40 raske!

Helene Drage hadde en morsom greie på bloggen sin med 40 kjappe spørsmål. Jeg stjal den og takker Helene som takket Kristin G for ideen!

1. Hvor var du for 3 timer siden?
I hagen med Maren. Hun hoppet på trampolina og jeg strødde ut lavendelfrø. Eksotiske greier, jeg veit!

2. Hvem er du forelsket i?
Maren! Hun eier hjertet mitt og gjør at hjertet mitt hopper hver gang hun gir meg oppmerksomhet! <3 Forelska har gitt en helt ny mening etter at ser hvordan Maren utvikler seg…

3. Har du noen gang spist en fargestift?
Ja, mange. Som regel fordi de ofte luktet veldig godt! Lim, modell-kitt, bodyshop-såpe og murpuss har jeg også spist. Og egg med rå kylling inni. Med fjær og nebb og alt! MMMM!

4. Finnes det noe rosa innen en radius på 5 meter rundt deg?
Ja, drikkeflaska til Maren og skoene hennes..!

5. Når dro du sist gang på kjøpesenter?
Jeg var der idag da jeg hentet middagen til Maren og meg. (Sushi, hun eeeelsker det!)

6. Har du på deg sokker akkurat nå?
Nei. Men jeg pleier å ha det – jeg er veldig glad i ullsokker, selv på sommeren! Hjemmestrikka ullsokker i glade farger (gjerne restegarn – send de til meg om du har noen til overs for jeg har slitt ut mine! 😉 )

7. Har du en bil verdt over 2000 dollar?
Hmm, det tilsvarer vel 20.000 norske kroner? Ja, begge bilene. Den ene dyrere enn den andre, jeg tror outlanderen bikker akkurat verdi på 20.000 kroner tror jeg. Tenk at den kjøpte jeg nesten ny til mange hundre tusen, og nå bare – BLÆH! Koster mer å hente den ut fra verkstedet enn verdien på bilen, men jeg klarer ikke å sende den avgårde til de evige marker. Jeg har både gode og dårlige minner med den bilen siden jeg har hatt den så lenge, men de siste årene har de fine minnene overkjørt de dårlige. 💛

8. Når var sist du kjørte ut av byen?
Ut av byen? Er Bamble en by? Nei, Stathelle er kanskje det? Vel, jeg var i Skien idag. Og da kjørte jeg både inn og ut av Porsgrunn på vei dit.

9. Har du vært på kino iløpet av de siste 5 årene?
Ja, et par ganger med noen som liker å gå på kino. Torben HATER det, så da er jeg glad jeg har andre som syns det er hyggelig!

10. Er du heit?
Jeg har varme hender ofte, men ikke heit som i overgangsalder-heit, nei.

11. Hva var det siste du drakk?
Mandelmelk! Helt dilla, dessverre…!

12. Hva har du på deg akkurat nå? 
Hjælp! Jeg har på meg den knallrøde fotballshortsen til Torben og en utvasket, vinrød kort strikkagenser! Ser helt jævlig ut! Ingen BH heller, så det slenger litt over tastaturet når jeg beveger meg!

13. Vasker du bilen selv eller lar du bilvaskeren gjøre det?
Jeg vasker aldri i maskin for jeg mener helt bestemt at det er bortkastede penger. Torben gjør det stede, med sine egne penger. Forøvrig burde han være JÆVLIG forsiktig med å utfordre skjebnen, for vi husker vel den gangen det gikk det helvette i bilvaskehallen??! (Link til episoden hvis du vil lese!)

14. Den siste maten du spiste?
To skiver av det perfekte, sunne, geniale brødet jeg lager! Får skikkelig dreisen på magen!

15. Hvor var du sist uke på denne tiden?
Onsdag 17. klokken 22.30-ish? ANER IKKE! Tipper at jeg var her hjemme…!

16. Har du kjøpt noen klesplag den siste uka?
Hmm.. Ja, jeg nettshoppe litt.. Kan vise senere, tipper det kommer en pakke på døra i morgen.. Verden KULESTE vårjakke måtte handles inn!

17. Når var sist du løp?
I går.. Vel, “Løp” er vel en overdrivelse, men det var det joggeprosjektet mitt jeg MÅ gjennomføre da. Og så tett i nesa jeg er for tiden så føles det IKKE greit! Anyway, kommer nytt innlegg med “Line Løper for Livet” i morgen.

18. Hva er det siste sportsarrangementet du så på?
Åj, vanskelig spørsmål.. Må vel kanskje ha vært Rotary-Lekene i Skjærgårshallen? Der får psykisk utviklingshemmede virkelig vist sportslige ferdigheter med tonnevis av lek og moro, en HERLIG gjeng jeg virkelig ser opp til! ❤️

19. Hva er favorittdyret ditt?
Katt, for de er flinke til å “klare seg selv” mer enn hund, marsvin og undulater. Men hvis jeg kunne velge et dyr som tatovering må det nok bli en elefant. Det er virkelig flotte dyr.

20. Den siste personen du var på besøk hos?
Jeg besøkte naboen i oppkjørselen hans i går da jeg og Maren tok en “walk and talk” i nabolaget. Tells det? Ellers besøkte jeg pappa igår når vi måtte byttelåne bil..

21. Din drømmeferie?
Maldivene. Eller Malapascua i Indonesia der jeg bodde en stund. Helt magisk!

22. Den verste skaden du har hatt?
Jeg brakk armen som 7-åring da jeg datt ned fra stolen i 60-årslaget til Farmor. Jeg skulle holde tale. Husker det som fryktelig vondt.

23. Har du vært forelsket noen gang?
Ja, flere ganger 🙂 Min første forelskelse var Rune K i klassen. Det varte hele barneskolen. Han var aldri keen på meg, forøvrig. Ellers har jeg vært forelska i både fiktive personer på tv (Tony fra “Rederiet” og et par folk i Hotell Cæsar..!) Jeg rusher noe helt sinnsykt på han ene bossen, Harvey, i Suits, forresten. Og han amerikaneren i den Nordsjø-serien som gikk på NRK.

24. Savner du noen akkurat nå?
Ja, jeg savner alltid mamman min.

25. Siste filmen du så?
Tegnefilm. Garantert. Jeg ser ikke på noe annet på tv som ikke er i tegnet format. Livet ass!

26. Hva er ditt hemmelige våpen for å lokke til deg det motsatte kjønn?
Ikke så veldig hemmelig, men å være seg selv er et godt tips. Å prøve å lure noen til å like en person du egentlig ikke er, bare skikkelig dumt! Og ender du opp med at en fyr ikke liker den personen du er, så garanterer jeg deg at han ikke er den rette uansett – så ikke kast bort tiden din!

27. Hva er dine planer for ikveld?
Blogge ferdig, betale litt regninger og bæsje. (Jepp, it had to be said!)

28. Hvem var den siste du sendte en melding på Facebook? 
Peter Pappahjerte, faktisk. Jeg spurte om han hadde vært ute med bikkja. Jeg hadde nemlig en plan om et  kveldstelefonmøte med han, men han avstår fra å svare. Jeg har nemlig utfordret han til å være med på livesending. Jeg elsker å være på tv med Peter, han er morsom når han får et kamera på seg! Og snart får hele NORGE oppleve oss to på Nrk sammen i beste sendetid! ❤️

29. Neste tur du skal på?
Jeg skal vel muligens en tur til Skien i neste uke..! HAhahaha, det er ikke veldig fyrverkeri i reisefoten til denna blogger`n, for å si det sånn!

30. Noen gang vært på leir?
Ja, og jeg syns grunn det var veldig fint!

31. Er du skoleflink?
Det vil jeg nok påstå, men jeg kunne faktisk vært enda bedre hvis jeg hadde gått “inn” for det. Jeg tok (og tar fremdeles!) ting veldig kjapt. Bortsett fra matte. Da bare pugget regler til krampa tok meg. Jeg har fremdeles til gode å møte på utfordringer der et tall opphøyd i et annet tall er viktig for å lykkes i livet. Sorry til alle mattelærere.

32. Hva vil du vite om fremtiden?
Jeg ville likt å høre om jeg kom til å dø som et lykkelig menneske.

33. Har du på deg parfyme akkurat nå?
Ja, jeg har på meg gammel Daisy av Marc J tror jeg!?

34. Skal du til doktoren i nær fremtid? 
Haha, var der idag faktisk! Skal neste uke også, best å få sjekka grundig! 😉

35. Hvor er din bestevenn?
Hun ene er i Nordsjøen og sender meg groviser i tide og utide på messenger og hun andre er hjemme og sover, tipper jeg…!

36. Hvordan har din bestevenn det?
Det er ikke opp til meg å svare på det…!

37. Er du brun?
Nei, jeg har per idag helt normal nordisk hud som blir litt rød i finvær. Men ikke brun..!

38. Hva hører du på akkurat nå?
Podcasten til Einar og Jan Thomas. Jeg syns det er så fin kjemi mellom de to!

39. Samler du på noe?
Gode og gamle minner. Jeg samler på ting som har stor betydning for meg i forhold til tradisjon, oppvekst og barndom. Blant annet det fine serviset mitt og ting som jeg vet mamma var glad i. Så jeg sparer på det, jeg samler ikke…!

40. Hvem er den største sladrehanken du kjenner?
Det aaaner jeg ikke…

41. Når var sist du ble stoppet av politiet?
Rutinekontroll for en stund siden. Blåsing og førerkort. Jeg feila på førerkort-testen, jeg hadde glemt det hjemme. (Rota det bort!) Men det gikk fint, for de tok elleve mitt (kode for personnummer-sjekk) og sjekket manuelt med Null-En. (Operasjonsavdelingen)

42. Har du noen gang drukket brus med sugerør?
Uhm, ja?

43. Hva står det i den siste tekstmeldingen du fikk?

Det var saldoen min fra banken! 🤣

44. Liker du sterk mat?
Ja, men ikke så mye at jeg svetter! Liker sterk thaimat veldig godt! 🙂

45. Når var sist du dusjet?
Jeg er badedyr! Jeg dusjer meg i badekaret før jeg tapper i vann. Så hvis det teller, så var det til morren idag. Men jeg husker ikke siste jeg brukte dusjen nede i første etasje. Kanskje en måned siden?

46. Er du nødt til å vaske klær?
Alltid! Er du like lat som meg så venter det alltid en diger haug med klær som trengs å vaskes!

47. Hva er din familiebakgrunn? 
Veldig norsk, ganske langt tilbake. Tror kanskje det var en svenske som gav litt eksotiske gener i slekta en gang på 1800-tallet, men thats it!

48. Er du noen sin bestevenn?
Håper jo det da!!!!

49. Er du rik?
Nah, nei – ikke på penger i banken. Men jeg har ett rikt liv!

50. Hva gjorde du ved midnatt igår kveld?
Da kubbet jeg nok, for jeg har vært så forkjøla den siste tiden at jeg har vært helt ødelagt sent på kvelden. Sikkert fordi jeg holder koken så godt jeg klarer gjennom dagen!

4 kommentarer
  1. Hehe…du skryter av at du var skoleflink? Likevel har du trøbbel med å regne…40 kjappe er overskriften på innlegget….men i innlegget er det 50!!! spørsmål….men jeg liker deg likevel jeg!! Du er kul!!

  2. Takk for brød oppskrift…må prøves😊 Men Malapascua ? Finnes det en i Indonesia og??
   Jeg har vært på Malapascua p åFillipinene, nord for Cebu. Tok en liten bangka (båt) fra Bantayan til Malapascua med mannen og gærningene når de var 9 og 11 år..magisk øy! Og Filippinene er et supert ferieland😊 Indonesia er høyt på ønskelisten og😎

  3. Levitra Effetti Lungo Termine Effects Of Mixing Keflex And Beer [url=http://leviinusa.com]levitra 40 mg samples[/url] Amoxicillin Artificial Fruit Gum Flavor Competencia De Kamagra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg