Er du lei av meg?

Shit pommes frittes! Er dere litt lei av meg etter denne helgen? Men både oppslag i Dagbladet og nå også i 21-Nyhetene på TV 2? Sorry ass, men det er faktisk veldig deilig med en smak av det gamle livet ett innimellom. En smak av den berømte spotlighten. Får litt glæmur hjem til Bamble! Også få besøk av gamle kollegaer da, ingen andre en selveste Simen – som var min programledermakker i Sonen den gangen for hundrevis av år siden..! Han hadde med seg kameraet sitt, og jeg kjente at jeg så veldig gjerne skulle lært meg å ta slike klare, flotte bilder med mitt kamera. 

Foto: Simen Askjer

Jeg har utrolig nok vært på en treningskamp med Stathelle Sharks i kveld, de gale innebandy-husmødrene. Jepp, jeg har tatt opp treningen igjen idag, og så får vi se hvor lenge det varer denne gangen..! Jeg har funnet ut at det er billigere å gå ned i vekt enn det er å kjøpe ny garderobe. Jeg har ikke spist usunt på 23 timer, så det er jo en god start i vaffel. (!)

(Eneste bilde jeg klarte å knipse! Det gikk jo i ett! Fra snapchat forøvrig – Linevictoriahus)

…og selvsagt med Supporterfrue på ryggen, alt annet ville vært rart ikke sant…!? 

Idag ble treningen litt mer lysbetont enn den var forrige gang. (Er det et halvt år siden montro?!) Du skjønner, stede for å spytte blod i halvannen time, så plasserte jeg meg i buret og gav meg selv oppgaven som keeper. Å kunne slippe å løpe (stor bane!) frem og tilbake var med på at jeg ble tryggere på banen. Jeg er dessverre i for dårlig form til å løpe, drible, prøve å score – for så å løpe hele veien tilbake igjen. Nope, no can do! Så får jeg være keeper en god stund fremover da 🙂 Så får jeg heller se hvor mye jeg får trent utenom, og kanskje potensen eller hva det heter kommer med tiden…

Nå må jeg tøye ut, ellers blir jeg sittende her i et par dager er jeg redd!

/Line Victoria

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg