Ahhh, endelig! ❤️

Jeg har fått det jeg har savnet hele mine tid i dette huset. Pappan min er BEST!  *trommevirvel*:

Endelig skikkelig BADEROMSINNREDNING på hovedbadet! Badet er nytt for et par år siden, men forrige eier valgte en løsning der det knapt var plass til å sette fra seg tannbørsten – og det ble ganske vanskelig med småbarn..!

Skjønner dere egentlig hva dette betyr? Det betyr at det er slutt på at alt av stæsj som tilhører kategorien “BAD” blir slengt rundt på gulvet fordi det ikke finnes noe sted å legge det.

Let us never forget:

Men NÅ:

Nei, altså – jeg har ikke fått på knotter/håndtak ennå, for jeg aaaaaner ikke hva slags jeg skal velge. Og til dere som stusser litt på “egget”. Det er dassen!

Kan hende dere skjønner nå hva jeg mente med det forrige innlegget når jeg sa det var klin umulig å sitte på dolokket å ta på sokker eller lakke de ni tåneglene mine. Den knotten der skal jeg ta bort forresten og bytte ut med en gjennomsiktig i gummi. Jeg tror den ble satt på fordi lokket  smalt i bak der, må vel finnes en bedre løsning enn en stolbeinputebeskytter på dasslokket vil jeg tro. (Har de små putene i filt under stolbein som skal beskytte parketten noe navn?!)

På andre siden av badet finnes det et svært badekar for ekstra breie ræver og fossefallsdusj eller hva det heter. Jeg har brukt den 2 ganger, og det var fordi jeg skrudde krana i feil retning.

Dere skjønner at det MÅTTE gjøres noe drastisk på badet for å kunne stuke unna greier? Nå fikk jeg en sånn ufrivillig opprydning i tillegg også da, fikk kastet en hel haug. Stellebordet er ute og vi bruker bare stellematte på benken der. Stellebordet skulle egentlig bare være en slags nødløsning. I nesten 2 år. Høh!
Pappa snekret og interiøret er valgt ut av Bonusmamma. Begge to er over gjennomsnittet flinke på slikt, så jeg sa bare hvordan jeg ville ha det – så ble det enda bedre 🙂

Noen tips til hva slags hanker (knotter? håndtak?) jeg kan sette på?

Til de som kjenner det rykker i oppussingsbyggehånden:

📍Innredningen er faktisk kjøkkeninnredning fra IKEA, da jeg ønsket meg innredning som skulle gå helt ned til gulvet. Det store mellomrom under benkene og ned til gulvet som man ser på tradisjonelle baderomsinnredninger –  ser jeg på som støvsamler. Siden det er god plass på badet, så valgte vi en skikkelig bredde (dybde, om du vil) slik at benken er adskillig bredere (dypere ja..!) enn vanlig baderomsinnredning.

Det er ingenting som tilsier at man MÅ velge baderomsinnredning til bad – kjøkkeninnredning gjør samme susen, og for vår del fungerer det MYE bedre. Vi slipper alle sokkepar og badevekta som forvinner under benken, og dessuten blir innredningen også høyere og lettere å “jobbe” på, hvilket er ganske greit når man skal også bruke benken som stellebenk til babis. (Merk at jeg sier babis i entall!)

📍Skapene er Bodbyn-serien fra Ikea i grått.
📍Benkeplate er Ekbacken eikemønstret mørk. (til kjøkken, siden skapene er kjøkkenstørrelse)

Vi senket det til minimum høyde på de føttene, så den sokkel-plata i plast som settes på tilslutt må tilpasses noe med en sag.

📍Servanten er IKEA Tørnviken.
📍Blandebatteriet faktisk italiensk design, og absolutt skryteverdig –  Alessi Il Bagno by Laufen. Dassen er faktisk av samme kvalitetsitaliener, men det kjøpet skal vi ikke ta på oss kred`en for…! Men den “dasstanken” bak dassen (hey, jeg er ingen ekspert!) er en Geberit.

Ingenting er sponset, med mindre jeg må sette Pappa og Bonus som annonsører da…! 😉 

Snakkas!

Supporterfrue – Line Victoria

15 kommentarer
  1. Hei du herlig morsomme jente ♡
   Det ble mye finere og mer praktisk! Enig med Sændra. Skinnhåndtak hadde passet på ditt bad.

   God Jul!

  2. Jeg har samme krana, du kan bare begynne å forberede deg på folk på besøk som roper fra badet « Hvordan skrur jeg på krana?!» hihi 🙊
   Badet ble veldig bra 😊

   1. Hehehehehehhe, vi har allerede hatt de i to år – dette badet og et annet…! Det er tidligere eier som hadde god smak og nese for design og JA – så godt som alle spør hvordan den funker…! Eller går rett inn på kjøkkenet og bruker vasken der…!!!

  3. Enig, skinn-håndtak! 👍😍
   Men når du skiftet bleier oppå der, hvordan ligger hun? Ble inspirert her! Her står stellebordet midt på gulvet og tar opp all plass 🤪😮

   1. Siden benken (da det er kjøkkeninnredning vi har brukt) er såpass bred så har vi bare lagt stellematta på den ene siden… HUn ligger ikke i ro lenge av gangen uansett, bortsett fra når det er kode brun, da skjønner hun at det må vekk.. At beina stikker litt utenfor benken har jo ingenting å si, jeg står jo der og hun detter ikke akkurat ned…! (ikke noe oftere enn på stellebord – som da er ingen fall…!) Så det fungerer helt fint! Med baby er det jo genialt – for de er jo kortere! Nå blir hun vel bleiefri om et år eller noe (aner ikke hva som er vanlig, forøvrig…!) så jeg har ikke planlagt en 12-åring opp på den benken der, for å si det sånn!

  4. Så utrolig fint det ble! Vil gjerne gjøre noe liknende, men blir vasken mye høyere enn en vanlig baderomsvask?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg