3 år siden vi kjøpte huset!

Reklame | inneholder linker til Jotex

Herregud, nå har vi eid dette huset i 3 år allerede…! Om vi har gjort mye med det? Neeh.. Det var et par vegger som fikk litt farge i barselpermisjonen min, men planene om utskiftning av gulv og oppussing av kjøkken utgikk ganske glatt etter å ha bodd seg inn her… Jeg tåler foreløpig å leve med gasskomfyr (fancy-pancy!) og en kjøkkenvask som er stor nok til å romme en 38-åring. (Dont ask!)

Det er faktisk litt morsomt at det er tre år siden jeg gjorde trappa vår mye finere ved noen enkle grep. Jeg får – uten unntak – ALLTID spørsmål om trappetrinnsteppene som har ligget der, hver gang de syns i bakgrunn på snappene eller bildene mine.. Det skjønner jeg godt! For det er små fint, og nå deler jeg gjerne en link med dere til trappeteppene mine! 🙂

Faktisk så var den egentlige planen at det bare skulle være midlertidig frem til vi fant en annen løsning for trappa, lite visste jeg at dette skulle vise seg å bli et av de BESTE tingene jeg gjorde i huset etter at vi overtok…! Og så hadde jeg selvsagt mine tanker om hvor lenge det kom til å holde, men jeg kan vel med hånden på hjertet si at dette har levd til langt høyere enn jeg hadde forventninger om. Er ikke det deilig når det skjer?!

3 år gamle, og fremdeles like fine! 😍

Trappeteppene kjøpte jeg altså i kremhvit, en farge jeg kanskje ikke så for meg kom til å holde seg så flott i tre år – men akk, der tok jeg feil igjen. De har blitt trampet ned av vernesko, gummistøvler, sølete barneføtter og høye heler. Vi har sølt kaffe, saft, morsmelk (!) sjokolade og brødskive med syltetøysiden NED på trappeteppene. Men likefullt holder de seg fine og rene ved hjelp av vanish når uhellet først er ute. Og nei, det er vel strengt talt kun når jeg sølte kaffe og syltetøy jeg tok i bruk vansihen, haha! 

På bildet over har jeg hentet frem et trappetrinnsteppe jeg har hatt til overs fra pakken jeg kjøpte – og det er ikke store forskjellen å spore på den som har ligget der i tre år og den som aldri har vært i bruk!

Teppene gir en veldig varm følelse i en til vanlig så steril, hvitmalt trappeoppgang. Det var også målet. Det blir betydelig demping også, hvis du sliter med rabalder i trappa når man går i den. Trappetrinnsteppene er festet med supersterk dobbeltsidig teip som allerede er festet til hver og et trappetrinnsteppe, så man tar av papiret på teipen og setter på. Og det HOLDER!!!! Jeg har ikke måttet justere eller feste noe på nytt, og det er ingen steder teppene har løsnet fra trappa heller. På tre år!!!

(Over ser du den dobbeltsidige teipen. Du drar da av plastikken på den hvite firkanten og den gule stripa og VOILA – sett på trappa. Tok meg 3-4 minutter!

Jeg får masse skryt for disse, for trappa er rett og slett blitt mye koseligere og penere spør du meg. Nå er planen å få på plass litt grønne planter og litt fine lykter – så tror jeg faktisk ikke jeg trenger å gjøre så veldig mye mer. 

Her er bildet fra hjemmesiden, de er litt flinkere til å style…! 😉

Og hvor har jeg kjøpt de? Jo det skal jeg fortelle deg – de er kjøpt HER, og for en normal trapp med opp til 10 trinn er prisen ganske så lommebok-vennlig! ❤️ En av de beste investeringen i huset noensinne – og det finnes et fint utvalg av både farger og materiale du kan kjøpe slik at det passer din trapp perfekt! (Finnes både mer lodden, mer rue og enda mer “kontoraktige” hvis det er den stilen du vil ha… Her finner du de alle sammen samlet, knock yourself out…!) 

Sorry at jeg har brukt så lang tid på å lage dette innlegget – jeg burde gjort det når folk begynte å mase for noen år siden. Men NÅ er det gjort, jeg elsker å tipse dere om sånne kjøp!

Jeg tar mer enn gjerne imot interiørtips fra noen som kan det – for dette er ikke helt min gate…! Jeg er vel kanskje litt for glad i det praktiske og koselige fremfor det stilige og estetisk riktige, haha!

/Line Victoria

1 kommentar
  1. Æ festa mine i 2011, fortsatt like fin 🤗😃 Søkkimponert i forhold til prisen 👌 Va ikke like imponert når minsteungen hadde funne fram de tre æ hadde ekstra og klistra utover gulvet på romme sitt. Kan skrive under på at limet e særdeles godt på de der 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg