Helt unormalt normalt.

I går tror jeg faktisk jeg hadde en helt forbasket normal dag for småbarnsmødre. Først forsov vi oss, vi heiv oss opp av sengen 08.30, vel vitende om at sovedyret vårt da får problemer med å gjennomføre dag-nappen sin i barnehagen – og vi egentlig gir fra oss en søt liten pike ved barnehageavlevering – men det sakte men sikkert sklir over i monster-modus i løpet av ettermiddagen. Alt dette fordi hun sov en halvtime lenger om morgenen enn hun skal. (Vi vekker henne senest 08.00)

Jeg fryktet det værste da jeg ankom barnehagen. Kunne nesten kjenne det på stemningen. Jeg hadde jo en liten mistanke om at det kunne bli vanskelig å legge den lille dragen til å sove i 12-draget når du har dratt på deg intet mindre enn 13,5 timers søvnstrekk, og mine antagelser var rett. M hadde ikke sovet dagnappen og møtte meg med sitt mest seige og trøtte tryne enn jeg noen gang har sett. (Så ut som mora hennærs på søndagsmorgen, si!)

Siden Torben er offshore, så var det min oppgave å sveipe innom for å hente noe greier på Brotorvet, og jeg kan ikke si jeg gledet meg enormt til å ha med meg en trøtt unge på kjøpesenteret samme dagen som det var julegrantenning – med påfølgende besøk av nissen som deler ut godteposer med mandariner og sjokolade.

M sovnet selvsagt på den korte bilturen på 4 minutter, og jeg stod der å vurderte om jeg skulle la henne sove ut jubelrusen i bilen mens jeg LØP inn på senteret for å hente den apotek-kremen jeg måtte ha, men tenkte at det antageligvis ikke er helt innafor.  Vogna hadde jeg SELVSAGT vært “lur” å tatt ut av bilen, så jeg måtte bære en sovende unge inn på kjøpesenteret. Hun sov som en stein over skulderen min. Inn på apoteket og folk ble jo nesten redde. Den svære koma-ungen hengende urørlig over skuldrene mine og en mor som ikke har hatt vaskedag på…ehh..uker. Jeg fikk god hjelp av ekspeditør til å finne den kremen jeg trengte, slo av en prat, betalte og gikk. M sov fremdeles hengende over skuldrene og jeg kjente det begynte å bli litt tungt og jeg var gjennomvåt av svette. Jeg gav henne fem minutter til på skulderen min før jeg regelrett la henne flatt ned på gulvet for å få hvilt de tre meter lange armene mine. M kviknet selvsagt til, blid som en sol.  En smoothie og fruktstang senere for å unngå sutring, så var vi på vei ut av senteret med både krem og nye votter i posen.

Siden dagen var så komplett uglamorøs som det gikk ann,  så kunne jeg ikke akkurat diske opp med hjemmelaget, økologisk, vegansk, glutenfritt, fermentert, hjemmedyrket og garasje-slaktet mat, så det ble spagetti på glass varmet i mikroen. Gikk ned på høykant. 19.30 sloknet hun uten en lyd i sengen sin etter et oljebad og tannpuss.

Jeg syns nesten synd på den ungen. Hun kommer til å bli tidenes festbrems med det sovehjertet der.

Nå som helgen kommer så får jeg litt mer tid med henne i våken tilstand, det gledes! Det er jo julegrantenning OG pepperkakebaking på menyen, tilogmed mamma får julestemning av mindre..!

Jeg vet ikke hvorfor noen av bildene blir så små. Det er noe bugs med bloggen for tiden grunnet ommleggingen, men det blir vel rettet opp på et tidspunkt..! 🙂

 

 

Etterlysning…

Kjære fine lesere. Det er ikke så ofte jeg ber noen om hjelp, og enda sjeldnere ber jeg om hjelp fra “de der ute” som leser bloggen min eller følger meg på sosiale medier.

Men jeg må be dere om en tjeneste.. ❤️

Denne koppen du ser bilde av under her fikk jeg av mamman min en gang før hun døde. Hun kjøpte den på en av sine mange utenlandsturer og jeg tror det må ha vært for rundt 11-12 år siden. Den betyr enormt mye for meg, av en eller annen merkelig grunn. Jeg har mange fine ting etter mamma, men disse koppene kom hun med og satte inn i skapet mitt i leiligheten min i Oslo – og hver gang hun var på besøk så holdt hun i de og sa “de er sååå fine, ikke sant?” Og jeg er helt enig!

Men så blir jeg litt trist i hjertet mitt også, fordi jeg også husker at hun gav meg en identisk i lyseblå også. Ettersom jeg har flyttet et par-tre ganger etter det, så finner jeg den ikke. Faktisk så tror jeg den lå i en bil jeg solgte for noen år siden, jeg har ikke sett den siden dengang.

Dette er hva jeg vet om koppen:

Det er en Starbucks samlerkopp. Den er stor og tung. Under står det “2005 Starbucks Coffee Company”. 

Jeg skulle så gjerne av hele mitt hjerte funnet en lyseblå identisk kopp, for å supplere denne rosa som begynner å bli veldig slitt. (Jeg bruker den veldig mye…!) Vet dere hvor jeg kan oppdrive denne? Eller vet du om noen som har en slik stående? Kanskje du vet hvor man kan søke etter en slik og muligens få kjøpt den?

Avtalen mellom mamma og meg var at hun skulle kjøpe Starbucks-kopper til meg (lik denne) som reisegave hver gang hun var ute å reiste, men så ble det liksom ikke flere kopper.

Jeg blir veldig glad om du vet noe om disse koppene og hvor jeg evt kan få tak i en lyseblå!

På forhånd, hjertelig varmt takk hvis du kan bidra i detektivarbeidet. Jeg har ønsket meg den blå tilbake så lenge, og nå tenkte jeg at jeg kunne bruke dette sterke mediet som blogg er, til å prøve å få tak i den…!

Line Victoria – Supporterfrue

PS: Beklager veldig rart oppsett på siden min for tiden, det jobbes med saken! Om du ønsker å kommentere så må du trykke på overskriften – da vil det dukke opp et kommentarfelt med facebookinnlogging!

ÅRETS MORSOMSTE JULEKORT?!

Reklame | fotoknudsen (med rabattkode)

Er det en ting jeg er sinnsykt god på så er det julekort med humor! De siste årene har det gått tradisjon i å høste latter fra alle julekortmottagere, og vi er selvsagt ikke noe dårligere i år. Årets julekort er i år inspirert av Hjemme Alene-filmene, så herlig julete! 😱🤣

Nå har jeg i tillegg en rabattkode som gir deg hele 25% prosent på ALT du kjøper på fotoknudsen sine sider, så nå kan du ikke komme med dårlige unnskyldninger for å ikke rekke dette før jul! Men hurry, hurry rabattkoden går ut ved midnatt 13. desember!

Hvorfor akkurat fotoknudsen i jungelen av tilbydere?

Rett og slett fordi jeg har brukt de til flere ganger før og har alltid vært veldig, veldig fornøyd!

Man skulle kanskje tro man bruker mye tid på å pusle med sånt, men det gjør jeg ikke altså. Det er himla enkelt med fotoknudsen, for der har de en særdeles forståelig nettside som i grunn er selvforklarende for en lite teknisk person som meg. Stor tommel opp! 👍🏻

Når jeg først var i gang så sørget jeg selvsagt for å banke inn noen julegaver til besteforeldrene som aldri ønsker seg noe voldsomme greier – men som blir så utrolig glad når jeg har klint Maren i alle mulige situasjoner inn i en 12-måneders kalender. Svigersane og oldeforeldrene blir så glade vøtt, sitter å blar i kalenderen og humrer og ler av den lille arvingen som er foreviget på pent papir som kan henges opp så alle kan se! (Tips: 🎈Favorittbildene kan du også ta ut og sette i ramme etterpå!)

Som nevnt er det ikke min første gang som kortmaker og kalenderdesigner – og jeg har testet ut MANGE nettbaserte tilbydere. Fotoknudsen er definitivt førstevalget mitt, trygt, enkelt og alltid god kvalitet. Det er masse flotte, ferdige julekortdesign å velge mellom hvis man vil bruke absolutt minimalt med tid men allikevel få et personlig og koselig julekort. På fotoknudsen bestemmer du helt selv hvordan du løser julekort-utfordringen i år, her setter bare fantasien en stopper!

Også sånn personlig kalender da, som er så hyggelig å få! ❤️ Med minner fra siste året spredd i kalenderen mens man lusker seg igjennom 2019. Du kan også legge inn viktige bursdager og andre merkedager, så de som får kalenderen er fullt oppdaterte. Vi valgte kalenderen vår med plass til å skrive på dagene, slik at den også blir brukt flittig til å huske på ting mens den henger på veggen hjemme hos familien!

Det må gå kort tid fra jeg har trykket på bestill-knappen til varene kommer. Jeg er veldig utålmodig! Der har også fotoknudsen alltid vært suveren. Glemmer aldri da jeg var desperat etter å få produktene kjapt (fryyyktelig sent ute som vanlig) og kortene lå i postkassa to dager senere. Kjentes nesten varme ut fra trykkeriet, haha! Grunnen til dette var at jeg hælen fløtte meg OMBESTEMTE meg da jeg fikk første runden med bryllups-takkekortene! Jeg oppdaget nemlig at jeg var gravid og da fikk jeg en fiks ide om å nevne dette i takkekortene etter bryllupet.. 😅

Og med all denne skryten er det jo i beste gaveånd at jeg i tillegg får gi deg en kjempegod rabatt på alle julegavene du kjøper på fotoknudsen, ikke sant?

Rabattkoden jeg gir deg er denne: LINEJUL når du er inne på nettsidene. Den gir deg 25 % på ALLE julegavene i nettbutikken. Det er faktisk en veldig bra deal om jeg får si det selv!

👉🏼Her kan du ta en tur innom Fotoknudsen!

(Må innrømme, kjente at jeg ble veldig stolt av en egen Line-nettside med innlagte 25% rabatt til leserne mine, det var koselig! Tusen takk, fotoknudsen! 😍)

Lykke til i førjulstria og værsegod! 💝

PS: Første året Torben og jeg sendte julekort så var det med bilde av marsvina våre. Du trenger ikke ha et A4-liv med barn og ektemann for å sende julekort, vær litt gæærn! Beste julekortet jeg har fått i posten var fra en i familien som hadde laget julekortet med et herlig bilde av seg selv med nisselue og teksten «Jepp, fremdeles singel!» Det var helt nyyyydelig! ❤️

God førjul!

Se – og bli sett.

Jeg har elsket Oslo. Jeg har elsket det pulserende, spontane, trendye Oslo. Jeg har elsket kafèlivet, pubene og konsertene. Jeg har elsket å bo i sentrum av der mediebransjen holder til, alltid på hugget når søkelyset leiter etter noen. 

Men jeg har også hatet Oslo. Hatet alle de trangsynte, snobbete bedreviterne. De ultrahippe servitørene, utestedene og de høye prisene. Jeg har hatet å bo i en by der mange har så sylskarpe albuer, at du ikke engang vet at du har blitt dolket i ryggen på vei inn døra før det er for sent.

Ironisk nok er det her i Oslo jeg har hatt en av mine desidert mest innholdsrike, spennende og utmattende arbeidsdager. Jeg hadde en jobb der jeg gledet meg så mye å dra til at jeg byttet til meg vakter for å kunne være mest mulig på jobb. Tenk å ha en arbeidssituasjon der man regelrett gleder seg så mye til å jobbe at man blir liggende våken å planlegge at denne arbeidsdagen skal bli om mulig ENDA bedre enn den forrige! Men da var også det det eneste jeg ønsket meg. Jeg levde og åndet for denne merkelige bransjen full av falskhet, sminke og utrygghet. Litt fordi den fascinerte meg, men også fordi jeg (dessverre) har den egenskapen at jeg alltid vil syns godt om folk til det motsatte er bevist. I ettertid har jeg opplevd at det også i absolutt alle andre bransjer også finnes falskhet, utrygghet – og at dette var ikke enestående for mediebransjen. Men mediebransjen er det første jeg ramlet inn i – og som jeg vokste opp med i 10 år. 

Egentlig følte jeg det som en voldsom kjærlighetssorg å si opp tv-jobben i pulserende Oslo, selge leiligheten og flytte fra Oslo for litt over 6 år siden. Jeg slo jo opp med det eneste jeg visste jeg kunne til fingerspissene – å være på tv. Det er faktisk først i ettertid jeg har forstått at mye av det jeg gjorde på TV både har blitt husket, diskutert i ettertid og ikke minst blitt lagt merke til. Alle de positve tilbakemeldingene jeg har møtt på i senere tid.
All dritten som folk lirer av seg idag er forøvrig ikke spesielt sjokkerende for meg – jeg har jo vært ute en vinternatt før. Da jeg begynte i TV kunne nemlig alle være anonyme når de sendte tekstmeldinger inn på skjermen, her ble lite moderert – og «nett-trollet» kunne følge med LIVE på skjermen når jeg leste opp dritten som kom inn – og følgelig håpe på en reaksjon. Håpet for mange av de som sendte inn drittkommentarer var å få meg til å bryte sammen. Hvilket nettroll drømmer vel ikke om å fysisk SE reaksjonen til personen man hetser eller mobber, på direkten? Det var MANGE! Jeg brøyt riktignok aldri sammen. Et par ganger hevet jeg stemmen og argumenterte eller rettet pekefinger, men det var mest for shows skyld. Om det var på grunn av sterk personlighet eller bare en opparbeidet likegyldighet som gjorde at drittkommentarer preller av meg vites ikke. Men at jeg la ut telefonnummeret til en fyr som seksuelt trakasserte meg på min private mobil dag etter dag etter dag, det gjorde jeg med stolthet. Jeg la meg riktignok paddeflat i avisa for mitt plutselige innfall, men jeg var stolt av reaksjonen min i ettertid. Deilig å kunne hevne seg. Det er jeg ikke flau for å innrømme 🙂

Drapstrusler mot både meg og min familie, hets som gikk på utseende, privat informasjon, utpressing, stalking og mobbing. Tro det eller ei, men vi har faktisk blitt utrolig mye flinkere til å unngå de situasjonene der man utsetter seg for slikt – og de værste nettrollene blir noenganger også konfrontert nå. En god utvikling, med andre ord – men fremdeles mange idioter der ute! For nå kan alle være i rampelyset. Sosiale medier har blitt en plattform for ALLE som vil se og bli sett. Men ikke alle har en hel tv-kanal i bakgrunn som tar imot deg, det er noe mange glemmer når de sier at “den som stikker seg frem i rampelyset må tåle slikt.”

Sånn i ettertid har mine 10 år i TV-bransjen gitt meg uendelig mye mer enn 10 utenfor mediebransjen kunne gitt. Men det har alltid vært en tid for alt. Det var en tid der jeg spiste hundemat, tok piercing i leppa og hadde «kline»-voter med medprogramlederne på direktesendt tv. 15 år senere er jeg på TV fordi jeg snakker om overforbruk og pakkekalender-hysteri, eller går i strupen på Helsemista`h Bent Høie i debatt. Alt til sin tid. Jeg kan ikke si jeg har angrer på en dritt! Og nå er det faktisk en fremtid i å “være seg sjæl” på tv og i sosiale medier, og det gleder jeg meg stort over. 

I dag er jeg glad det ble akkurat som det ble. Når jeg blir invitert til livesendinger på TV2 Nyhetskanalen idag så elsker jeg å kjenne på tempoet og miljøet – men samtidig ramle ned på jorda igjen når jeg hører et pling i mobilen – det er nemlig varselet om 3 timers vaskedugnad i barnehagen i kveld. Det glamourøse livet varer ikke så lenge av gangen som det gjorde i gamle dager! 😉

Lag dere en deilig tirsdag! 

/Supporterfrue – Line Victoria

PS: For et år siden skrev VG denne reportasjeserien om oss som en gang var i rampelyset…! Jeg liker veldig godt dette intervjuet de gjorde meg meg, det var et intervju som er litt “spot on” meg…!

Er du lei av meg?

Shit pommes frittes! Er dere litt lei av meg etter denne helgen? Men både oppslag i Dagbladet og nå også i 21-Nyhetene på TV 2? Sorry ass, men det er faktisk veldig deilig med en smak av det gamle livet ett innimellom. En smak av den berømte spotlighten. Får litt glæmur hjem til Bamble! Også få besøk av gamle kollegaer da, ingen andre en selveste Simen – som var min programledermakker i Sonen den gangen for hundrevis av år siden..! Han hadde med seg kameraet sitt, og jeg kjente at jeg så veldig gjerne skulle lært meg å ta slike klare, flotte bilder med mitt kamera. 

Foto: Simen Askjer

Jeg har utrolig nok vært på en treningskamp med Stathelle Sharks i kveld, de gale innebandy-husmødrene. Jepp, jeg har tatt opp treningen igjen idag, og så får vi se hvor lenge det varer denne gangen..! Jeg har funnet ut at det er billigere å gå ned i vekt enn det er å kjøpe ny garderobe. Jeg har ikke spist usunt på 23 timer, så det er jo en god start i vaffel. (!)

(Eneste bilde jeg klarte å knipse! Det gikk jo i ett! Fra snapchat forøvrig – Linevictoriahus)

…og selvsagt med Supporterfrue på ryggen, alt annet ville vært rart ikke sant…!? 

Idag ble treningen litt mer lysbetont enn den var forrige gang. (Er det et halvt år siden montro?!) Du skjønner, stede for å spytte blod i halvannen time, så plasserte jeg meg i buret og gav meg selv oppgaven som keeper. Å kunne slippe å løpe (stor bane!) frem og tilbake var med på at jeg ble tryggere på banen. Jeg er dessverre i for dårlig form til å løpe, drible, prøve å score – for så å løpe hele veien tilbake igjen. Nope, no can do! Så får jeg være keeper en god stund fremover da 🙂 Så får jeg heller se hvor mye jeg får trent utenom, og kanskje potensen eller hva det heter kommer med tiden…

Nå må jeg tøye ut, ellers blir jeg sittende her i et par dager er jeg redd!

/Line Victoria

 

Trenger ikke brunkrem lenger, jeg! 🙌🏻

Reklame | Oslo Skin Lab

Det blir faktisk en brunkremfri vinter for aller første gang for meg!

Nå har jeg brukt Oslo Skin Lab i ganske nøyaktig et halvt år, og nå tror jeg kanskje jeg har kommet til et punkt der jeg er avhengig. (!!) Jeg ble nesten desperat da jeg plutselig gikk tom for kollagenpulver her om dagen, men det ble kun et opphold på noen dager, så jeg kunne senke skuldrene. Inni hodet mitt kunne jeg nærmest kjenne tenkerynka mi dele seg ytterligere i panikken, hahah! 😂

Idag tok jeg turen ut i hagen, for å vise dere i dagslys og jeg vil at dere skal ta med i betraktingen at jeg IKKE har på meg annet i ansiktet enn mascara! (Og nei, ingen av bildene er redigerte, fotoshoppet eller endret lysinnstillinger i etterkant bildene er akkurat slik de er når jeg henter de ut fra minnekortet!)

…og så slenger jeg selvsagt med et bilde der jeg flekker alle mine broer, fyllinger og kakerester.

Men neida, fremdeles har jeg ikke byttet ut verken ansiktssåpe eller fuktighetskremer. Ikke byttet om på noen rutiner eller gått bananas med skrubb, peel, rens, maske eller noenting. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg tok ansiktsmaske, haha!

Jeg har helt seriøst aldri hatt noen som helst suksess med noe slikt tidligere. Jeg har vel i grunn bare tenkt at «det får være som det er»og følt at de fine linjene og det som hører med en aldrende hud bare får omfavnes. For det gjør jeg asså, ikke misforstå! Men akkurat å bare vite at jeg gjør en bitteliten ting hver morgen som kan bidra til at huden holder seg slik jeg liker den akkurat litt lengre er grunn nok for meg for å fortsette med dette! Jeg mener, rutinen er å drysse en ferdig porsjonert pulverpakke i kaffen hver eneste morgen, smaker jo ingenting og BÆM! -det var min skjønnhetsrutine liksom!

En pose av denne i kaffen, smoothien eller i et glass vann –  smaker ingenting!

Nå går jeg altså en vinter i møte UTEN BRUNKREM, og helt uten klippekort på solarium! Nei, jeg blir riktignok ikke brun i fleisen av kollagenet, men jeg slipper å bruke sparkel (som Torben kaller det) og dropper solariumet fordi jeg trodde at det hjalp meg å få huden til å se friskere ut. (Jeg solte meg ofte til jeg ble litt solbrent, sånn at huden ble sånn puffy hvis du skjønner..) Det er jo helt krise at jeg holdt på sånn før, alle vet jo at solarium bare gir deg enda mer rynker og definitivt ikke finere hud!

Nå føler jeg at jeg bare er i en sånn vedlikeholdsmodus, og aldri i verden om jeg tør å slutte med dette nå, haha!😳

Jeg lurer på hvordan jeg hadde sett ut hvis jeg begynte på The Solution da jeg oppdaget min første rynke. Jeg føler liksom at jeg bremser en naturligendring, men med noe naturlig som allerede finnes i kroppen! Jeg er velsignet med akkurat samme hud som mamma, og jeg har arvet den flotte tenke-furen midt mellom øyebryna. Den synes å ha blitt litt mindre, jeg angrer såå på at jeg ikke har tatt nærbilde før/etter av den rynka bare for å se om den kan ha blitt påvirket.
Uansett nå er jeg ikke så redd for å bli tatt bilde av uten at jeg konsekvent ber om slette-bonansa på folks kamera etterpå, for sånn var jeg før. Jeg var livredd for å avsløre min tenkerynke, men nå tenker jeg ikke så mye på det lenger. (Ey, tok du ordspillet?) Kanskje det rett og slett er fordi jeg er så fornøyd med huden min nå at den tenkerynka ikke plager meg lenger? At jeg er glad jeg hvertfall har -noe- i fleisen som avslører alderen min, haha! Jeg skal innrømme at jeg har lært meg å bli bittelitt glad i den med tiden…!

Ey, la oss zoome inn litt på dette bildet…..zooooooom!

Hvor ble det av de forhatte porene mine!? 🤩Jeg er (unnskyld uttrykket!) jævlig stolt av å være 35 år med denne fine huden!

Det er alltid en glede å få lov til å si noen fine ord om Oslo Skin Lab sine produkter, og for de av dere som har lyst til å teste så finnes det alltids rabatt å få hos Supporterfrua! ❤️

For de av dere som har lyst så kan du klikke HER for å få så mye som 65% (!!) på første levering for teste i fred og ro på egenhånd om dette er noe som funker for deg.  Altså hele 65 % rabatt på første forsendelse, og deretter 30 % på de neste leveringene hvis man velger abonnement. Husk at det ikke er noen bindingstid eller oppsigelsestid på abonnementet og angrer du så er det faktisk 14 dagers full angrerett! Det er greit å vite når du vil teste noe, ikke sant? 🤩

⭐️ Jeg har skrevet om dette tidligere også hvis du vil lese mer om erfaringene mine fra da jeg startet på det  her er det første innlegget jeg skrev der jeg opplevde en av de største forandringene og så oppfølgingen når høsten kom snikende…!

Lag dere en deilig dag, folkens!

/ei helt uredigert Supporterfrue – Line Victoria

 

 

 

 

Middagstips til de som egentlig ikke har tid til å lage middag.

Jeg er jo som dere vet en blogger som ikke nødvendigvis er opptatt av at alt skal være så himla perfekt. Jeg tror det er viktig for meg for å klare å holde hodet over vannet i denne verdenen der man går rundt å føler man ikke strekker til på absolutt alle plattformene som finnes. Flink i jobben. Holder seg i fysisk aktivitet. Er supermamma. Er en elskverdig kone. Holder huset rent og ryddig. Har tid til venner og det sosiale. Lager sunne, gode, lekre middager hver eneste dag.

Det siste der har jeg gitt opp før jeg i det hele tatt startet. Jeg innså ganske raskt at det handlet om å få i ungen mat, lage en hyggelig ramme rundt spisesituasjonen og aller helst skal den være sunn, billig og falle i smak. 

Jeg syns det er litt kjipt at det ikke er rom for å fremsnakke hurtigmat. Og med hurtigmat mener jeg ikke nødvendigvis mat fra Burger King liksom, men hjemmemekka kjappis-mat. M er hjemme fra barnehagen rett etter 16.00 – og sorry ass, jeg orker ikke bruke en time på å lage middag da, det går jo ut over tiden vår med henne! (Bad/kveldsmat og senga i 19.30-tiden..) Torben og jeg tyr da ofte til enkle, billige alternativer – istedenfor de store gastronomiske opplevelsene. Som foreldre flest tror jeg heller ikke vi er så unormale når jeg sier at vi ofte lager mat vi vet hun liker også, for å være sikker på at hun få det i seg. 

Jeg har lyst til å slå et slag for enkle retter – og gir dere herved Supporterfrues middagstips (Kan jeg, så kan fadermed du også)!

Kriteriene for middagstipsene jeg gir dere er:

🍽 Middagen klar på under 10 minutter

🍽 Billig!

🍽 Lett å spise for barn fra 1 år og oppover. (Enten med hendene eller med bestikk)

🍽 Helt greit i forhold til sunnhets-skalaen. Med andre ord er det innafor hva VANLIGE folk syns er ok å gi ungene sine.

(Hvis man må ha glutenfri/melkefri kost, så tror jeg du må finne erstatningsprodukter for det jeg bruker..!)

Først: Min største skrekk er av en eller annen grunn, at Maren skal sette noe i halsen. Pølser er en av de tingene som jeg har stressa veldig med å gi henne, nettopp fordi jeg får noia for at en pølsebit setter seg fast. Men i det siste har jeg kvinnet meg opp, og det har gått bra sålangt. Men sitt ved bordet mens barnet spiser, det gjelder i grunn all slags mat tror jeg…! Grunnen til at vi bruker tagliatelle fremfor spagetti er så mye lettere for henne å få tak i og dermed spiser hun ofte mer av det også..!)

Du trenger:

📍Pølser (Jeg har brukt grillpølser her, men du kan sikkert bruke både falukorv og wienerpølser hvis du vil det!) 

📍Tagliatelle. En pose fersk tagliatelle holder til 5-6 barnemåltider, men merk at den bare kan ligge 3 dager i kjøleskapet i åpnet pakke..!  Her kan forresten du være gæærn og velge fullkornsprodukter også, i tørrhylla er det masse å velge mellom også!

📍En dæsj tomatsaus. (Vi har brukt tomatsaus på glass her, men i utgangspunktet kan man bruke hvis man vil det. Vi har faktisk brukt ostepastasaus også vi..! Her om dagen testet jeg forøvrig med pesto, men det falt ikke så i smak)

Kutt pølsene i biter mens du koker opp tagliatelle. Hell av vannet på strimlene og ta et par spiseskjeer med saus oppi. Tagliatelle vil være så varm uansett at den varmer opp sausen (ikke for mye saus, det blir bare gris!) og deretter slenger du pølsebitene oppi. Noenganger steker vi pølsebitene, men det kommer ann på hva man har tid til. 

Ja, jeg vet at dette ikke er verdens sunneste, lekreste, flotteste middag til kidden – men det blir spist opp og hun er happy, det er det viktigste 🙂

God fredag!

/Supporterfrue – Line Victoria

Følg gjerne Supporterfrue på 👥 facebook og 📸 instagram! 🐤 Snap: linevictoriahus

 

 

 

 

Rask uke! 😬

Herregud, er det virkelig torsdag allerede? Jeg får besøk av TV 2 i stua mi etterpå, så jeg burde vel i utgangspunktet hive meg rundt å fikse litt på både sveis og tryne, men jeg har prioritert at det ikke skal se helt BOMBA ut her stede, hahah. 

Jeg er så dårlig på planlegging altså! Og når jeg legger meg så blir jeg liggende å tenke på alt jeg burde ha gjort som jeg ikke prioriterte, bare for å pine meg selv med at jeg da vet at jeg må stå tidligere opp for å få tid til alt. 

Hadde en dagstur til Oslo heromdagen, det føltes helt katastrofe å kjøre halvannen time, to timers møte, og så bile hjem igjen. Det gikk faktisk ei lista djevel i meg så jeg bestemte meg for at den turen skal bli drittbillig – så det eneste jeg brukte penger på var bomstasjoner, diesel, EN karamellkaffe og parkering. Jeg tok telefoner i bilen og sørget for å være oppdatert på alt som skjer, så følte liksom ikke at alt var bortkastet alikevell. Jeg BURDE tatt toget, men det korresponderte så dårlig, og er det en ting som koster mye penger er en Supporterfrue som går rundt på kjøpesenteret for å slå ihjel tid. 😳

Mens jeg sitter her sitter jeg også å hviler øynene på intet mindre enn fem skitne glass med ukjent innhold oppi, på tide å ta seg sammen og hive seg rundt. Må prøve å fremstå bittelitt ordentlig da, siden det er tv å greier. 

FORRESTEN! Luftet på snapchat her om dagen om det kunne være gøy med direktesending på Facebook-gruppa mi. Jeg kjenner at det kribler litt i mitt pr-kåte sinn når jeg tenker tanken, kunne det vært gøy? Jeg fikk i hvertfall veldig gode tilbakemeldinger på snæp, det var stas! Har dere i såfall noe forslag til tema på pilotsendingen? *venter i spenning*

/Line Victoria – Supporterfrue

Den perfekte julegaven i boks!

Reklame | Fuelbox (med rabattkode og fri frakt!)

Denne førjula har jeg tatt sikte på å sørge for nøye, gjennomtenkte julegaver til de rundt meg. Noen jeg enten selv har lyst på, eller noe som bringer frem noe fint med seg. Den siste tiden har Torben og jeg testet ut noe jeg har ønsket meg i flere år! Du skjønner, for noen år siden så jeg en reklame for denne FuelBox`en, og jeg husker jeg tenkte at DEN måtte jeg jo skaffe meg! Så kom plutselig bryllup, huskjøp, barn og ja, så sitter vi her da. Og da tenkte jeg plutselig på den Fuelboxen igjen! Og endelig fikk jeg finger`n ut og bestilt.

Torben utviser alltid en skeptisk til det meste når jeg kommer hjem med noe nytt og spennende vi skal gjøre. Det er vanskelig å endre den vanlige prosedyren med å spise middagen i sofaen med tv`n på, haha!  Derfor var det ganske overraskende da jeg spurte han om ikke vi skulle se å få testa ut Fuelboxen vi hadde fått tilsendt for noen uker tidligere, for han kunne faktisk meddele at han hadde åpnet boksen og forsket litt på den i smug! Sitat mannen:
«-Jeg kikket litt på de spørsmåla, og det var egentlig litt kult!»
Jeg må innrømme at jeg ble veldig sjokkert over at han for en gang skyld var positiv til noe JEG foreslo at vi kunne gjøre for å hygge oss. For det er det det dreier seg om. Hygge. Og masse latter!

Vi byttet ut stuebordet med spisestuebordet for en gang skyld, tente noen nedbrente kubbelys, spanderte på oss den dyreste pizzaen på takeawayen og jeg disket opp med lunken Fanta.

Det skal innrømmes at ingen av oss er romlemantiske. Vi har faktisk aldri hatt en datenight! 😅 Så vi var litt opptatt av at denne samtale-boksen ikke skulle gjøre oss kleine eller utilpasse da vi satte oss til bords. Torben plukket første kortet og jeg fniste…!

Allerede første spørsmålet fikk oss til å hyle av latter, og så var det gjort!

«Hva var det første du la merke til med meg?» stod det nemlig på kortet.

Torben svarer:

«-Puppene.»

For en deilig icebreaker ved middagsbordet! Og selv om samtalen startet med en god latter, så var den gode samtalen på plass. Ikke var det kleint, ikke var det teit og herregud så hyggelig vi hadde det! Jeg tror helt seriøst ikke jeg er den eneste som tenker at praten rundt bordet eller i bilen handler som regel om middagstips, nyheter og barna. Er det ikke litt sånn for alle småbarnsforeldre da? Nå dreide plutselig samtalen seg om fremtidsplaner, minner fra barndommen, karrieremål, drømmer og håp for fremtiden. Det var forøvrig ikke bare puppene det første Torben hadde lagt merke til. Han kunne også fortelle om kvaliteter jeg faktisk ikke visste at jeg hadde, som han hadde lagt merke til de gangene han møtte på meg før vi ble et par… ☺️ Good times! ❤️

Ikke bare ble det en veldig hyggelig stemning rundt bordet, men vi fortsatte også praten etter at middagen var rydda vekk.

🎈Hva setter du spesielt pris på at jeg gjør i hjemmet vårt? 🎈Hva tenker du er forskjellen på forelskelse og kjærlighet? 🎈Hvilke type gaver setter du mest pris på?»

Det er ikke en klein boks med spørsmål og svar til partneren din. Det er nøye, gjennomtenkte spørsmål som faktisk skal få deg til å prate ikke svare! Eller som Torben så fint sa det: «Endelig noe jeg ikke kan tape i!». For en utrolig hyggeligere ting å gjøre enn å ta med seg kveldsmaten i sofaen og se på tv eller spille candy crush jeg ble jo faktisk nysgjerrig på han jeg deler postkasse med! 🤪

Den lille boksen har ti kategorier med tilsammen 170 spørsmål, og vi har fremdeles ikke runda boksen! Flere ganger har jeg plukket med meg kort til å ha i bilen, og andre ganger har vi gått spontant å plukket et kort fra boksen. Jeg syns «Meninger, holdninger og verdier» er en veldig fin kategori, og det samme med kategorien «Minefelt»som kan muligens by på ei litta diskusjon! Nå valgte vi oss FuelBox PAR, men den finnes i versjoner for FAMILIE, VENNER og mange fler! (Ta en titt på hjemmesiden deres HER! 🎁 )

Dette er jo den hyggeligste gaven å gi noen du er glad i, enten det er en venninne, et familiemedlem eller kjæresten din! Jeg er i grunn ganske sikker på at dette er en julegave som faller i smak hos de fleste, for jeg har selv gått rundt og venta på at noen skulle kjøpe den til meg ved flere høytider og feiringer og da jeg først fikk den i hus så kan jeg bekrefte at jeg er veldig begeistret!  🙌🏻

Jeg skal i hvertfall sørge for at både Venne-FuelBox og Par-FuelBox ligger under noen juletrær denne jula. Det er en veldig fin gave å ønske å minne andre på hvor viktig det er å prate sammen om annet enn barnehagehenting og middagstips. Å sette av tid sammen er jo det koseligste man kan gi noen i gave, ikke sant?

Hvis du går inn på denne linken og benytter deg av koden SUPPORTERFRUE så får du 100 kroner i avslag på verdens hyggeligste julegave!

Bare hyggelig 😉

/Supporterfrue – Line Victoria

 

Strabasiøs weekend?

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere at jeg har hatt en forrykende helg! Det kan jeg ikke. 

Fredag husker jeg ikke engang hva jeg gjorde etter å ha henta Maren i barnehagen, og lørdag lot jeg henne boltre seg med 2 venninner på 1,5 og 3 år. Det er faktisk litt deilig å ha venner med unger i samme alder, bare slippe hundebåndet og la de løpe fritt – kun forhindret av en og annen trappegrind i noen av rommene. Største dramaet jeg opplevde var vel da Maren smilte lurt med en bitteliten knæsjrosa sprettball i munnen som hun høyst sannsynlig var noe godis – men fikk avverget situasjonen før den satte en bråstopp for både luftinntak og lørdagsstemning. (Jaja, man bør kanskje passe bedre på – men helt seriøst, på et tidspunkt må jeg faktisk lære meg at det ikke bare er i denne alderen hun kan choke på en gjenstand, og jeg kan ikke fotfølge henne 24/7 resten av livet heller. Jeg tar mine forhåndsregler med å kutte pølsebiter og druer i to, det skal sant sies.)

Etterpå sørget jeg for å være en av de som viste sin avsky mot forhandlinger om den eksisterende abortloven, så jeg stilte opp på Rådhusamfiet sammen med mange, mange andre fantastiske kvinner som mente det samme som meg. Jeg så Hadia Tajik (starstrucked!) men så at hun var opptatt med andre, så jeg ville ikke bryte inn og si “heiiiii, husker du meeeeg?!”. (Vi tar det neste gang, Hadia, ikke tenk på det!) 

Derretter diltet jeg etter mannen i ordførerkjedet og vara`n hans noen timer, før jeg forlangte å bli påspandert en bedre middag som takk for selskapet. (Nå som skattelistene er semi-offentlige, så vet jeg hvem av vennene mine jeg skal henge meg på for å få gratis, overprisa mat!) Jeg spurte selvsagt om jeg skulle vippse, men som vanlig får man alltid litt tvetydige svar av politikere – og da var det plutselig rom for tolkning av svaret og BÆM! Gratis middag. 🤪 

Ellers brukte jeg søndagen på å underholde Maren og meg selv, så litt besøk hos familie var på sin plass. 

Nå er det mandag og det beste med mandager er at man kan “starte” på noe. Jeg husker en gang en mandag havnet på en 1. i måneden, og jeg var helt i ekstase og var nærmest besatt av å skulle klare å redde verden med “den nye starten”.  Rett skal være rett, jeg endte opp med å trene en gang, spise supersunt i 2 dager og onsdag var alt glemt.

Nei, nå får jeg jaggu hive meg litt rundt her – jeg er nok litt i seneste laget men har lyst til å prøve meg med å grave ned noen blomsterløker i hagen. Jeg angrer alltid på det når våren kommer, at det ikke kommer opp noen vårblomster..! Jeg vurderer sterkt å grave ned løkene så de former et eller annet, en fuckefinger eller et hjerte eller noe.. Får se hvordan humøret mitt er når jeg går utenfor døra..!