SE DET FERDIGE RESULTATET AV TRENINGSROMMET!

Reklame | / utfordring gitt av Byggma og Huntonit veggplater

Er dere KLAR over hvor vanskelig det har vært å la vær å avsløre husets desiderte BESTE rom å oppholde seg i, den siste tiden? Alle treningsselfiene, alle de kule bildene – og ikke minst all masinga fra dere om hvordan treningsrommet ble seende ut? Og etter at jeg la ut videoen så har det bare ramla inn en drøss med spørsmål!

Mine ladies and herremenn – SE PÅ DETTE!!!

Før:

Etter:

Treningsapparatet jeg hadde før: (Ja, det er en sykkel inni der…!) 😂

❤️…og sykkelen ble byttet ut med en mangeårig drøm – TREDEMØLLE!

La oss si det sånn, det forhatte rommet uten noen som helst kjærleik de siste 40 årene har faktisk blitt AKKURAT det jeg ønsker meg av et rom i huset. Det er lunt, det er godt og det er inspirerende. Og best av alt – jeg har fasen i meg gjort ALT SAMMEN sjæl!

Det mest inspirerende med dette rommet er at jeg faktisk fikk det til. Jepp, når jeg går inn så ser jeg hva jeg, kvinne 37 med ikke-så-veldig-mye-kunnskaper om Huntonit veggplater har klart å få til på noen ettermiddager. 

Veggene var SÅ lett å få opp. Du vil ikke tro meg – men det er fullt mulig for den minst handye å få til. Det eneste jeg har behøvd er målebånd, stikksag og en skrutrekker. (Fortrinnsvis en elektrisk, for det er noen skruer som trengs!) Bare å få opp veggene tok faktisk bare et par ettermiddager, og selv om jeg kløna bittelitt innimellom (fordi jeg ikke tenkte meg om, ikke fordi det var vanskelig!) så brukte jeg minimalt tid på dette. Det jeg FAKTISK brukte tid på var å vente på elektriker og male taket.
Hadde jeg visst at Huntonit
også leverer takplater så hadde jeg virkelig valgt den løsningen istedenfor å male taket 12 ganger for å få det pent. Plater ville med andre ord tatt en kveld og ikke 12 lag med kvist og sperregrunn. Nuvel, da har jeg lært!

Fargen “soft menthol” passer perfekt på et rom som skal inspirere til aktivitet og velvære, og den fantastiske designveggen ble helt RÅ når den kom opp! (Mange forskjellige å velge mellom!) 

Dere tror kanskje at Torben har hjulpet til, men jeg vil presisère at unge Husby-Sørensen har saget, målt, støvsugt, malt, tilpasset, rettet, fylt inn, og puslet sammen veggene helt på egenhånd. Med bare noen små, ubetydelige ulykker underveis..! 😂

Den store karamellen I dette prosjektet er at jeg så utvikling og forbedring fra minutt til minutt – det er faktisk veldig motiverende!

Her var jeg igang…!

…og la oss ta et minutts stillhet for da jeg ikke klarte å sette sammen et puslespill på fire brikker: 😂

MEN SEEE HVA JEG FIKK TIL!

Jeg malte linoleumsgulvet med gulvmaling (tre-stjerners gulvmaling) og jeg har satt inn de to tingene jeg ønsket meg mest – ribbevegg og tredemølle. (Kjøpt brukt!) TV’n på veggen ble hentet på soverommet (hvem trenger 42 tommer på soverommet, egentlig?!) og massasjestolen fikk jeg da jeg var høygravid og klaget min nød.

Jeg vil først og fremst takke Byggma og Huntonit Veggplater som gav meg denne utfordringen. Jeg hadde faktisk ikke gjort det om dere ikke gav meg et spark bak! Hadde jeg visst hvor lett det var å renovere rom med Huntonit veggplater, det enorme utvalget og ikke minst – den helt sinnsykt kule designveggen som kom opp som rommets høydare, ja da hadde jeg gjort dette for LENGE siden!

Jeg håper at dette inspirerer dere andre til å ta tak. Selv, alene eller sammen med noen. Å få det fint rundt seg uten at det skal koste all verdens er utrolig stas, og ikke minst er det en selvtillitsboost av de sjeldne å klare å gjøre dette helt selv! Jeg vet at det dirrer i flere damehender der ute, og jeg har bare en ting å si: Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

Hvilket rom skal jeg ta neste gang, montro…! 😂

Her er innlegget da jeg kastet meg i gang med prosjektet – og her er innlegget jeg la ut underveis i oppussingen!

… og vi blir ALDRI lei av videoen vi laget – KOS DEG MED DENNE! 😍

 

Litt rosa drahjelp for lokale restauranter!

Reklame | stolt Fodoora-ambassadør!

Jeg har frekventert Porsgrunn i uka som var. Og ja, så fort jeg var over kommunegrensa så var min første tanke: Jeg skal bruke Foodora-appen og bestille meg mat fra en ny restaurant som skal få pengene mine! Å få lov til å nærmest være Foodora-ambassadør i Grenland – altså, dette er nok et av mine stolteste samarbeid! 😍

Flere og flere restauranter begynner å dukke opp i Foodora-appen rundt adressen min, det betyr at flere og flere restauranter tilknytter seg den rosa appen og enda mer rosa leveringstjenesten. Det har jaggu gått fort! Fra dag til dag popper det opp nye navn i appen – JEG ELSKER DETTE!!! ❤️  For oss som har et hjerte for lokalt næringsliv, så er det verdens beste nyhet at Foodora har slått seg opp i Grenland!
Og jeg har fått meg min helt egne Foodora-tskjorte! 😍 
Helt seriøst? Jeg er dritstolt!
Dritstolt over at Foodora har tatt turen til my hood (Porsgrunn og Skien), og og mulig enda stoltere over at mine fantastiske medinnbyggere bruker tjenesten flittig. En stor takk til alle dere som har lastet ned appen og brukt den!
Vet du hvorfor dette er så viktig? Jo, for i disse koronatider er det ikke så lett for lokale restauranter å gå rundt. Høie og Erna forteller oss unngå sosial kontakt, ja – de ber oss rett og slett bli hjemme. Og det har de sagt siden mars.
Restaurantene vi gjerne besøker for en date, en bursdag, en feiring, et frieri eller en jentekveld – så er det katastrofale ord! «Bli hjemme!». Og det er der Foodora kommer inn med en hjelpende hånd.
Kontaktløs levering. 
Det er det finaste ordet i vokabulæret mitt for tiden.
Så da jeg var i Porsgrunn sist så ble appen dratt frem. Bestilling av restaurantmat gjort ved å huke av i boksene. Det går fortere å bestille mat fra Foodora enn det det gjør å leite etter bilnøklene.
i hjørnet på bildene av de forskjellige restaurantene finner du antall minutter. Altså – det er antall minutter fra du bestiller til maten kommer!  30 minutter stod det på Løkka Sandwichbar. Og du skal vite at jeg ville aldri fått muligheten til å smake de fantastiske sandwichene de laget der, og jeg ikke hadde funnet de på Foodora.
Bilde av maten, huk av, dressing eller en flaske brus kanskje? BÆM! Og den rosakledde kommer på døra med maten fra favorittrestauranten din innen 30 minutter. Enten til kontoret, på hotellet, hjemme, på Rådhuset, – altså der du er!
(Jeg fikk lov til å ta bilde av han!)
Beste Foodora. Først tenkte jeg at det er fantastisk at dere har slått dere opp i våre lille, store metropoler i Grenland. Men etter å ha snakket med restauranteiere som har opplevd en STOR oppsving i omsetningen på grunn av denne lille rosa appen – så skjønner jeg at dette er enda viktigere enn at jeg får lov til å få mat fra favorittrestaurantene mine på døra levert kontaktløst av en skikkelig blid fyr med munnbind og rosa sekk! Nå har restaurantene våre fått en liten mulighet til å servere maten sin, hjemme i din egen stue eller kontor!
Her testa jeg ut en ny restaurant jeg ikke engang hadde hørt om – Løkka Sandwichbar! ALDELES NYDELIG!!
Så, verdens fineste Skiensfolk og Porsgrunnværinger – dere vet hva dere har å gjøre i tiden frem til ribba er ferdigstekt. Hjelp din lokale restaurant og bestill maten din derfra når du har anledning til det. Kanskje har du spart mye penger på å ikke være sosial dette året – fyr løs en bestilling i helgen og kos deg!
(Til oss i Bambleland – vi må smøre oss litt med baconfett og tålmodighet, men Foodora har pickup-point, så du kan helt fint bruke appen til å bestille, betale og alt det der – og hente maten på avtalt sted! Fremdeles helt GULL måte å støtte restaurantene våre på! Aldri slutt å handle lokalt, folkens!)
I uken som gikk gav jeg ut et gavekort til en heldig følger – men jeg har fått et par ekstra gavekort jeg har lyst til å glede noen med!
Så om du joiner meg på Instagram de neste dagene, så kan du bli med på moroa! 😉
Line Victoria

Spontan oppussing i helgen.

Jeg er riiiimelig ærlig på at jeg ikke har noe interiørhode. Jeg sikler på andres flotte hus og hjem, sluker inspirasjon – også klarer jeg ikke helt å ta de samme modellbildene for å skryte på Instagram – men fuck det! Jeg har vært frivillig nærmest innesperret i helgen, så jeg har benyttet anledningen til å fargelegge huset vårt.

Første tanken var å gjøre dette billigst mulig, for jeg hater virkelig å blakke meg på spontaniteten min. Og siden jeg er aleine med Maren så måtte dette times til fingerspissene, for ingenting er mer frustrerende en maling og tapetlim spredd rundt i hele huset i et lite våkent øyeblikk, eller løping med skalpell og whitesprit på avveie. Nuvel – slik ble det:

Denne “ekstra-gangen” med garderober har vært et HAT siden vi kjøpte huset. Som du ser så samler det seg bare skrot der. Og det er NULL system i garderoben, der er jakker og sko (og søppel!) stablet opp etter i høyden. (Som i alle hjem har jeg hørt rykter om)

Jeg rasket med meg en tapetrull jeg fikk til halv pris, fordi det var tatt noen meter med prøver av den. Den er riiiimnelig ballsy, men jeg likte den!

Jada, jeg gikk tom for tapet som du ser – men jeg hadde litt maling i fargen Treasures som jeg kladdet på – og det matchet perfekt. Så syns jeg faktisk at den delte opp gangen litt, så man ikke fikk en lang korridor! (Jeg ELSKER forøvrig de fargerike glassene, jeg kan ikke noe for det! De som tar ut de når de pusser opp tar en hel tidsepoke ut av huset! (Noen som vet hvorfor eller når slike fargede glass ble så poppis?!)

Det er ikke så lett å se, men det er blader og litt orange/brun i grenene. Tapetsering var forøvrig dritenkelt!

Neste del var det hersens vindfanget som er første gangen når du kommer inn dørene. Jeg malte der for 4 år siden, men det ble nuppete og vablete – og værende slik i 4 år.

Det er ALDRI ryddig der fordi vi er så dumme å ha knagger og litt oppbevaringsmuligheter der – så det ender bare opp med å bli fylt opp med jakker, sko, og alt annet som ikke finner veien helt inn i huset.

Jeg slet av gammel tapet, sparklet og malte med fargen Adventure – og i tillegg tok en dristig avgjørelse om å male døra med Shipolin SUPERBLANK maling som pappa bruker på seilbåt. (Grunnet først!) Jeg mangler et strøk og har ikke fått på plass dørklinka ennå – men ey, for en forandring!

Maleriet som kom opp på veggen er det min farfar som har malt – endelig kom det til sin rett!

Helt ærlig så var både tapeten og fargen i vindfanget et lite snev av overmodighet. Jeg er vant til å være forsiktig i fargevalg, men det dreit jeg i nå. Jeg måtte ha litt farger inn i livet mitt!

Forøvrig – om du ikke følger meg på instagram må du gjerne gjøre det. Når det tar litt tid mellom innleggene her på blåååååggen altså..!

Line Victoria on fire. (!)

Verdens stusseligste vegg ble husets fineste!

Reklame | rabattkoden Line35 gir deg 35% rabatt på verdens fineste VeggenMin!

Line ❤️ VeggenMin

Dere vet godt at jeg er veldig glad i lokalt næringsliv… Lokale aktører som sørger for arbeidsplasser og omsetning i nærmiljøet. Så da jeg var på jakt etter fine plakatbilder å henge på en ellers så ufattelig, dørgende kjedelig trappeoppgang, så tenkte jeg at det måtte jo være noen som drev slikt lokalt, og ikke bare plakater fra det store, upersonlige utlandet liksom? Jeg fant noe så herlig som VeggenMin, som definitift slår knockout både prismessig (og hvertfall med rabattkoden min Line35!), miljømessig og ikke minst med tanke på det store utvalget som hele tiden blir fylt på nettsidene deres! JEG ER FORELSKA!

Da jeg pakket opp bildene så kjente jeg at jeg ble så STOLT over at jeg i Bamble, kan handle LOKALT, billig og med superrask frakt i Bergen av noen som utfordrer markedet med noe jeg verdsetter så høyt – lokalt næringsliv! Jeg har jo i lange tider fremsnakket fordelen med å bruke lokale, norske butikker der det er mulig – og disse bildene er kortreiste og sendt med tonnevis av kjærleik! Både plakater og rammer er produsert og trykket i våte Bergen, og VeggenMin er også elsket for sin suverene kundebehandling! Dette heier jeg såå på, dette er jo helt i min gate å få lov til å tipse dere! ❤️

Jeg følte meg litt crazy som gikk for noe litt anderledes enn det jeg har sett på veggene til andre veggeiere på insta! Jeg er jo ingen interiør-babe akkurat, jeg kjøper bare det jeg syns er fint jeg! Eller noe som gir meg godfølelsen! Tanken var å sprite opp veggen i trappa med litt nåstalgi, da vøtt!

…sånn så den stusselige trappeoppgangen vår ut i hele fire år før jeg fikk fingern ut!

Og SLIK ser den ut nå! ❤️

..og den fineste av de alle, jeg som har ønsket meg så uendelig en fødselsplakat med Maren, som jeg har tenkt på såå lenge! (Verdens beste gavetips også, forøvrig!)

…legg merke til den beste detaljen…(Ser du det?) 😍

Også har jeg ønsket meg noen fargerike, noe litt drømmende – og nesten litt ekelektisk (er det det det heter?!) ved siden av det eldgamle speilbenken i gangen… –  og det ble jo nærmest…. ja, nesten som tatt ut av et magasin spørru meg!

Det er svært kort leveringstid og de har ENORMT med utvalg å boltre seg i. Du burde virkelig ta en sveip innom nettsidene deres, jeg ble helfrelst! Og du skal få ta med deg en rabattkode som gir deg hele 35% rabatt på ALLE plakater!

Da jeg åpnet esken fra VeggenMin fant jeg en koselig, skrevet hilsen, og de hadde rammet inn alt på forhånd for meg.. Altså – for noen herlige folk! (Må innrømme at jeg fikk vite i ettertid at dette var noe de gjorde for alle som bestiller med rammer, men altså – jeg syns fremdeles det var helt nydelig!)

Her er bilder fra Instagrammen til VeggenMin – de er hakket flinkere til å style, heheh! (Trykker du på bildene, så kommer du til instagrammen deres!)

Dere må rett og slett sjekke ut VeggenMin sjæl altså, og blir du like inspirert som jeg ble, så knaller du til med rabattkoden min som gir deg 35% på ALLE plakatene!

De har også sånne sort/hvitt-bilder av kjente personligheter, og det blir på min neste shoppingrunde hos VeggenMin – jeg tenker at Marilyn Monroe skal få en hedersplass der jeg ser henne ofte, i fremtiden! Kanskje på treningsrommet, heheheheh!

Jeg vet at mine følgere er prisbevisste og miljøbevisste – og flertallet av dere vil i tillegg handle lokalt. Værsegod, her får dere pose og sekk i fineste VeggenMin i Bergen!

Ikke glem å bruke rabattkoden da –  Line35 ❤️ for 35% rabatt!

(Kjære dere herlige, fine mennesker som driver dette koselige firmaet i Bergen – jeg ville bare si tusen takk for kjempe fine produkter, men også takk for at dere er så utrolig gode på kundeservice og ikke minst pris. Etter å ha lest alle de fine tilbakemeldingene dere får fra de andre kundene deres, så kjente jeg at jeg ble veldig stolt over å få lov til å samarbeide med så herlige og flinke folk!) 

 

Parterapi. ❤️

Reklame | ❤️ Parweb

Japp. Parterapi. Sånn. Da var det sagt!

Jeg har tenkt til å slå et slag for noe litt tabubelagt, jeg. Det burde virkelig ikke være tabubelagt, men jeg det er ikke mange som snakker åpent om at man går i parterapi. For der vennegjeng og familie uten problemer snakker om datenights, getaways, kjærestehelger, pleie forholdet på spa osv, så er det et fåtall som snakker om parterapi. Parterapi er jo et skummelt ord. Det burde ikke være det, men om man sier høyt er det nesten som man kan høre vennegjengen rasle med skilsmissepapirene i bakgrunn. Jeg ser den. Parterapi er jo det siste man tester før man går fra hverandre. Eller?! Så.. Vi har faktisk fått teste ut Parweb – parterapi på nett!

    

(Bildene er fra heeeelt i starten av forholdet vårt – for 7 år siden!)

Faktisk var det ikke før jeg leste kollega Kristin Gjelsvik sitt innlegg i våres at jeg forstod at dette handlet om noe HELT annet enn «siste utvei» før det var kroken på døra for herr og fru. Faktisk innså jeg at ALLE jeg kjenner kunne hatt stor nytte av parterapi i alle mulige former – og spesielt nå i 2020 der kanskje de vanlige, små gnisningene i forholdet blir mye større innenfor husets fire vegger.

Er du i et parforhold? Er absolutt alt på skinner og på stell? Krangler dere aldri? Har dere stålkontroll på alt og elsker hverandre så dypt og inderlig og det ikke finnes noen skjær i sjøen der inni boblen deres? I såfall – så bra da! 😆
Men for ALLE oss andre, og tro meg – vi er flere enn du aner har jeg oppdaget, så er det faktisk svært lite som skal til for å rette opp litt grums i grunnmuren som tilslutt kan ende opp med å rase helt når man når toppene. 

Jeg har ingen problemer med å si at Torben og jeg har et normalt forhold med det som hører til av hverdagslig uenighet. 

(Vi giftet oss i 2016!)

Noen dårlige dager. Kanskje noen dårligere dager enn gode dager i perioder. Også tar man det liksom bare skure å gå. Enten går det over, eller så eksploderer det. Ja, det gjør det jo innimellom – så ærlig kan vi jo være å si! Torben er ikke så god på å prate om uromenter, mens jeg kan være direkte ufyselig og sårende i måten jeg snakker til han på. Torben er klippen som husker på alt, holder orden og planlegger men irriterer seg grenseløst over min spontanitet som ofte ender opp med rot, uferdige prosjekter eller tom bankonto. 

Vel, etter å ha diskutert det med Kristin (og Torben, haha!) – så kvinnet jeg meg opp og forhørte meg om det fantes muligheter for å teste ut Parweb vi også. Det føltes nesten som å krype til korset, helt til jeg oppdaget at dette faktisk ikke var noe å grue seg til i det hele tatt. Hva er det værste som kunne skje, liksom? At vi ble BEDRE på å være hverandres ektefeller? 

Jeg lovet på tro og ære å komme med en tilbakemelding på hvordan vi opplevde Parweb, og den lovnaden skal jeg holde. 

Først: Takk. (Fra oss begge!)

Takk for at dere gjorde det helt uproblematisk og trygt å logge seg inn første gangen for å investere i parforholdet. Vi bestemte oss for at dette var en god anledning til å skulle bli bedre på det vi trodde vi kanskje var ganske gode på – å holde sammen i tykt og tynt. Vi valgte oss «den gule stien» – og vi endte opp med å smile mye underveis. For det aller meste av psykologen vår sa  – kjente vi oss veldig godt igjen i, men når det følges opp med forklaring på nettopp HVORFOR det var slik – og i tillegg verktøy til å håndtere det, ja da satt vi der som tente lys begge to! Terapeuten som loser deg igjennom i video og oppgaver er Andreas Løes Narum – og det er svært tydelig at han har jobbet mye med dette (og slike som oss) – både som psykolog og parterapeut, for han veit virkelig hva han snakker om! 

Flere av temaene traff oss nok mer enn vi kanskje trodde. Kranglemønster (krangling og reaksjoner), uvaner og personlighet var av de stiene jeg virkelig kjente at jeg fikk fylt på kompetansebanken. Stien «Personlighet» gav meg faktisk veldig mye, fordi jeg rett og slett fikk muligheten til å se meg selv litt fra utsiden.. Altså, fra Torben sin side. Det er jo faktisk litt viktig at jeg også forstår hvordan Torben har det når jeg endte opp med denne ekstremt treffende personlighetsrapporten:

 

Og etter å ha lest denne ekstremt treffende rapporten på min egen person – så må jeg innrømme at jeg higet etter ALL den hjelp jeg kunne få av verktøy og hjelp på Parweb for at Torben skulle kunne takle meg litt bedre. For ja, jeg har altså skjønt at dette ekteskapet ikke bare dreier seg om meg og mitt, men også at jeg skal være spiselig for han som faktisk lever livet sitt med meg, også! 😅 

(Jeg ville bare si at det satt veldig langt inne å dele den rapporten over, men jeg følte det var veldig viktig for at man skal forstå hvor ekstremt treffende (og viktig!) Parweb oppleves – og ikke minst hvor grundig det er. Det er ikke noe opplegg med «tenn stearinlys, hør på Enya og hold hender mens dere ser hverandre dypt inn i øynene-hippiekurs».)

Du kan bruke både mobil også – det demonstrerer Torben her! 😉

Det finnes mange stier i Parweb å utforske. Både en gul sti som er for sånne som oss, som trenger en ekstra dytt i riktig retning. Men også en rød sti der man får nødhjelp ved større kriser i forholdet.  Alle de viktige temaene i et parforhold er på menyen, og Torben ble overrasket over den stien som kranglemønstere. Der var det hans tur til å få en liten aha-opplevelse…! Mange par (blant annet oss!) kan krangle og gnage i lange tider om noe – og tilslutt handler det bare om hvem som har rett eller hvem som gir seg til slutt. La oss si det sånn – når Andreas forteller om «Osteklokka» – så får man verdens beste «ahaaaaa!!» opplevelse. Og så får man et genialt triks til hvordan disse veldig, veldig vanlige kranglemønsterne man havner i kan opphøre. For å sitère Torben: – Akkurat det DER er dritbra, det ER oss han snakker om!» 😂 (Oss, og mange tusner av andre par vil jeg bare anta!) 

Jeg vil varmt anbefale dere Parweb. Ikke fordi jeg nødvendigvis tror at dere trenger det, men fordi jeg vet at vi aller fleste har godt av å vite at det finnes en mulighet til å få de verktøyene (og forklaringene) som skal til for at man styrker og bedrer forholdet. Og nei, det tok ikke lange tiden før vi hadde en stor fremgang og forbedring etter at vi startet. Det føles nesten som… ja, trygt og fint å gjøre sammen! ❤️

For da vet jeg jo at vi begge vil gjøre de enkle grepene som skal til for at vi blir enda litt bedre på det vi trodde vi var skikkelig gode på – å være hverandres partnere!

Jeg vil som alle andre som har testet Parweb på nett, anbefale det på det aller varmeste! TAKK! ❤️