Supporterfrue eller Line Victoria?

I det siste har jeg sitte i tenkemaskinen min og lurt på en ting. Og greia er jo at jeg i utgangspunktet var keen på å ta den avgjørelsen helt på egen hånd, men sannheten er at jeg har jo hver eneste leser der ute som kan hjelpe meg å fatte riktig beslutning!

Jeg opprettet Supporterfrue-bloggnavnet som en ironisk tøyseblogg. De fleste skjønner jo at Supporterfrue er litt på tøys.  En antiblogger som skriver om de hverdagslige, gjenkjennelige tingene for de som har oppdaget bloggen min. Med en litt uhøytidelig og selvironisk penn, kan man kanskje si.  Supporterfrue. Hun som skulle bli Fotballfrues rake motsetning.

Funfact: Petter “Katastrofe” synger faktisk om meg i sangen sin “Jenter”.  (…)..Supporterfrue, jeg veit det – hu er helt sjuk i huet!” ! Jeg ble så STOLT da niesen min på 14 fortalte det, HAHAHAHA! Jeg ble ekte stolt, liksom!

Anyway da, Fotballfrue er for lenge siden blitt Caroline Berg Eriksen. Tilbake står vi alle sammen, Komikerfrue, Supporterfrue, Pilotfrue, Treningsfrue, Taktekkerfrue og alle andre fruer som trodde vi var så sjukt unike og nyskapende som kunne tøyse med frue-navnet.

I 2006 skrev jeg mitt første blogginnlegg. Det så slik ut:

Frem til 2015 blogget jeg som Line Victoria. Så tok jeg Supporterfrue-bloggnavnet. Spørsmålet mitt til dere er:

Hvem er jeg egentlig? 

Er jeg Line Victoria?

eller er jeg Supporterfrue? 

Selvsagt er det samme personen, og selvsagt forblir bloggen den samme – det er viktig å påpeke!  Men designmessig kan det fort stå enten Line Victoria eller Supporterfrue i adressen min, men det er litt derfor jeg spør dere.

Hvem er jeg for dere!? 

Bildet har jeg lagt ved KUN for oppmerksomhet. Jeg har nemlig lært litt av de yngre rosabloggerne når det kommer til bruk av nakenhet for å få klikk.

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

“Det kan ikke være seriøst?”

Det er flere som har kommentert mitt gamle kosthold som jeg har gitt Desiree i oppdrag å forholde seg til. Veldig mange, normalt sunne, mennesker har rett og slett fått bakoversveis. Mange andre har ikke blitt overrasket i det hele tatt over det enorme kaloriinntaket mitt tidligere. Det er i hvertfall en ting vi alle er enige om – vi er alle forskjellige og spiser forskjellig mat! For uansett hvor jævlig sunne vi mennesker prøver å fremstå så er faktisk Grandiosa den mest spiste middagen i Norge.

Jeg elsket forøvrig endel av kommentarene som rant inn hos Desiree da hun spurte følgerne sine om hun klarte å spise dette…

“Jeg tror du klarer det, men jeg tror ikke du vil/bør utsette deg for dette!”

“Herremin, det kan ikke være seriøst?”

“Høres ut som himmelen i mine ører! ❤️”

“Dette blir du garantert dårlig av!”

…og den ALLERBESTE som jeg dobbelt-liket…! 

“Det kreves skilles å få i deg alt det der. JEG derimot hadde klart det! ????”

Rett skal være rett, jeg spiste ikke slik som “dietten” jeg har satt opp til Desiree hver eneste dag i over to år asså. Det var typ tre dager av to uker og jeg valgte ut den mest…ehh.. eksotiske..! ????

Idag så jeg forøvrig på Snapchat at Desiree hadde kjøpt solskinnsbolle og en plate Walters Mandler til lunsj. Helt ærlig? Jeg er drittmisunnelig på henne! Det er kvalitetslunsjen sin det,  hvitt sukker, ultra-raske karbohydrater og enda en dæsj hvitt sukker oppå det igjen!

❤️????❤️

Når det er sagt, så har jeg nå runda litt over en uke på “ny” diett, og det merkes noe insane i kroppen. Jeg tror nok mye er restartet på en måte. At ting normaliserer seg. Jeg er fremdeles veldig sukkerhungrig ennå, jeg aner ikke når slikt gir seg..? Det kjennes resten ut som jeg er i en sånn rehab-periode, og da jeg ble tilbudt kake tidligere idag så var det nesten så det rablet litt for meg. Det føltes litt som et HÅN mot meg, hahah!

Jeg holder forøvrig på med et innlegg jeg tror dere kommer til å like. Det er fra en treningsøkt med Desiree sin plan og opplegg for meg denne uken. Du kan jo sjæl tenke deg. Men det kan være nyttige tips til hjemmetrening til deg der hjemme om det trengs. Og det sa jeg ikke med en sånn frekk undertone som Torben pleier å hinte til meg med når det kommer på snakk om trening.

Snakkes vi litt senere i kveld, montro? Jeg må spørre Desiree hvordan det har smakt med nesten 6000 kalorier idag… ????

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

Humør.

Jeg lovte at jeg ikke bare skulle blogge om  prosjektet jeg er i for tiden, så nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere en oppdatering på hvordan livet går sånn utenom også.

Vel. 

Jeg har ikke så mye å melde annet enn at Maren er syk, jeg er gressenke, jeg er røykesluttsinna og godtesjuk og merker at terskelen for å si stygge ord er ganske lav. Fy faen i helvette.

Når jeg er sånn gretten slik som nå så pleier jeg å hive meg i badekaret for å blogge med telefonen. Det er her jeg ligger nå. Men det er ikke gratis, skal du vite. Du skjønner, min bedre halvdel jeg deler boliglånet med har nemlig fått det for seg at de 6000-kroners strømregningene våre er grunnet mitt litt lettbeinte bruk av den enorme varmtvannstanken. Han har derfor innført et gebyr hver gang jeg skal bade. Det koster altså 15,- for et bad. Og når teknologien er så jævla enkel som den er nå til dags, så må jeg altså bruke et par tastetrykk på å VIPPSE han pengene hver gang jeg synker ned i badekaret for å roe nervene. 

Det er flotte greier, sant? Montro om han syns det er like greit hver gang jeg ber han vippse meg 50,- når han setter på varmekablene ute på inngangstrappene – bare fordi han er så jæææævlig redd for hofta og anklene sine! (Jeg har prøvd å fortelle han at han ikke brekker hofta av å skli i de trappene det. Det vet jeg alt om, for jeg har truffet bunnen der som høygravid tidligere, og jeg brakk IKKE hofta. Jeg fikk sovebaby, riktignok – men legen har sagt at det ikke har noen sammenheng.

Det jeg i utgangspunktet skal frem til er da at dette er en av de tingene jeg gjør når sukkeravhengigheten kommer snikende, og røykesuget banker på tinningen som en dårlig venn som vil ha deg med på noe litt ulovlig (men utrolig deilig) er noe jeg gjør for å få tankene vekk.
Og alt jeg tenker på er verdens beste Desiree som i dette sekund må spise dobbelt opp med middag og saus OG rundstykke, og kose seg skikkelig med ei 200 grams Walters Mandler-sjokoladeplate og potetgull etterpå. Egentlig burde jeg satt på kostholdsplanen hennes at hun skulle røyke 20 røyk om dagen også, men det kvalifiseres vel strengt talt til medvirkning til drap?

Når jeg tenker meg om burde jeg også bedt henne om å ikke trene! Si til henne at den eneste treningen hun får utføre er en såkalt omvendt triceps bulgar-løft. Det ser slik ut:

Start med armen være i hvileposisjon. Trekk pusten dypt.

Løft armen når du puster sakte ut og gjør håndgrepet klart for selve løftet.

Strekk deretter armen fra deg i en 90 graders nedadgående vinkel mot verktøyet. Nå kan du kjenne at musklene jobber. 

Strekk deretter armen oppover i retning TV`n, og her skal du kjenne det begynner å svi skikkelig. 

Hold den, hold den, hold den!!!!!!
Trykk deretter inn ønsket knapp, og her gjelder det å spare tid så man slipper å holde armen oppe til melkesyra tar deg. Sørg for å vite på forhånd hva målet med kraftanstrengelsen er, så du får maksimalt utbytte av løftet.

Gå deretter tilbake til hvileposisjon for å hente deg inn igjen. Denne øvelsen kan repeteres i det uendelige. 

👍🏻

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

Værsegod, Desiree! KOS DEG! 😂

Ja, da var 73-åringen ved mac`en igjen! 😉

Det var litt sykt å dele de tallene med dere igår, det føles litt som jeg har tatt en for laget hvis dere skjønner. For av tilbakemeldingene jeg har fått så ser jeg jo at mange av dere har skjønt hvor viktig det er å passe på helsa – hvertfall når jeg snakket litt om det faktum at vi som faktisk er så heldig som har en fungerende kropp – ikke klarer å ta vare på den, når andre mennesker drømmer om å kunne ha mulighetene vi har.

En annen god start er at min søte, vakre, godt trente og sunne PT og kostholdsveileder skal få kjenne litt på hvordan det er å være på denne siden av kjøleskapet… Jeg spurte for en stund siden Desiree om hun noen gang har vært overvektig og/eller i dårlig form helsemessig. Jeg ville bare vite om hun på et slags vis klarte å forstå overgangen jeg jobber med nå. Superkvinnen kunne fortelle meg at hun i utgangspunktet alltid har vært i god form, så sånn sett så visste hun ikke helt hva jeg strugglet med. Hun har liksom alltid hatt en aktiv og sunn livsstil! Det fikk meg til å tenke. Det fikk meg til å tenke litt sadistiske tanker, for det er faktisk ingenting som er diggere enn å se sånne friske, sunne superdamer kjenne litt på hvordan virkeligheten min er. (Var, i dette tilfellet)

TAMTADAA!!!

Jeg har derfor laget en kostholdsplan til Desiree, der hun skal få lov til å kjenne litt på hvordan mitt gamle kosthold var. Kjenne litt på de raske karbohydratene, alt det hvite sukkeret og ikke minst mengden! Jeg tok utgangspunkt i tre helt vanlige dager, en mandag, en torsdag og en lørdag med familiebesøk. Jeg har også skrevet forklaring på hvorfor det ble som det ble til noen av måltidene..! (Unnskyldninger, der altså…!)

Mandag:

Frokost: Ingen frokost. Kun kaffe i mengder.

Lunsj: Rundstykker med gulost og kaviar, samt et stort glass sjokolademelk. To new energy-sjokolader.

Middag: Rakk ikke lage noen middag til meg selv, så det ble 4 kalde pølser fra kjøleskapet. Mums, mums!

Kvelds: Pizza Grandiosa (En hel, det lå bare igjen litt skorper og et halvt stykke)

Mellommåltider: En stor plate Walters mandler i sofaen da vi så på film, Solo Super og jeg snikspiste litt av Torbens potetgull også.

Torsdag:

Frokost: Ingen frokost, kun kaffe.

Lunsj: Ble invitert på restekake etter bursdag, spiste et stykke av tre forskjellige kaker. En brownies med is, marsipankakestykke og ostekake.

Middag: Var ikke så sulten (!) men lagde fiskeboller i hvit saus med poteter og spise endel av det. Ingen grønnsaker.

Kvelds: Varmet opp middagen og spiste resten av denne. Spiste opp smågodtet til Torben som stod på bordet, ca 300 gram blandet. Sånn går det.

Før jeg la meg: Tre knekkebrød med MASSE smør og brunost og et stort glass sjokolademelk. (Ikke stort melkeglass, men halvliters ølglass. Just sayin!)

Lørdag:

Frokost: Felles frokost med familien, spiste 4 rundstykker med smør og nugatti, sjokoladmelk og litt marsipan som lå igjen etter jula i en bolle på benken.

Lunsj: Lefser og kaffe + en bolle med sjokoladebiter som Maren kastet fra seg på bakken. Man KASTER ikke mat!

Mellommåltid pga sen middag: Var innom Burger King og spiste. Burgermeny med bacon med pommes frittes og 2 stk cheddardip! EN sånn frozen is til dessert!

Sen middag: Pinnekjøtt med alt tilbehør. Dessert er riskrem.

Mellommåltid: (Dessert etter desserten) 7 stk Ferroro Roche-sjokolader til kaffen.

Kveldsmat når vi kom hjem: 3 ristede brødskiver med smør og nugatti. Drakk sikkert en liter juice som tørstedrikk på grunn av salt pinnekjøtt!

Stakkars Desiree! Hun kommer nok til å gå i bakken av alt dette sukkeret, men dette var jo hverdagen for meg inntill veldig nylig..! Spørs om ikke superkvinnen har møtt sitt kryptonitt – og det er den gamle hverdagskosten til Supporterfrua…! 😉

VÆRSEGOD, DESIREE! KOS DEG!

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!


De vonde tallene.

Satan i gatan, jeg har gruet meg til denne dagen. 

Dette er nemlig dagen der jeg skal vise dere ved hjelp av et tall hvordan det står til med denne kroppen. Jeg har hatt noen dager på å fordøye resultatet, men jeg har en video liggende som viser hvordan jeg reagerte på testresultatene, men den er såpass vond, så jeg må få lov til å få det bittelitt på avstand først.

Men videoen fra da vi var hos Human Performance for å sjekke hvordan ståa eeegentlig er, den deler vi selvsagt broderlig!

Som dere ser i episoden så merker dere sikkert godt at jeg ikke er veldig komfortabel med det som skjer.  Det blir krysset av med tusj der jeg skal måles. Mage. Lår. Ryggfolden. Grevinnehenget under armen.  For en dame som har fortalt hele verden at jeg er komfortabel med kroppen min, så er dette tidenes prøvelse. Er jeg like trygg på kroppen min som jeg gir utrykk for? Skjemmes jeg litt? Er jeg flau over mine ekstra kilo?

Vil du ha sannheten?
Altså, det jeg skammer meg over i episoden der jeg står i undertøyet og er fryktelig avkledd både i kropp og sjel, det er at jeg skammer meg over at kroppen min har forfalt på dette viset. At jeg har valgt bort å være hverdagsaktiv, og spist VELDIG usunt hver eneste dag, røyka en pakke røyk hver eneste dag og kastet bort energien min på ting som ikke er verdt å engasjere meg i.

Og jeg vet jo der jeg står at det er faktisk helt fullstendig idiotisk å kaste bort en, i utgangspunktet frisk kropp, og la den forfalle slik! Tenk på de som faktisk gjør alt de kan for å holde seg i live – også driver jeg å kaster bort mulighetene for et sunt, langt helsemessig godt liv? Så ja, jeg skammer meg! Ikke over kiloene som har kommet snikende, men sviktende helse når jeg faktisk trenger helsa som best!

Nå er dette noen dager siden, og jeg føler jeg er i ferd med å restarte kroppen min. Nei, jeg har ikke trent to-tre timer hver eneste dag den siste uka. Men røyken er stumpet. Jeg har vært i aktivitet hver dag. Og jeg har spist som en normalt sunn person. Denne uka har til tross for veldig mange prøvelser vært en veldig stor oppsving for meg. Jeg er allerede lettere til sinns. Jeg sover bittelittegranne bedre. Og jeg syns fasen i meg at energinivået mitt er i ferd med å ta seg opp betraktelig på disse få dagene – er det ikke sykt hvordan kroppene våre er satt sammen? At selv om det er slitsomt å få opp pulsen, så betaler det seg i økt energioverskudd uansett – så du får tilbake energien i dobbelt dose liksom…!

Ok. Nå skal vi snakke litt om resultater.

Den enkleste måten å forstå tallet er rett og slett å avsløre min biologiske alder.
En biologisk alder er altså kroppens tilstand og yteevne. Mange faktorer er med på å avgjøre min biologiske alder, men jeg tok altså en fysiologisk helseprofil på meg hos Human Performance i Horten. Basert på mitt maksimale oksygenopptak og alle tall det er mulig å hente ut fra kroppen min (vekt, høyde, fettprosent, alder osv) så ble jeg:

JEG HAR HELSEN TIL NOEN SOM BLE FØDT VED KRIGENS SLUTT I NORGE i 1945!

Årets Paradise Hotel-deltagere har oldeforeldre som antageligvis er i bedre helse enn meg.

Jeg har aldri følt mer negativitet til et tall noen gang. Kroppen min er 73 år helsemessig. FI FAN. Det går seriøst ikke ann. Det er flaut ovenfor alle syke mennesker som prøver å gjøre en innsats for kroppene sine, det. Føles som jeg bare kaster bort sjansen min.

Jeg merker at dette tallet selvsagt kvalifiserer til et helt eget blogginnlegg, ja.  Jeg kan sikkert gå i dybden på resultatet også, men akkurat nå må jeg bare få la det synke litt sjæl først.

Og ja, selv om dette er alvor liksom – feel free til å ha galgenhumor og en spøkefull tone i kommentarfeltet – jeg tror faktisk jeg trenger det…! For jeg satser alle penge mine på at det DER er et tall jeg aldri mer skal se igjen!  Bortsett fra i år 2056 når jeg faktisk BLIR 73 år da..!

Det kan faktisk bare gå en vei nå, om jeg legger i bittelitt egeninnsats liksom! ❤️

Peter Pappahjerte har også lagt ut resultatene sine – sjekk ut bloggen hans også! Og Desiree har garantert noe hun skulle ha sagt om dette hun også – les gjerne hennes ord om saken!

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

«-Hadde det ikke vært for det pulveret, Line…”

Reklame | Rabattlink på 65%⎜Oslo Skin Lab

Midt oppi alt som skjer rundt meg nå så skal jeg forsøke og selvsagt se det positive i at det er et nytt år med nye muligheter – og faktisk legge vekt på de positive tingene jeg tar med meg fra 2018 og inn i det nye året! Jeg er ofte fortvila, sint og oppgitt over meg selv, men huden min skal det vel sant sies er lenge siden har fått kjeft…!

Heromdagen hadde jeg det vi småbarns-mammaer kan rett og slett kaller en elendig start på dagen. Ikke en vanlig “grøt i taket og gjenglemte votter”– dag, men en sånn skikkelig pyton-dag.
Jeg hadde ikke sovet noen den natta fordi jeg lå og grublet, jeg hadde en morragretten 2-åring som har oppdaget at hun har egen vilje, jeg stressa over en viktig deadline jeg måtte rekke, jeg er i en knallhard røykesluttperiode og så kan du toppe det med at Torben glemte å ta opp garasjeporten før han rygget ut bilen den morgenen. En sånn dag, vettu! En sånn dag med HØL i garasjeporten, tynnslitte nerver og en unge som roper «NEEEEIIIIII» på en måte som gjør at det piper i ørene dine i lange tider etterpå.

Så etter at jeg hadde grini meg ferdig (over stress, søvnmangel og en garasjeport i flere deler signert Block Wathne årgang 1987) så ser Torben på meg og sier de velvalgte ordene:

«Hadde det ikke vært for det pulveret du går på så hadde du sett helt jævlig ut nå, det er jeg sikker på.»

Den gode rutinen med kollagenpulver i kaffen hver dag, det er en av de få tingene jeg tar med meg fra 2018. Herregud så takknemlig jeg er for at det kom NOE positivt ut av det jeg rakk å putte i meg i fjor, haha! 🤪 Jeg har jo skrevet noen innlegg om kollagenpulveret til Oslo Skin Lab det siste halvåret, og det er det jo en grunn til. Jeg tar det hver dag, jeg liker det – og jeg tør ikke slutte med det! Nå er huden på sitt mest gustne også – grunnet årstiden, men fremdeles ikke i nærheten av hvordan den har sett ut før på denne tiden av året.

Torben har nok litt rett. Jeg tør faktisk ikke tenke på hvor gæli det hadde sett ut hvis jeg ikke hadde brukt de få sekundene det tar på å helle en ferdig dosert pulverpakning i kaffekoppen hver dag. Jeg har ikke lyst til å vite hva alternativet er…! 😅

Til tross for at dette er årets værste tid for oss på 35 med søvnløse netter og røykeslutt bak oss – så er ikke detta så ille småbarnsmors-fleis syns jeg…!

Godtfolk – jeg forteller ikke dette til dere uten å ha klemt ut et godt tilbud fra Oslo Skin Lab for å kunne gi videre til dere – har du lyst til å teste så klikker du deg inn HER  og får 65 % på første pakken. (Det er 175,- kroner for en pakke, bare sier det!)
Da får du testet i ro og mak – og blir du medlem så får du 30% på videre forsendelser.  Og du – det er både ingen bindingstid eller oppsigelsestid på abonnementet, og angrer du så er det 14 dagers full angrerett!

Bildene jeg har lagt ved er tatt samme dagen som den søvnløse natten og uhellet med garasjeporten – jeg bare sier det! 🤩 Ikke alle dager er like glamorøse hos Supporterfrua, si!

 

 

Sunn fråtse-snacks? Ja, faktisk! ⭐️

Etter videoen fra i går har det tikket inn bekymringsmeldinger.

Stakkars Desiree trodde det var i ferd med å rable fullstendig for meg, så i sin hvite Batmobil (eller Fitmobil, som vi kanskje kan kalle den?!) tok hun turen til Bamblelandet mitt.

Jeg er veldig klar over at jeg er bortskjemt som fy som har forfatteren av Norges mest solgte bok i år ambulerende til for å hjelpe meg, så vi ble enige om at denne nødhjelpen selvsagt må deles. Utifra tilbakemeldingene så har jeg skjønt at det ikke bare er jeg som craver noe digg når PMS-trollet banker på døra.

Lykken på jord var da Desiree lot meg få smake på resultatet etter livesendingen vår idag. (Den ligger forøvrig på siden til Desireè – HER!) for vi lagde nemlig en sjokolade basert på favorittsjokoladen min, Walters mandler! TAKKTAKKTAKK!

…og helt ærlig – FY FASEN så digg det er å spise sunt!! Jeg har fått lov av Desiree å dele oppskriften med dere, dette er en oppskrift som finnes i boka hennes, men jeg må nesten advare dere – det er en stor sjans for at dere vil velge slike sunne alternativer fremover når dere smaker denne. Også tar det 3 minutter å mekke, bare sier det!  Hvilket bør være et godt tegn, selvsagt!

Ok, here vi go!

Du trenger: (EDIT: sorry at jeg oppgav feil mål på mengder ei lista stund der! – endret nå!)

📍 ca 1 desiliter mandler

📍 2-3 majskaker eller riskaker, gjerne saltede!

📍 200 gram sukkerfri sjokolade. (Desiree og jeg brukte mørk sjokolade)

Vi la sjokoladen i ruter oppi varmt vannbad for at sjokoladen skulle smelte. Mens den smeltet krønsja vi 2 stk riskaker i biter og vi hakket opp mandlene. (Vi pulveriserte de ikke, forøvrig. Jeg er alltid usikker når det står “hakkede mandler” i en oppskrift – så jeg slenger ved et bilde for sikkerhetsskyld…!) 

Riskakene, mandlene oppi ei bolle – og hell over den smeltede sjokoladen. Deretter rører du rundt til ei mølje og legger ut kladdeisen som en liten pizza på bakepapir. Få det inn i kjøleskapet – og etter 15-20 minutter har sjokoladen størknet og du kan brekke opp i biter eller kutte terninger med kniv. VOILA! PMS-craving er herved kurert!

Rett skal være rett, den som antageligvis har spist mest av denne idag er Torben. Den falt veldig i smak hos han også, og jeg har ikke engang gidde og fortalt han at den er sunn…! ❤️

Verdens beste Desireè to the rescue! 🤩

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: linevictoriahus – eller for daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

…og ikke glem å se hvordan det går med resten av Fit for Fight – Peter (Pappahjerte) og Desiree (Fitfocus) 🌸

VIDEO: Alt er feil!

Noen dager er ræva.

Dog trodde jeg ikke at en skikkelig ræva dag kom allerede tredje dagen.  Jeg var på butikken og gikk forbi hyller med alt jeg egentlig har lyst på av sjokolade og godsaker. Typisk “rask mat” jeg har tatt med meg og dyttet innpå i lunsjen. Å plutselig gå forbi favorittsjokoladen din og smågodtet – og i tillegg faktisk ikke roe suget med en røyk, det ble litt i overkant overveldende for meg da jeg kom ut i bilen.

Rett skal være rett. Etter de fysiske testene i går var jeg vel kanskje litt nedfor i utgangspunktet. jeg hadde vondt i kroppen etter å ha prøvd å “ta meg ut” på tredemølla, men det var også veldig tøft å bli målt, veid og klemt på av noen som skulle bedømme forfallet mitt. Den episoden kommer til helgen, og jeg stålsetter meg allerede.  Sannheten er at livet ER hardt, og jeg dør om jeg ikke stumper røyken og blir mer aktiv enn det jeg har vært til nå de siste årene. Det var også andre ting som påvirker humøret mitt også, og grunner til at jeg kanskje reagerte litt annerledes idag enn jeg ville gjort andre dager i måneden.

Så nå har jeg har bedt Desiree om å gi meg noe “kosemat” som jeg kan fråtse litt i. Hva er det man egentlig kan spise så mye man vil av når man bare trenger å fråtse litt sunt?

Anyway. Jeg skal ta på meg joggeskoene og gjøre en innsats for aktivitetsmålet mitt, og etterpå skal jeg rett og slett åpne resultatene til helsetesten jeg tok igår.  Jeg har utsatt det lenge nok, og det MÅ gjøres. Jeg MÅ faktisk vite hvordan kroppen min har det. Det blir antageligvis det siste dyttet jeg trenger for å velge joggesko og tights i ettermiddag og ikke sjokolade og sofaen.

TAKK for alle dere som heier på meg! Jeg hadde ikke delt så mye av meg hvis ikke det hadde vært for de mange, mange hundre meldingene jeg får av dere hver eneste dag med heiarop. Jeg er evig takknemlig for at jeg har så fantastiske lesere som dere!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: linevictoriahus – eller for daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

…og ikke glem å se hvordan det går med resten av Fit for Fight – Peter (Pappahjerte) og Desiree (Fitfocus) 🌸

På vei til fysiske og medisinske tester.

Idag blir det ingen video før i ettermiddag, rett og slett fordi Peter og jeg skal igjennom de fysiske og medisinske testene som skal avsløre hvor jævlig gæærnt det egentlig står til med oss. Jeg kan ikke si jeg gleder meg, bare tanken på at jeg skal gi ALT jeg kan på en tredemølle – og så skal noen fortelle meg hvor gammel kroppen min er akkurat idag. Det er en skikkelig ufyselig tanke. en annen ufyselig tanke er Peter Pappahjerte som kjørte full restart på kroppen igår, ved å ISBADE!  

(Jeg er litt frista til å ta en utfordring i samme gate som det, har dere forslag til hva jeg kan gjøre for en skikkelig utrenselse…? Tenker dere det samme som meg? En klassisk tarmskylling, hadde det vært noe for å kickstarte prosessen?!)

Forøvrig kan jeg melde om at jeg hadde en slags treningsøkt i går. Jeg har fått en lue som lyser rødt bak og har hvitt lys i panna foran. Den fikk jeg til jul av min farmor fordi jeg ønsket å være synlig i trafikken når jeg luftet meg utendørs.

“-Har du så komplekser for kroppen din at du må ha ryggelys bak og egen frontlykt  slik “bred last” – trailere er utstyrt med?” sa min venn da vi gikk tur.
Jeg bad han selvsagt brenne i helvette.  🔥😤

Det er hyggelig å være med meg på tur, slik ser jeg ut i anledning at jeg skal avgårde og testes. Se så mye jeg gleder meg. 

Jeg har forøvrig også ei høne å plukke med de jævla bedreviterne som kommer og skal fortelle meg hvordan jeg skal gå ned i vekt. (Selv om jeg mener jeg har vært ganske klar på at det IKKE er motivasjonen min. Jeg vil bare ha bedre helse.)
Jeg er så drittlei å høre folk si “Spis mindre enn du forbrenner! Så enkelt er det! Det klarer alle!” Jeg er da så vitterlig fullstendig klar over det! Det er ikke sånn at jeg ikke VEIT at man legger på seg når man spiser mer enn man forbrenner! Det er enkel matte det, men det er faktisk ikke riktig så lett alikevel!
Det blir som å si at hvis man skal slutte å røyke, så er det beste tipset bare å la vær å røyke! Og som regel er det de slemme menneskene som IKKE røyker som kan driste seg til å si noe så nedrig og dumt! Hadde det vært så lett å “bare spise mindre enn du forbrenner” som noen legger det frem, så hadde det ikke fantes overvekt i verden – og det gjør det jo i aller høyeste grad! Selv de mest utdannede, smarte menneskene kan være overvektige – er ikke det interessant!?

Nei, nå er det bare å bite tenne sammen og få unnagjort den helvettes-testen. Jeg angster så helt hinsides på det som skal skje, for det blir faktisk på nivå med å kle av seg. Nå kler jeg av meg så alle kan se hvilke jævlig dårlig fysisk form kroppen min er i. Sånn til skrekk og advarsel kanskje!?

 

 

 

 

VIDEO: Litt tåjt tights!

Takker så altfor meget for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg. Jeg er stolt og glad for at det å åpne seg om slike tanker både er med på å bryte litt tabuer omkring dette med helse! Jeg syns selv i ettertid føltes veldig kult å kunne vise en ærlig, sliten kropp for dere – for jeg skjønte jo kjapt at jeg ikke var alene om å gi blaffen i sin egen helse.

Når det er sagt – det var ikke bare stas å starte idag. Jeg hadde en tights jeg både gruet og gledet meg til å ta på meg. Jeg visste det ville bli en kamp. Og jeg har en anelse om at jeg ikke er alene om å ha bittelitt for trange tightser fra en svunnen tid i skapet.

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: linevictoriahus – eller for daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

…og ikke glem å se hvordan det går med resten av Fit for Fight – Peter (Pappahjerte) og Desiree (Fitfocus)