Foodora er GULL!!!

Reklame | /rabattkode fra foodora

Forrige helg var jeg så heldig å kunne spandere på lokale helter et skikkelig snaddermåltid! Jeg har jo blitt foodoras lille sendebud, både med rabattkode (linefoodora) og Jonas-burgere fra over brua på innerlomma..😊 Jeg var ikke i tvil da jeg fikk oppgaven – det finnes noen skikkelig tøffe gutter på stasjonen like der jeg bor, og siden jeg har pugget vaktlag-turnusen deres så visste jeg nøyaktig når de var klare for både mat og drikke..!

Idag besluttet kommunestyret å innføre munnbind i kommunen vår. Påbudet er allerede på plass i Skien og Porsgrunn. Lokalt næringsliv er noe av de som har fått lide dette året – og i disse tider er det en ganske flott oppgave å få lov til å være foodora-ambassadør i Grenland denne høsten. Det kunne helt seriøst ikke passet bedre – for jeg elsker at det blir tilrettelagt for at våre fantastiske restauranter fremdeles får servere maten sin – enten hjem til deg, på kontoret eller på date. Jeg blir så stolt over at selveste foodora har kommet til verdens navle, Grenland! Vi har liksom fått et litt sånn «storby»-preg over oss, og jeg elsker det!

Jeg kan fort bli litt lei av ribbefett og medisterpølser, så jeg vet jo at det kan være helt ypperlig å kaste meg over appen noenganger i løpet av jula. Siden jeg bor i Bamble har jeg løst det noen ganger ved å bruke pick up-leveringen deres. Den fungerer perfekt, selv når jeg har bestilt MYE mat! 

Ved å bestille mat fra favorttrestauranten vår – kan vi være med å opprettholde den sårt trengte omsetningen de trenger og for mange av oss få maten levert på døra! Det står i appen når maten regner med å være ferdig, du får meldinger underveis i prosessen –  og du betaler kontaktløst i appen. 

Åpne appen, velg hvilken lokale restaurant du vil støtte med å bestille fra, huk av maten som frister (her er det genialt med bilder av maten!) og bestill! Ja, det er faktisk akkurat så enkelt!

Flere ganger har jeg brukt foodora når jeg har vært i Porsgrunn og Skien. Enten når jeg har hatt kontordager der (lunsj og overtidsmat), eller når jeg rett og slett har vært hos frisøren! Da kommer de på døra med et stort glis under munnbindet – takk dere fine, rosa foodora-bud!

Jeg vet det er flere byer nå som er velsignet med foodora – så jeg vil gjerne komme med en hyggelig oppfordring. Lag dere en hyggelig lunsj på hjemmekontoret, få favorittburgeren levert på døra morgenen etter julebordet på Teams, eller lag en romantisk middag med mat fra restauranten dere vanligvis feirer kjærligheten eller er på date i romjula.

Såå… hva med å la kokeplatene stå ubrukt en ettermiddag? Fristende, ikke sant?!

Bor du i Oslo, ja da er du en heldig jæskel – for i appen der kan du bestille JULEGAVENE rett på døra innen særdeles kort tid, slik at du har stålkontroll på julegaveshopping – fra lokalt næringsliv, i din EGEN sofa! Og vipps – 30 minutter senere er julegaven på døra liksom, hvor genialt er ikke det i disse tider?!

Og har du aldri testet foodora før, så sørg i hvertfall for å bruke rabattkoden min LINEFOODORA så du kan dra av 75 kroner i rabatt! 

…og forøvrig –  juletallerken finnes i appen også hos noen av restaurantene, blir jo ikke helt jul uten ribbe eller pinnekjøtt vel?

Har du ikke sett videoen jeg lagde da jeg besøkte heltene mine i Bamble Brannvesen? Her er den!

Livstegn.

Tenk så lite jeg har blogget den siste tiden. Alle mine tanker, rørelser og skeive blikk på verden har den siste tiden blitt komprimert inn i en liten boks kalt Instagram. Det føles litt vondt, for bloggen har jo alltid vært mitt hjertebarn. Men med bokskriving, mye jobb og enda litt mer jobb så har tankene mine havnet i både video og bilde-form på Instagram.

Men jeg måtte pause litt, for jeg klarer ikke brenne lyset i alle ender. Og jeg ser jo det samme som dere, blogg er ikke lenger det blogg er. Mine ranter, tanker, vitser, spontaniteten – den finnes på Instagrammen min i disse tider. Litt fordi jeg har tid til å være spontan, men bloggen krever så mye mer – og jeg tar meg selv i å lage utkast på takst på utkast.

Som sagt gleder jeg meg litt til boka er ferdig. Det har vært en reise – og jeg finskriver det siste i disse ukene. Så rart. Jeg føler jeg har vært svanger med den boka i ganske nøyaktig et år – men først nå begynner jeg å senke skuldrene og vet at dette er noe jeg leverer fra meg som jeg er så innmari stolt over.

Året 2021 blir utrolig spennende! Ikke bare for boka, men med alt som skjer – jeg gleder meg til å møte dere enda flere steder enn bare her. Forhåpentligvis blir 2020 også bare et tilbakelagt kapittel – jeg er bare lei meg over hvor mye korona har kostet oss i sosial omgang, kjærleik, og much needed love.

Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på bloggen ennå. Kanskje, når boka er klar, så vil det finnes tid til skriblerier her igjen. Intill videre så ramler jeg innom her igjen når dere minst aner det.  Åja, før jeg glemmer det – du finner meg på Instagram – håper du joiner meg der!

Line Victoria

 

 

Verdens enkleste og fineste julegave – hvert eneste år!

Såå.. Er det fjerde året? Ja, det tror jeg det er. Jeg er like lojal til fotoknudsen som jeg er til alt annet jeg elsker og ikke vil bytte bort. Jeg har bestilt alt på fotoknudsen opp igjennom tidene – bryllupsinvitasjoner, takkekort, dåpskort, fotobøker i gaver og den SELVSAGTE julegaven – fotokalender – som jeg har laget år etter år etter år sammen med fotoknudsen! 🧡 

I år igjen har jeg rabattkode som gir deg 40% på julekalendere! Koden er LINEGAVE og du må forte deg, for koden er bare gyldig til midnatt – 10.desember! Trykk HER for å komme gang!

Rabattkoden LINEGAVE gir deg altså nesten halve prisen på på fotokalender om du vil lage i julegaver du også, fra sofaen! Og det er mitt aller beste tips hvert eneste år, for du bør ha de på lur til gamle tanter, besteforeldre eller den skikkelige gode naboen din som har stilt opp for familien din. En fotokalender er noe av det mest inkluderende man kan få, syns jeg! 

Ingenting er som å gi bort – og å få fotokalender. Det er rett og slett verdens hyggeligste gave, og her hjemme er det besteforeldre og oldemødre som får den. Som i fjor og i forfjor! De vil jo ikke ha noe annet, og jeg må innrømme at det er så koselig å vite at den henger på kjøkkenet hos svigers og på veggen i stua hos Olla. Fine minner fra året som gikk. De fleste med Maren, men med koselige familiebilder også. 🧡

Fotoknudsen gjør denne jobben veldig enkel for deg. Mitt beste tips er å kose deg med å plukke ut de 12 (eller flere!) bildene du vil bruke fra mobilen din, og klinke de inn i kalenderen på nettsiden deres. Det ligger mange forskjellige layouter der – så du finner garantert noe som passer din stil! Bilder tatt med mobilen er virkelig mer enn nok, det er lenge siden man MÅTTE bruke bilder fra digitalkamera eller speilrefleks. Ingen heftige fotoshop-kunnskaper trengs heller, alt er så utrolig enkelt i programmet til fotoknudsen!

Okey, så ble det et overtall av bilder av Maren i denne kalenderen. Men jeg vil gjerne komme med noen gode tips til andre temaer du kan ha i kalenderen din som kan være en morsom gave – ikke bare til svigers og tanter!

😂Lag din egen humoristiske pin-up-kalender basert på årstider! Husker en singel kompis lagde dette, det var akkurat passe tacky – men herreguuuud så morsomt, jeg lo så jeg skreik!

❤️ Lag en minne-kalender, kanskje til noen som savner noen eller har mistet noen? 

😎Hva med å lage en morsom kalender til kollegaene dine, med bilder fra tiden dere har jobbet sammen?

💃…eller gjør som flere venninner har gjort… Lag en sexy kalender til din bedre halvdel, men sørg for at den gies før julekvelden da, så slipper du å gi hjerteinfarkt til øvrigheta rundt juletreet…! 

Pokker ass. Nå er jeg nesten keen på å bruke min egen rabattkode og lage en variant av alle de tipsene over. 😅
Hva med en litt tacky minnekalender med sexy bilder fra arbeidsplassen. (Jeg dåner! Hvor gøy hadde ikke det vært?!)

HAHAHHAHA, det hadde vært noe! I am on it.

Jeg har forresten finni genial julegave til sjefen min på fotoknudsen – det blir denne:

(Nå sitter jeg her å ler så jeg griiiiner altså!! Herregud så mye gøye julegaver man egentlig kan lage?! KLAR, FERDIG, KJØR PÅ!

KLIKK HER for å bruke koden LINEGAVE – og bruk dine 40% på fotokalendere nå, så har du noen av julegavene klare i løpet av et par slurker Pepsi Max eller rødvin i kveld!

(Dere som tør å lage en kalender utenom det vanlige – vær så snill å del med meg – jeg elsker å se kreativiteten deres!)