Det er faktisk Liv Laga…!

Reklame | Hoff Liv Laga vegetarpølser og burgere!

Jeg prøver å komme meg i feriemodus, men sliter litt. Kanskje overgangen fra jobb til ferie ble litt vel brå, for plutselig satt jeg å ikke skulle ha morgenmøte – til å vippe på kaffekoppenom morran og lure på hva jeg skulle bruke dagene til..!

I forrige uke testet Torben og jeg vegetarpølser på grillen! Herreminhatt, det ble litt av en positiv overraskelse for oss begge! Jeg har alltid tenkt at pølser må være det vanskeligste å lage i veggie-versjon, men der tok jeg skammelig feil. Fikk du sett videoen? Torbens fleis når han smaker er jaggu priceless…!

Denne uka bestemte jeg meg for å grille inne (!) takket være noe litt ustabilt vær, og det passet grunn helt perfekt å dra frem en av oppskriftene jeg kicket på på Hoff sine facebooksider: Grillspyd med sataysaus og syrlig mangosalat!
Du skal vite at det gikk hett for seg her hjemme, for er det en ting jeg ikke egentlig er god på – så er det å ha kjøkkentjeneste. Men når DETTE er resultatet, så er jeg riiimelig fornøyd!

Her kan du se videoen!

 

I videoen lover jeg dere oppskriften på hjemmelaget sataysaus (peanut-saus) og den er i grunn ganske enkel – men AHMAGAD så god!

⭐️4 teskjeer karripasta (helst den røde)

⭐️4 store t-skjeer med peanøttsmør

⭐️1 boks kokosmelk (400 ml)

⭐️Sitronsaft, salt og en par spiseskjeer med sukker! (Smak til!)

Bruk svak varme og rør i den. Jeg har droppet hvitløk i tilfellet jeg får klina..!

De siste ukene har Torben og jeg virkelig fått smaken på vegetargrillmat fra Hoff sin serie Liv Laga. Rett skal være rett, pølsene er en sooooleklar favoritt – kanskje mest fordi vi ble så overrasket over at pølser ikke trenger å være laget av kjøtt for å smake godt! Burgerne er det i aller høyeste grad mulig å gjøre mye godt ut av, middagen vi lagde med sataysausen var virkelig en høydare denne uken! Ta en titt i videoen, og la det ikke plage av det litt rotete kjøkkenet vårt – vi er helt normalt, rotete vegetarspisende familie, gitt! 🙂

Og ja, det blir nok MYE fra Liv Laga på grillen denne sommeren, og SÅ GØY at det er flere som har oppdaget denne vegetarserien! Altså – hvem skulle trodd at det var så digg å være litt veggis?!

🌱❤️ Line Victoria