Mine få, men gullegode sminketips for stressa mamser!

Reklame | Innlegget er i samarbeid med Lyko! 🤩

Jeg trodde ALDRI i mitt liv at jeg skulle bli en sånn blogger som skrev om sminke og skjønnhetsprodukter i sosiale medier. Rett og slett fordi sminke er egentlig noe jeg bryr meg egentlig fint lite om. Men at jeg ikke sminker meg så ofte betyr nødvendigvis ikke at jeg ikke har sterke meninger om produkter jeg tillater meg å bruke når jeg faktisk har lyst til å sminke meg litt!

Nei, jeg skal ikke fortelle deg hvordan du skal sminke deg – og nei, jeg har ikke tenkt til å fortelle deg om millioner av produkter du bare MÅ ha. Jeg kan ingenting om verken countouring, pre-baking, priming eller highlaitsing. Jeg har bare lyst til å fortelle deg om noen få utvalgte, svingode og prisgunstige produkter du kan ha i sminkepungen din, så du slipper å dra med deg enorme mengder med sminkeprodukter og så skal jeg sørge for at du ikke blakker deg på masse stæsj du kanskje ikke hadde behøvd med rabattkoden jeg skal gi deg! 😘

Jeg skal starte med det beste av alt – alle disse produktene finner du hos min superfine samarbeidspartner Lyko, og de er noen resere på å holde prisene nede. Ikke bare er kjente merkevarene og produktene jeg kjøper billige i utgangspunktet på Lyko, men de ramler hjem i postkassa di i en rasende fart også i tide før du får rukket å snu deg!

FOUNDATION/PUDDER:
Disse to gullklumpene som er verdt sin vekt i diamanter.

bareMinerals er foundation-pudderet jeg bruker i fleisen. Det har jeg gjort i mange, mange år!

Jeg har aldri funnet noe annet produkt som leverer bedre enn dette pudderet. I «gamledager» da jeg oppdaget dette, het det ID-pudder, og mange kaller det det ennå. Det tok HELT av i venninnegjengen da dette kom på markedet da jeg var ungfole – og siden har det kommet mange, mange etterligninger av mineralpudderet –  uten å matche effekten til orginalen, bareMinerals.

Ikke bare gir det et veldig fint og naturlig resultat, men det dekker svært godt, det har faktor 15 og jeg ser ikke ut som ei som har tryna i sminkeskuffen. Jeg er rett og slett for gammel til å sparkles hver dag – så dette pudderet forguder jeg over alt på jord!

Siden hudfargen min endrer seg litt i løpet av et år (og boksen er nesten evigvarende) så har jeg to stykker som jeg ofte blander, Medium Beige + Medium Tan. Det er Medium Beige som sies å være den mest solgte til nordisk hud, den er den mest allsidige av alle fargene – men er du i tvil så kan du faktisk kjøpe et «starterkit» for å prøve deg frem. Jeg bruker pudderet med en tett kost, drysser litt oppi lokket og lager sirkelbevegelser oppi lokket til pudderet er blendet godt i kosten. Deretter gjør jeg de samme sirkeløvelsene med kosten på huden, og da opplever du fort at pudderet er så finfint at det «smelter» på en måte inn i huden din. Du trenger ikke bruke mye for suveren effekt!

  

Jeg skulle ønske vi alle forstod den magiske effekten til bareMinerals. ❤️

FUKTIGHETSKREM – 3 i 1!
Når det gjelder fuktighetskrem så er jeg en skikkelig sucker for de produktene som er tidsbesparende. Med det mener jeg nemlig at jeg ved en tilfeldighet oppdaget at min favoritt (Clinique Moisture Surge) kom med BÅDE faktor og bittelitt farge også – i tillegg til å være den gode, trofaste fuktighetskremen den er i utgangspunktet.

Du finner den HER!

Jeg valgte meg «universal medium», den er bittelitt mørkere enn min egen fleis, så den gir meg en slags fin og gyldenbrun farge uten at det er en foundation liksom. I tillegg har den solfaktor 25, hvilket betyr at du i tillegg til å tilføre en solbrun «usynlig» farge i fleisen, så skåner du den for solskader i tillegg. Et veldig alldisig produkt jeg oppdaget for en stund siden og har blitt veldig glad i på de dagene jeg trenger fuktighet, solfaktor og litt glød kjapt i samme tuben!

…Apropos allsidige produkter – Burt`s Bee Baby! 😍

KREMEN FOR ABSOLUTT ALT!

Du har garantert hørt om Burt`s Bees Baby? Den har vist seg og være meeeeeget populær! Vel, jeg lot meg lokke til å kjøpe denne engang da den ble nevnt i barselgruppa, og HERREGUD for et magisk produkt! Den har blitt brukt på såre babystumper, brystvorter og eksem. Jeg har brukt den som vanlig fuktighetskrem for tørre kropper og jeg har smurt inn beina mine med den for å få tidenes glansede legger under kjolen. Jeg har brukt den til å smøre pakninger på motoren til båten og jeg har smurt tørre og sprukne lepper med denne. Den er helt naturlig og kan brukes på alt fra nyfødte bleieromper til sprukne neglebånd og båtfiks – og den kommer i en kjempekrukke så du aldri egentlig går tom. Den koster i tillegg bare 139,-!  Hele familien kommer til å elske denne – og den lukta er himmelsk!

EN CONCEALER FOR LIFE! (Hilsen trøtt og kvisete mamma)

Og nå – produktet jeg går med i lomma. Jeg kjøpt for leeeenge siden en concealer fra dette merket, og klarte aldri å finne den igjen før jeg fant den igjen på Lyko. Kanskje jeg trodde jeg ikke trengte den, men akk – så feil kan man ta. Her har jeg lett lenge etter en god finger-concealer jeg kan nappe opp av lomma og ta i bruk når det stormer som verst i flesen min. Jeg vet ikke med dere, men jeg trenger noe lettvint i hverdagen, så jeg løper ikke rundt med pensler, countouringset og 8 forskjellige pudder for forskjellige anledninger. Denne tar jeg litt av på fingeren og gnir på der det er behov. Som småbarnsmor – som oftest under øynene. Men på kviser er den også gull hvis man må dekke litt ekstra. Jeg har fargen “Natural” som funker fint for min hud. Faktisk kan jeg innrømme at jeg bryter alle sminkeregler, for denne smører jeg faktisk også over øyet fordi jeg som regel ikke bruker øyenskygge utenom til spesielle anledninger. Den er tykk og god men uten å bli kladdete! Denne er med på å få en sliten småbarnsmor til å se ut som hun verken har barn eller bekymringer! 😉

Den er en godt bevart hemmelighet i lomma jeg gjerne deler med dere!

…og så har me juksa litt…!

SELVBRUNING FOR FLEISEN!

Jeg har ikke tid til å sitte ute i sola og få meg den etterlengtede sommergløden alle ønsker seg. Jeg jukser istede. For noen måneder siden bad jeg om tips til selvbruning for fleisen som ikke lager sorte prikker, som ikke blir ujevn, som ikke blir oransje eller fake, og som ikke stinker SELFTAN når jeg går forbi folk på butikken.
Etter mye om og men så fant jeg akkurat det produktet jeg ønsket meg som mange av dere anbefalte. En STOR takk til følgerne mine som anbefalte meg denne – den leverer akkurat som jeg ønsket meg og jeg syns det er innafor å videreformidle det knallgode tipset! Jeg blander den enten inn i fuktighetskrem, men jeg har også tatt dråpene rett på huden og gnukket inn før leggetid. Ikke hver dag, men et par ganger i uka ved behov!

Jeg har to små anbefalinger tilslutt her..
Det går ikke akkurat under sminke, men jeg VET at mange sliter med de to tingene. Floker i hår og null tid til å fikse føtter hos fotpleier. (“-Jøss! En influenser som ikke har tid til å pleie negler og føtter på klinikker?! Finnes det? 😅)

Minst to ganger i året pakker jeg føttene mine (og Torbens!)  inn i denne.  Jeg vet at mange har hørt om denne type tidsbesparende fotpleie, men jeg sverger til den første jeg testet (og beste) for 6 år siden. Jeg har prøvd andre varianter av denne fra andre leverandører som har dukket opp, men for meg er dette den eneste rette å gå for når man vil bli kvitt noen kilo død hud på føttene. Jepp, det er akkurat det den gjør. Den bokstavelig talt fjerner død hud på føttene! Og nå er det nesten halv pris på den, 149,- ! Jeg pakker inn føttene på kvelden i disse og surfer, ser på tv, eller tar en sen middagslur. Etter 5-6-7 dager begynner det å skje saker med føttene. SVÆRE hudflak faller av, som en slange som skifter ham! Torben var helt sjokkert første gangen jeg introduserte han for dette, han trodde en stund det var farlig!
Huden detter bokstavelig talt av, og er du lur så bruker du en lett skrubb til å flerre av det værste i dusjen når du ser at føttene begynner å gå i oppløsning.. (Jepp, det ser faktisk sånn ut..!) Fordelen er at når huden har prella av så har du silkemyke føtter som er klar for en sesong i kjippkjapper, crocks eller sandaler – uten at du har måttet bilde, skrape, skjære eller kappe av noe hos en fotpleier. Det er ikke bare tidsbesparende og billig, men du skjønner faktisk ikke hvor behov det var for denne før du har testet den! HER er den! 

Siste ut er den legendariske flokebørsten min. Jeg har en gammel variant av denne, og den må være rundt 8 år gammel nå, siden jeg kjøpte den i forbindelse med at jeg hadde hairextations på den tiden. Den er av myk plastikk, og blir ikke dyngvåt sånn som «putebørster» kan bli når de brukes i fuktig miljø. Taggene er så mye og gode, og det var en STOR glede å oppdage at dette var hårbørste som Maren på to år tillot at vi brukte. Den er luggefri, det vil si at den fikser opp i kråkereiret vårt uten å måtte rive og slite i håret. Maren grer sitt eget hår med denne, og mamsen er storfornøyd med å ha en børste på deling som både er badeleke og ekstremt bruksvennlig. STOR TOMMEL OPP for prisen, 124 kroner, er latterlig billig for noe som varer i mange, mange år!

(Til neste gang skal vi nappe bryn, Line…!)

Jeg håper dere likte mine tips til sminkestæsj i en hverdag der tiden ikke er på lag når man står på badet – da kan jeg avsløre for deg at de dagene jeg sminker meg bruker jeg omkring 3-4 minutter. På bildene  har jeg brukt ca 4 minutter med produktene over, samt litt mascara og en veldig enkel rouge i bollekinna. (Eller blush, som ungdommene kaller det!)

Kos deg med shopping på Lyko da, håper du finner noe du liker! Gleden er stor når du oppdager hvor kjapt varene kommer hjem til deg også, det er lykke når du bevrer etter å få det så fort som mulig!

Ha en sminkefin dag! 💛

Det er faktisk ikke kriminelt å ønske et bedre liv for barnet ditt.

Jeg gråt ikke så mye over nyheter i mediebildet for noen år siden, egentlig. Ikke fordi jeg er følelsesløs, men fordi jeg ikke klarte å relatere meg til mange av sakene på samme måte som jeg gjør nå. Etter å ha blitt mor er det en hel haug med følelser jeg aldri har kjent på, som har havnet i følelsesregisteret mitt – og jeg kjenner at det preger meg veldig. Spesielt idag. 

Du kan lese saken HER (VG) – Foto: Julia Le Duc, AP. (Faksimile gjengitt fra VG)

Det hjerteskjærende bildet av en far med sin toåring, druknet i vannkanten. Datteren hans, på min egen Marens alder, på ryggen med armen rundt sin fars hals. Antageligvis holdt seg fast for livet. Jeg skal innrømme at det rett og slett knuste hjertet mitt på en helt annen måte enn det ville gjort for noen år siden, før jeg selv fikk barn. Dette knuser hjertet mitt så inderlig at jeg har ikke ord. Det lille, uskyldige barnet som drukner i foreldrenes desperat forsøk på et bedre liv.

Vitner forteller at han svømte over den kun ti meter brede elven over grensa. Han satte fra seg datteren sin på to år på den amerikanske siden av grensen og skulle svømme tilbake for å hente kona. Hans toårige datter gjør som alle andre barn i den alderen, de vil helst være der de er tryggest – hos sine foreldre, og krabber ut i vannet. Pappaen forsøker å nå igjen datteren sin i strømmen, han klarer høyst sannsynlig å ta henne igjen – for begge blir funnet tett omslynget ved vannkanten. Sammen. Druknet.

Den desperasjonen foreldre må føle for å ta avgjørelsen om å gjøre noe som kan gi den lille familien et bedre liv kan man kanskje kjenne på kroppen. Vi foreldre ønsker det beste for barna våre. En god oppvekst, trygge rammer, et godt liv. Vi ønsker å gi barna våre muligheter, kjærlighet, mat og et tak over huet. Men det knuser hjertet mitt at så fryktelig mange må dø i forsøket for å gi barna sine en trygg fremtid. 

Jeg klarer ikke engang å sette meg inn i den pappaens forferdelige siste minutter i hans og hans datters liv. Maktesløsheten over at det faktisk bare er omkring 10 meter med vann som er skillet mellom en håpløs fremtid i Mexico og mulighetens fremtid i USA

Det er faktisk ikke kriminelt å ønske et bedre liv for barnet ditt.

Dette bildet er den vondeste påminnelsen å få for å innsè hvor utrolig heldig du og jeg er som bor i Norge. 

Line Victoria

PS: Jeg har sett noen kommentarer i nettaviser under saken jeg henviser til. Noen mener at “de har skyld i det selv”, “tok sjansen og kan takke seg selv” og kaller de “idioter”. Jeg ønsker ikke å se slike kommentarer i mitt kommentarfelt, føler du for å si noe som ikke gjenspeiler mine følelser omkring dette så håper jeg du heller lar vær å kommentere. Det er ikke ofte jeg ber om å ta hensyn i kommentarfeltet mitt, men nå gjør jeg det og håper det respekteres.

❤️

 

 

Dele scene med Edward Mustad fra The Voice? Check! ✅

Nå har jeg endelig landa!

Dagen igår var rett og slett magisk. Tenk så heldig jeg er som får ha dette som jobben min, stå på en scene sammen med fantastiske flinke talenter, et dyktig crew og Edward Mustad! (Jepp, namedropping!) 

Proffe bilder ble tatt, men er ikke klare ennå – så dette er publikumsbilder jeg har fått tilsendt!

 

Jeg hadde den hyggeligste konfransierjobben jeg har gjort til nå, igår. Det er noe helt spesielt med å få lov til å være med barn og unge på en scene og la de vise hva de kan for såå mange mennesker! Også på MITT eget hjemsted! Jeg var faktisk utrolig stolt når jeg gikk opp, for det er en ære å få lov til å lede noe så velorganisert, morsomt og ganske så spektakulært – tenkt at nesten 100 stykker hadde meldt seg på, og nå var det 10 igjen som skulle i finalen! Jeg fikk mine favoritter. Hele ti av de, haha! Jeg er glad jeg ikke satt i juryen, for jeg hadde satt alle sammen på toppen av pallen!

Jeg har jo selv vært et bittelite sangspire da jeg var yngre. Jeg hadde en ganske stor opptreden i Badeparken som 7-8-åring, men som dessverre krasjet med pappas plan om å dra på Beach Boys-konsert i Skien. Det endte med at pappa rigget opp utstyret i Badeparken, trykket play på anlegget og vinket «hade» til meg. Etter 8 sanger gikk jeg bort til anlegget, snudde kassetten og fortsatte på side B av Varden/Busk-talentene sin singback-kassett. Og sånn holdt jeg på noen timer! 😂

Idag ble det familiekos med utvidet storfamilie fra min mors slekt i Stokke. Det er noe ganske magisk med å kunne dele sommerminner jeg har hatt fra den gården i mine barndomsår med min lille Mini Me. Her er noen bilder (uredigerte!) jeg knipset med den nye mobilen min! 

Inne på låven – asså, helt PERFEKT lokasjon for fest!

 

Da har jeg endelig tatt i bruk den nye mobilen min, og jeg er sjuuuuukt impregnert over den fantastiske kamera-kvaliteten! Plutselig følte jeg litt proff med en mobil med bedre kamera enn den store speilrefleksen – det er bare å følge meg på Instagram om du vil se resultatene av å få en ny mobil i hendene! 😂 Jeg har begynt å være ganske så aktiv på stories også, sånn til opplysning!

Nå har har innvilget meg ei ørlita pause fra foredrag/konferansier-opptredener de neste 3-4 ukene, så nå kommer jeg til å fokusere mye mer på det som har gitt meg muligheten til å i det hele tatt få liv til å gjøre slike ting – bloggen min! Jeg forteller jo ikke om ALT jeg gjør i jobbsammenheng, men det har vært rimelig hektisk de siste ukene som dere har skjønt…! ❤️ Men fy fader så inspirerende og kult det er å få lov til å holde på slikt! Tusen takk for alle heiarop! Jeg tror jeg faktisk elsker dere!

(Og en stor shoutout til managementet mitt, AdLink Media, som holder ut med meg. Jeg sier det altfor sjeldent, men jeg er veldig glad i dere, Tore, Eirin, Tuva, Petter, Line og tilogmed Thomas med den tørre humoren…! 😂)

/Line Victoria

1 års jubileum feirer vi med video, syns jeg!

Reklame | The Solution fra Oslo Skin Lab

Hei fine folk!

Tenk at det er over et år siden jeg fortalte dere om et kosttilskudd jeg var blott utfordret til å teste. Et kosttilskudd som skulle vise seg å bli min -eneste- lille hudpleierutine jeg gjør fast! (Da tenker jeg ikke på sminke som hudpleierutine da, jeg har ikke helt gitt opp å sminke meg til noen festlige anledninger…! 😅 )

Jeg satt med kameraet i hendene og skulle knipse noen bilder. Helt til jeg faktisk innså at – hey, la meg lage en Vlog istede – for det er jo så poppis – og da får jeg muligheten til å prate om produktet og ikke bare vise frem bilder!

The Solution finner du HER med 65% rabatt på første pakken!

Jeg skal innrømme at jeg syns det er litt stas å se at flere og flere sverger til kollagenpulveret «mitt», noen av de er riktignok yngre enn meg – men de er ærlig på at det er for å forebygge fine linjer og rynker. For meg er kanskje løpet kjørt for Evensen-kløfta i panna mi, men det betyr ikke at jeg kan forsøke å gjøre hva jeg kan for å bremse bivirkningene av det faktum at huden taper sin naturlige kollagen i huden etter fylte 30-ish. (Noen tidligere, noen senere.. Men det skjer!)

Som jeg sier i videoen – jeg skal ikke si at du MÅ kjøpe dette eller SKAL kjøpe dette – jeg hadde bare lyst til å vise dere hva slags effekt JEG har hatt av kollagenpulveret. Jeg har riktignok ikke plettfri hud som en 19-åring, men det var heller aldri målet – målet var å finne en rutine for meg som ikke tok lang tid og som gav resultater jeg gledet meg over. Og nå som jeg har vært igjennom alle årstidene med påfyll av kollagenpulver til huden min, så kan jeg jeg herved gi tilbakemeldingen etter et års forsøk at dette funket veldig godt for meg!

Dessuten – når man blir opptatt av å se etter resultater så blir man kanskje litt mer opptatt av de andre rutinene sine? At kollagenpulveret er med på å endre andre dårlige hudpleie-rutiner? Solarium har jeg droppet, jeg har blitt mye flinkere med solkrem – og… nei, jeg spiser dårlig hurtigmat og legger meg med sminke på ennå, så jeg kan ikke si at livsstilen min har forbedret seg i takt med forbedringen av huden min, høhø!

Også syns jeg det er verdt å nevne at denne videoen ble spilt inn nå nylig, og jeg kan jo ikke akkurat påberope meg at jeg lever et stressfritt og harmonisk liv for tiden! Men når kropp, sinn, hode og psyke får lide – så er det faktisk interessant å se at huden står til 20 i stil til tross for minimalt med søvn og ingen pauser de siste ukene. Det er ganske virkelighetsfjernt for min del – for vanligvis så er huden min det første du kan se det på at jeg har lange dager og altfor korte netter! 😅

Du er mer enn velkommen til å teste ut kollagenpulveret The Solution HER – og jeg er så heldig å få lov til å gi link som gir deg som gir deg 65% (!!!) på første pakken, (175 kroner)  og deretter 30% på de neste hvis du velger å fortsette med kollagenpulveret! Det er ingen bindingstid og du kan avslutte når du vil, og det er jo ganske greit hvis du vil teste det ut først!

 

…og hvis du vil ta en titt på reisen jeg har gjort sammen med Oslo Skin Lab og se før og etter bilder så blogget jeg første gang om det HER i juli ifjor deretter en oppdatering HER etter sommerferien i fjor, min brunkremfrie høst HER og min hyllest HER! Er det ikke GØY å se?!

Torsdagstanker!

Noenganger får jeg bare lyst til å rable ned noen ord og setninger uten spesiell sammenhengende mening. Kjenner på meg at dette blogginnlegget fort kan bli et slikt et.

Okey, podcasten vår er ute – og FOR et engasjement rundt denne ukens episode! Jeg er helt enig, jeg koser meg når jeg tar av som et jetfly på superspeed. Jeg skal drikke mer kaffe før hver sending og hente frem energien fra mine glansdager i Mess TV og Sonen – for på tilbakemeldingene så virket det som om dere syns det var en gøy episode. Rett skal være rett, detta er jæskla moro – og har du ikke hørt episoden om tidenes practical joke og mine internettvaner da jeg var 15 år, så kan du klikke HER for å høre eller trykk på PLAY på avspilleren under!

Podcasten vår heter VI – med Zahid Ali og Line Victoria (hvis du vil søke oss opp der du hører på podcast!)

Igår maste jeg til meg blomster. På en måte. Det var en annen som fikk de, men jeg gjorde et stort poeng ut av at jeg aldri fikk blomster og syns de var ekstra fine – så selv om han egentlig hadde tenkt til å gi de til mamma sin (innrømmet han tilslutt) så klarte jeg å nappe med meg den fiiine blomsterbuketten. Som med så mye annet jeg deler så la jeg bilde av den på instastories, og så kom det plutselig inn en koselig hilsen!

Altså, denne verden er så liten! Hun som laget den fine blomsterbuketten fulgte meg på instagram og gjenkjente buketten sin på min instagram. ❤️ Det er små hyggelig det!

…Og apropos det faktum at jeg bor på verdens beste plass – flere og flere bilister vinker til meg når jeg kjører forbi de med den rosa bilen. Jeg får mange meldinger og snaps om at jeg har passert mange av leserne mine – og herregud, det er SÅ morsomt det! Så da har jeg (og noen følgere!) blitt enige om at hver gang de ser meg på veien så skal vi blinke til hverandre med billysa! Med andre ord så vet ikke jeg hvem som kjenner igjen bilen min, men de som gjør det – og blinker – skal selvsagt få blinking tilbake! Som en hemmelig KLUBB, hahaha! Trenger ikke være bekymret for at det er Torben som kjører heller, for Torben har aldri i sin villeste fantasi spurt om å låne den rosa bilen min med øyevipper. Hehehe, skjønner ikke det ass! En oppdatering om den rosa bilen er forøvrig rett rundt hjørnet, jeg har testet den til det maksimale – og så har jeg jo spart på videoen der Torben får se bilen for første gang. (Han var ikke blid da jeg kom rullende inn i oppkjørselen! 😂)

De siste dagene har jeg gått litt å ventet i spenning på en pakke i posten. Flere pakker, faktisk! En gang hvert hundrede år så oppgraderer jeg mobilen min og sminketaska mi. Oppgraderer sminken er vel strengt talt overdrivelse, for jeg kjøper kun det jeg vet jeg trenger og kan gå god for – så det er fint lite utskeielser. Men denne gangen gikk nesten all sminken min tom samtidig – da var det bare en ting å gjøre! Go bananas! Burde lage et eget innlegg om det egentlig, jeg syns jeg ser så himla mye fascinerende på sminkefronten at jeg nesten begynner å lure på om jeg virkelig ER ei gammal tante noenganger… Sminkesvamper – altså – jeg trodde det bare var en trend for noen år siden som ramla innover Norge, men jeg ser fortsatt at folk bruker disse flittig. Jeg har sluttet å bruke så mye sminke at det må smøres på med kluter og svamper altså, men noen som vil gi meg et ordentlig svar på hvorfor dette er så genialt? (Tro meg, har prøvd svamper flere ganger, får det liksom ikke helt til!)

Akkurat nå burde jeg sittet og pugget cue-korta mine til showet i morgen. Jeg gleder meg MASSE til å være en del av et så kult arrangement som Sangtalenter! Det er så herlig lokalt og ikke minst ren sangglede å se på scenen, og så får jeg jo muligheten til å ta Edward Mustad fra The Voice i nærmere øyensyn helt på ekte! (Litt starstrucked blir jeg nok, ja…!)

Nei, nå må jeg faktisk sette igang å shine huset bittelitt – jeg har lovet meg selv å gjøre en times innsats for  husfreden! Også må jeg jo faktisk finne en passende kjole til jeg skal stå på scenen i morgen! <3

…passe på å få unnagjort mest mulig når dronninga sover, for når hun er våken er det alt annet enn blogg HUN vil at mamma skal styre med! 😅

/Line Victoria

 

 

 

Uken som kom og gikk, ikke visste jeg…

Fyttiflate så tålmodige mennesker jeg har som leser bloggen min. Takk for at jeg har kunnet la blogg være blogg og konsentrere meg litt om familie i fritiden min de siste ukene. Nå begynner ting å havne litt på stell og jeg er sånn innafor på de fleste deadlines, og jeg har fått konsentrert meg om å levere på andre plan – som blant annet litt familieglede, båt, og jobb som ikke er direkte bloggrelatert og slikt. 

Jeg føler hele tiden at jeg må unnskylde meg for ikke å oppdatere dere flittig hver eneste dag. Jeg syns noenganger det er kjipt å legge meg uten å ha svart på kommentarer i kommentarfeltet. Noen av dere tar dere tid til å legge igjen spor hos meg, og da får jeg skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke er flink å svare på de. Men jeg leser de altså! (Jeg skal svare på alt så snart dette innlegget er postet!) 

En gledens nyhet er at den båten endelig er sjøsatt! Og det er helt underlig hvor mye jeg egentlig har rukket å gjøre med den båten før sjøsetting, endelig tok jeg meg tid til å fikse de tingene som har irritert meg i flere år. Som for ekskempel at lukene i byssa (kjøkkenet) ikke har vært mulig å lukke skikkelig og bare sprette ut igjen, og jeg har fått byttet trykkvannspumpa så vi har vann i alle kraner. Jeg måtte dog be om ørlite hjelp til å bytte slange og hode til dusjen, men nå er den faktisk i orden igjen – så nå finnes ingen unnskyldning for å lukte dritt ombord i båten – både dusj og varmtvann på badeplattformen har vi!

(Når det gjelder antrekket så har vi en veldig bestemt 2-åring. Liverpool-sokker, joggesko, tyllskjørt og “piratgenser”. Og “Kosen” i hånda som alltid..!)

Olje, oljefilter og dieselfilter er skiftet også. Føles faktisk som en ny båt nå etter at den er støvsugd og vasket. Jeg kjenner selvfølgelighet på misunnelsen når jeg ser den flote båten til Julianne (Pilotfrue) og at deres vårforberedelser på brygga ser ut til å være innkjøp av pynteputer og ny vannscooter (!), men der må jeg vel kanskje skylde på at blogging ser ut til å være en smule mer inntektsinnbringende som pilotfrue enn supporterfrue. Funfact: Det faktisk bare er EN eneste O (null) som skiller prislappene på de to båtene! 😉 

Jeg skjønner ikke helt hva som foregår i hagen vår.. Jeg gikk jo bananas i våres med en hel haug med poser det stod «sommereng» på. Det er typ to måneder siden, og det er bare en hær av grønne blader i alle fasonger oppi beddet, jeg skjønner ikke helt at dette skal bli en «blomstereng» hvis du skjønner.. HVOR blir det av blomstene? 

Er det virkelig blomster som kommer til å dukke opp i denne…ehh…. grønne haugen av blader..?!

Så har det jaggu vært podinnspilling også, og jeg skal innrømme at episoden som kommer er om mulig den BESTE episoden EVER! Herregud som jeg lo – jeg lo tilogmed andre, tredje og fjerde gangen jeg hørte den igjen på vei hjem. Jeg LOVER deg, nå begynner vi å snakke om en podcast med latterkrampe-garantier. På ekte.

Jeg har tilogmed fått installert meg på “mitt nye” kontor…! Jeg har nok ikke tid til å sitte her så mye, men FYTTERAKKERN så deilig det er å å ha kollegaer igjen! Jeg har savnet det noe enormt, og jeg lot døra stå åpen hele dagen for ikke å gå glipp av kaffemaskin-praten, beskjedene som ble gitt og invitasjonen jeg fikk til lunsj. For en deilig gjeng jeg skal henge med fremover, det er utrolig inspirerende å møte flinke folk i løpet av arbeidsdagen sin – det betyr utrolig mye ass!

Nå skal jeg rett og slett kvinne meg litt opp før det kommer en journalist inn døra hjemme hos meg. Det må nok ryddes ørlite grann før han ramler inn, må hvertfall prøve å få det til å se ut som eg har ting sånn noenlunde på stell.

…og helt til slutt – for å imponere svigermor, et lite bilde til ære for henne, så hun skjønner at jeg har begynt å gro litt grønne fingre med tiden..!

Og du? Følg meg veldig gjerne på Instagram ved å klikke deg inn HER!

/Line Victoria

En gratis app til mobilen som sørger for støvsuging og rene dasser? JEPP!

Reklame | Gratis app - MinFamilie fra Telenor

Jeg klarer fremdeles ikke å legge av meg at det finnes mange, mange mobilbrukere der ute som ikke har skaffet seg favorittappen min ennå. Heldigvis har mange, mange tusner av mennesker lastet den ned, men jeg er også spent på tilbakemeldingene til de av mine lesere som har testet den! Det er ikke første gangen jeg tipser om denne – og jeg håper dere nå har skjønt at jeg vil så gjerne at dere som ikke har skaffet dere den ennå, bruker to sekunder på å klikke den ned! 😅

Er du som meg som må ha logget hver eneste viktige hendelse i en kalender? Tenker du også at det må være helt nyyydelig å samkjøre kalenderen din med din bedre halvdel, svigermor eller kanskje tilogmed sjefen?

Til uken skal jeg spørre noen av de nærmeste (utenom Torben da) om de vil være en del av den magiske kalendergjøremålmiddaghuskelistegruppa MinFamile. Eller AuPair`en vår, som vi kaller den. Greit å involvere resten av familien litt i sommerferien! Så kan svigerfar registere at vi ikke har planlagt noen middag en torsdag og legge inn en invitasjon, eller pappa kan ramle innom når han ser at vi har dugnad i hagen og et tre eller busk må skjæres ned.

✅ “Husk å fjerne det lille treet i hjørnet av hagen bak rododrenrododroden!” 

(Ta forøvrig en ekstra titt på dette bildet og sjekk hvor mange “usynlige tilskuere” du ser…! 😉

Jeg kan også legge inn små hint og drypp til mannfolket, eller legge inn kidnummer og kontonummer på regninger han kan betale som han ikke skjønner hva er for noe. (Mer enn en gang har jeg kalt en regning fra nettshoppingen min for «Viktig, hus-greier!» eller «Obs, grønn overledning og blinklysolje til bilen» på et par regninger i huskelista i MinFamilie-appen!

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg prøvd å banke denne geniale appen inn i alles mine leseres mobiltelefoner, og nå som sommerferiemodusen snart er over oss så er det på tide at du, om du ikke har gjort det ennå, laster ned denne appenHELT GRATIS og HELT UAVHENGIG av operatør, ned på mobilen din. Er det så enkelt at alle som går inn i ferieavvikling, overlapping, barnevakt, kakefest, sommeravslutning, nye strikk til regnbuksa, henting og hey, ingen skole eller barnehage å levere arvingen til – får det til å gå supersmidig på post it lappene man har liggende? Neeh, jeg kjenner at den lappetiden virkelig er over for min del.. Den var strengt talt over da jeg stod uinformert om planleggingsdagen(e) i barnehagen på den tomme parkeringsplassen.

La oss alle ta en stille stund og mimre tilbake til den gangen MinFamilie-app ikke fantes og hvor enkelt alt var i gamledager? Nei, nettopp. En god oversikt bidrar til bedre kontroll og helt ærlig – bedre familiehelse. Man ønsker seg ikke tilbake! Torben var ganske letta når han kunne sende vår rablekalender på veggen til dynga, for når du faktisk trenger å vite hvor eller hva du skal og hvor du burde vært – så kan du banne på at du ikke står på kjøkkenet foran tusj og klistermerke-kalenderen ass..! 😉

Det er ikke første gang jeg har anbefalt denne appen HER og HER  – og jeg får alltid en haug med spørsmål på snap og insta når jeg anbefaler alle å skaffe seg denne – her er de viktigste punktene du trenger å vite:

MÅ jeg ha Telenor-abonnement? Nope, denne appen er GRATIS og for alle! En gavepakke til alle med smarttelefon, rett og slett!

Koster det noe? Nei, den er helt gratis. Ferdig snakka!

Kan jeg dele MinFamilie med hvem som helst? Jepp, du deler den med de du vil ved hjem av en link du sender til den du vil dele kalenderen din med! Da kan den du deler med bidra i kalenderen med gjøremål, huskeliste og handleliste også!

Kan den støvsuge og vaske huset også? Nei, den funksjonen er ikke tilgjengelig ennå – men jeg har hacket den og funnet en måte å få vasket dassen og støvsug stua enkelt:

Håper du nyter den supre funksjonen like mye som meg! 😂😂 Værsegod, se å skaff deg superassistenten NÅ! 

/Line Victoria

Vi må snakke sammen.

Jeg elsker at Maren har blitt en skikkelig pratmaker. Det er ikke mange månedene siden jeg la ut et innlegg i en mammagruppe der jeg spurte noen om hva og når man kan forvente at arvingen begynner å lire av seg både gullkorn og ei salig røre av ord. Vel, vi er der nå. Vi er faktisk MIDT i det og det kommer ikke til å slutte på en stund! Det er ren magi!😍

Hver eneste dag er det nye ord som dukker opp. Setninger. Forklaringer. Utbrudd. KOMMUNIKASJON! Det er helt sykt. Jeg, som lever og ånder for kommunikasjon på alle mulige nivåer, kan plutselig samarbeide med ord med en liten tass jeg selv har produsert! Det var helt sykt!

Jeg vet ikke hvor mange som kan relatere, men fra Helsestasjonen her i Bamble fikk vi tilsendt et ark i forkant av to-årskontrollen, der vi skulle notere oss ned ord og setninger (om barna har begynt med det) hun kan. Hver eneste dag skriver jeg ned nye ord og setninger, og arket er fullspekket allerede før vi faktisk har vært til selve kontrollen. Ikke at det er en konkurranse, haha! Hun ble jo to i slutten av mars – og det er siden påske ordene har kommet trillende på en snor. Flere på Marens alder i barnehagen er mye lengre enn henne i språket, så la meg ikke tre på meg ei gullmedalje for middens språkutvikling eller noe, altså..! Dattera til et vennepar rett borti gata var urovekkende tidlig ute med å både telle og fortelle farger på duploen at jeg gråtende kom hjem til Torben og var sikker på at jeg hadde skada ungen min med for mye tv-titting siden hun ikke kunne forskjellen på blå og grønn Duplo mens hun fremdeles hang i puppen. Den ene ungen i barnehagen sa navnet til Maren før han kunne gå, og jeg hang på foreldrene for å spørre om oppskriften. Viste seg at alle barn er forskjellige, men prøv å forklar det til en jæskla verbal og utålmodig førstegangsmamma da! 😉 

Åja, vi har masse gullkorn allerede. Maren er ufrivillig komiker og åpenbart datter av sin mor, høhø! 

Hun beordrer faren sin og meg rundt og tvinner oss rundt lillefingeren. Vi danser som regel etter hennes fløyte når hun gjør seg så forståelig at du ikke har hjerte til å si nei til henne. Og alle som sier at iPad er dårlig barnevakt så har jeg beviset på det motsatte..!

Vi øver mye på dyrenavn, farger og tall. iPad er genialt på det, men glemmer du deg litt bort så har du ramla innom både indonesisk, malaysisk og 🈲㊙️🉐.

Vi satt i hagen og jeg løftet opp vannsprederen som ser slik ut: 

OCTOPUS!

Med britisk aksent, tilogmed! Åååktopouss!

Da ler du ikke lenger ass.

for life,ass. 

Når det er sagt – jeg må lære meg å sette på barneversjonen av

. Heromdagen satt hun å lo og klappet i hendene av en video der Peppa Gris-leker blir mata inn i en sånn kutte/mose-maskin. Jeg må visst passe meg for hva hun surfer på nettet.

Nå skal vi lære å si ordet Kloramfenikoløyedråper. Yup, story of our life idag! For de som har barnehagebarn så vet man godt hva det handler om. It`s time for øyekatarr everyone!

Line Victoria

PS: Jeg vil superveldiggjerne høre om deres gullunger gullkorn om dere har noen, gjerne i kommentarfeltet under her så andre kan kose seg med fremtidens pratmakere gullkorn!

 

Festlig helg!

Trodde dere jeg var borte? Jeg er ikke det. Jeg har bare prøvd å ta tilbake noen helligdager, men det har ikke funket så godt for meg..  Jeg klarer ikke helt å slappe av når det er helligdager, for allerhelst skulle jeg gjerne brukt helligdagene til å komme litt ajour, men det klarer jeg som regel ikke før hverdagen plutselig er over oss igjen. Det blir jobb idag også, jeg er aldeles straks på vei til å spille inn en ny episode av podcasten, og i kveld blir jeg nok sittende med den kjedelige delen av jobben min som jeg har en tendens til å utsette til liiiike før. 

Jeg var i 40-årslag i helgen, og et gjorde godt å møte på folk som ikke er desperat etter oppmerksomhet på internett. HAHAHHA! Det er digg å ha masse venner som får deg ned på jorda igjen, der ingen bryr seg om verken klikk eller reach! M har vært hos besteforeldrene og fått en stor dose koss, lek og is – jeg er ikke akkurat bekymret for Maren når hun er på feriekoloni i Langesund. Hun kommer hjem som en lykkelig og smørblid unge, da er det lett å være litt sliten i skrotten en søndag! (Og mandag, siden jeg bruker omkring 2 døgn på å komme meg igjen etter eskapader med alkoholholdig drikke. Det er nok derfor jeg gjør det så sjeldent, det var rundt et halvt år siden sist jeg tok meg en real fest..!) 

(Det er Bjørn i bakgrunn, som helt frivillig ville være med på bildet!)

Nå som uken snart kicker igang igjen gleder jeg meg til å ta fatt på den med stor iver. Kanskje tilogmed få til en joggetur denne uken også, bare for å ha gjort det. Jeg er fremdeles på uke 3 i løpeprogrammet mitt, huff! Dette fordi kroppen min viser lite (eller ingen) vilje til å samarbeide om fysiske utfoldelser, jeg ender bare opp med å sint og lei meg når jeg spytter svette og blod. Derfor har jeg bare tenkt at litt trening er bedre enn ingen trening. 

Nå må jeg komme meg avgårde! Zahid sitter å venter på meg!

/Line Victoria

Bortemamma og hjemmepappa.

Baowow! Da er dagens foredrag unnagjort, og det var eksepsjonelt hyggelig. Det er det strengt talt hver gang… Det er så fint å møte så mange fine folk på en gang! Underlig nok så delte jeg noe jeg aldri før har delt offentlig, jeg kjente at jeg gikk laaaaangt utenfor sonen min – men det var litt godt også. Jeg så noen måpe, og det skjønner jeg godt. Det ble litt sånn: “Åj, den så jeg ikke komme!”

Nuvel, jeg skal ikke belemre dere med det – jeg skvatt litt da jeg så en journalist ved døra, så jeg måtte forte meg etterpå å be om at jeg ikke ble referert på den ene tingen jeg delte mot slutten der – kjente at det ville vært litt mye å forklare. Det ble bare sånn, det var litt terapi…! (Nei, jeg er ikke gravid!)

Nå tror jeg faktisk at jeg skal gjøre meg den tjenesten å unnagjøre all jobb for dagen i en fei og ty til litt mat. Jeg har et sykt tidlig møte i morgen tidlig, og det var eneste tidspunktet som passet – og egentlig syns jeg det skal bli digg å komme hjem i sånn passende tid. Kanskje jeg tilogmed rekker en skikkelig runde på båten? Det hadde vært så deilig, for det hjelper så på humøret!

Ironisk nok var det mitt fravær fra heimen som gjorde at huset ble strøkent i løpet av formiddagen. Torben er onshore nå, og med det har han tydeligvis hatt lopper i blodet som har resultert i en skikkelig opprydning  i heimen – det ramlet inn snapper fra residensen, og jeg skal vel innrømme at jeg ikke engang kjente igjen mitt eget hus så strøkent og rent..! 😂

Nå skal jeg høre på podcasten til Zahid og meg, det kommer noen innrømmelser der jeg er litt redd for at vi kanskje burde sensurert bort – men hey, en frimodig podcast is what it is! Så mens jeg angster meg i hotellsenga, så kan du selvsagt forte deg å høre den før jeg angrer meg og ber om sletting, haha!

Ha en suveren dag! Og hvis du vil er du velkommen til å følge meg på instagram gjennom dagene som går! Jeg lovte meg selv istad at jeg MÅÅÅÅ bli enda flinkere til å dele stories, for det skjer jo noe gøy (nesten) hele tiden!

Sånn som når Maren er makeupartist…! 😉