Avgjørelse.

Følte liksom at det blir et enormt hopp og relativt schizofrent å hoppe fra det forrige innlegget til det jeg nå skal skrive, men med en dags skrivepause imellom så slår jeg et slag for sosialpornografien der ute og banker ut et nytt blogginnlegg.

Den siste tiden er det endel som har kvernet oppi det lille hodet mitt, og jeg har endelig tatt en avgjørelse jeg tror vil gjøre meg uendelig godt. Jeg har nerver herfra til månen over avgjørelsen, men jeg bare MÅ! Her må jeg jeg faktisk nødt til å si noe helt sinnsykt rosablogger-klisjè, og innrømme at jeg ikke kan si så mye før de som må informeres om avgjørelsen min, blir informert. Men jeg lover dere at jeg ikke skal spare på hemmeligheten, jeg må bare få lov til å suge litt på karamellen alene først…!

De siste dagene har jeg ringt rundt til masse mennesker jeg verken kjenner eller som det er fryyyktelig lenge siden jeg har snakket med. Jeg har bedt dem om råd og fått utrolig mye tilbake. Mer enn bare råd, vil jeg påstå. Jeg har fått et realt spark i ræva og beskjed om at “-Det der SKAL du gjøre! Det MÅ du gjøre! Du kan ikke si nei!!”

Så da skal jeg det da. Herregud. Jeg bare gjør det!

Jeg har Maren alene denne uken, hvilket byr på småpirking i min tålmodighetsgrense. Da jeg hentet min lille diktator i barnehagen tidligere denne uken merket jeg veldig godt at hun er av mitt kjøtt og blod. Hun løp mot meg ute i lekeparken og ropte “Mamman miiiin!!!” som hun alltid gjør. Fikk en stor bamseklem!

Plutselig løper hun litt tilbake mot de andre barna, sprer armene rett ut og roper til de andre lekende barna i barnehagen:

“-Alle sammen!!!! Nå blir jeg BORTE!!!” 

Mens jeg bar henne ut porten hang hun over skulderen min og ropte videre på den mest dramatiske måten jeg noengang har hørt en 2,5 åring: “-JEG BLIR BORTE!! ALLE SAMMEN, JEG BLIR BORTEEEE!”

Jeg elsker at hun er litt meg.

…hun som ruler verden. Måtte hun alltid ha den selvtilliten til å kunne annonsere sin egen avskjed på den måten.

Stolt mamma!

 

3 kommentarer
  1. Nydelig😍🤩👏👏 Hentet mine to i går, storebror blir med inn til lillesøster for å hente hun først. Da han kommer tilbake til de store sitt uteområdet roper han, alle mine barn, her er jeg!! Har dere savnet meg eller! 😂😂 Den selvtilliten og det gode selvbildet skal jeg alltid jobbe for å la han opprettholde💙

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg