeg endte opp med å trene en gang, spise supersunt i 2 dager og onsdag var alt glemt.

Nei, nå får jeg jaggu hive meg litt rundt her – jeg er nok litt i seneste laget men har lyst til å prøve meg med å grave ned noen blomsterløker i hagen. Jeg angrer alltid på det når våren kommer, at det ikke kommer opp noen vårblomster..! Jeg vurderer sterkt å grave ned løkene så de former et eller annet, en fuckefinger eller et hjerte eller noe.. Får se hvordan humøret mitt er når jeg går utenfor døra..!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg