ÅRETS MORSOMSTE JULEKORT?!

Reklame | fotoknudsen (med rabattkode)

Er det en ting jeg er sinnsykt god på så er det julekort med humor! De siste årene har det gått tradisjon i å høste latter fra alle julekortmottagere, og vi er selvsagt ikke noe dårligere i år. Årets julekort er i år inspirert av Hjemme Alene-filmene, så herlig julete! 😱🤣

Nå har jeg i tillegg en rabattkode som gir deg hele 25% prosent på ALT du kjøper på fotoknudsen sine sider, så nå kan du ikke komme med dårlige unnskyldninger for å ikke rekke dette før jul! Men hurry, hurry rabattkoden går ut ved midnatt 13. desember!

Hvorfor akkurat fotoknudsen i jungelen av tilbydere?

Rett og slett fordi jeg har brukt de til flere ganger før og har alltid vært veldig, veldig fornøyd!

Man skulle kanskje tro man bruker mye tid på å pusle med sånt, men det gjør jeg ikke altså. Det er himla enkelt med fotoknudsen, for der har de en særdeles forståelig nettside som i grunn er selvforklarende for en lite teknisk person som meg. Stor tommel opp! 👍🏻

Når jeg først var i gang så sørget jeg selvsagt for å banke inn noen julegaver til besteforeldrene som aldri ønsker seg noe voldsomme greier – men som blir så utrolig glad når jeg har klint Maren i alle mulige situasjoner inn i en 12-måneders kalender. Svigersane og oldeforeldrene blir så glade vøtt, sitter å blar i kalenderen og humrer og ler av den lille arvingen som er foreviget på pent papir som kan henges opp så alle kan se! (Tips: 🎈Favorittbildene kan du også ta ut og sette i ramme etterpå!)

Som nevnt er det ikke min første gang som kortmaker og kalenderdesigner – og jeg har testet ut MANGE nettbaserte tilbydere. Fotoknudsen er definitivt førstevalget mitt, trygt, enkelt og alltid god kvalitet. Det er masse flotte, ferdige julekortdesign å velge mellom hvis man vil bruke absolutt minimalt med tid men allikevel få et personlig og koselig julekort. På fotoknudsen bestemmer du helt selv hvordan du løser julekort-utfordringen i år, her setter bare fantasien en stopper!

Også sånn personlig kalender da, som er så hyggelig å få! ❤️ Med minner fra siste året spredd i kalenderen mens man lusker seg igjennom 2019. Du kan også legge inn viktige bursdager og andre merkedager, så de som får kalenderen er fullt oppdaterte. Vi valgte kalenderen vår med plass til å skrive på dagene, slik at den også blir brukt flittig til å huske på ting mens den henger på veggen hjemme hos familien!

Det må gå kort tid fra jeg har trykket på bestill-knappen til varene kommer. Jeg er veldig utålmodig! Der har også fotoknudsen alltid vært suveren. Glemmer aldri da jeg var desperat etter å få produktene kjapt (fryyyktelig sent ute som vanlig) og kortene lå i postkassa to dager senere. Kjentes nesten varme ut fra trykkeriet, haha! Grunnen til dette var at jeg hælen fløtte meg OMBESTEMTE meg da jeg fikk første runden med bryllups-takkekortene! Jeg oppdaget nemlig at jeg var gravid og da fikk jeg en fiks ide om å nevne dette i takkekortene etter bryllupet.. 😅

Og med all denne skryten er det jo i beste gaveånd at jeg i tillegg får gi deg en kjempegod rabatt på alle julegavene du kjøper på fotoknudsen, ikke sant?

Rabattkoden jeg gir deg er denne: LINEJUL når du er inne på nettsidene. Den gir deg 25 % på ALLE julegavene i nettbutikken. Det er faktisk en veldig bra deal om jeg får si det selv!

👉🏼Her kan du ta en tur innom Fotoknudsen!

(Må innrømme, kjente at jeg ble veldig stolt av en egen Line-nettside med innlagte 25% rabatt til leserne mine, det var koselig! Tusen takk, fotoknudsen! 😍)

Lykke til i førjulstria og værsegod! 💝

PS: Første året Torben og jeg sendte julekort så var det med bilde av marsvina våre. Du trenger ikke ha et A4-liv med barn og ektemann for å sende julekort, vær litt gæærn! Beste julekortet jeg har fått i posten var fra en i familien som hadde laget julekortet med et herlig bilde av seg selv med nisselue og teksten «Jepp, fremdeles singel!» Det var helt nyyyydelig! ❤️

God førjul!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg