Bæsj, tiss, promp og fis.

Så var det fredag igjen da. Og etter at jeg spurte om tips til hvordan fike øyebryn selv (eh, når ble dette en sånn type blogg?) så har jeg sunket ned i et av de mørkeste (men dog merkelig glosse, fargerike, baked og pudrete) høl på internett. Fifan, det finnes helt seriøst «gjør det selv»-videoer for alt! Men jeg skal gi det et forsøk. Jeg gleder meg litt, vurderte faktisk å sende live på Instagram bare fordi at…jeg kan! Da har jeg folk til å passe på at det ikke går over styr også, for som alle eksene mine har sagt før – «en målbevisst og sta Line Victoria med pinsett (og sukkerbit) er alt annet enn festlig.»

Akkurat nå sitter jeg med en unge i den ene armkroken og macen i den andre. Rett skal jo være rett, jeg elsker å multitaske. Det er barnetv og saftis-tid, og mens diktatoren lader batteriene til en siste halvtime i høygir mens hun synger «æsj, bæsj, promp og fis i sofaen!» (Forøvrig en sang hennes far har spilt for henne til den satte seg på hjernen hennes som et virus vi ikke blir kvitt med det første)

Men ja, tilbake til youtube-videoer med sminke og tryne-fiks, jeg er helt overrasket over den voldsomme mengden det finnes! Jeg fulgte en viss svensk, nyydelig blogger som promoterer sminkemerket sitt hele tiden og jeg var jo dypt fascinert.(Fordi hun var vakker, kul og morsom) Helt til hun fortalte at hun nappet hårfestet, og anbefalte andre å gjøre det samme. Da kjente jeg meg ferdig med skjønnhetshysteriet som florerer der ute, for en stund. Noen andre veldig sminkede damer følger jeg fordi det er et freakshow uten like, og det er min guilty pleasure. Så mye sminke har jeg verken tid, råd eller kapasitet til å kle trynet mitt med – jeg er jo faktisk så lat at jeg bruker vannfast mascara for å slippe å ta på mascara på to-tre dager. True story.

Sees vi på instagrammen min i kveld? Jeg skal fortelle en god historie også, jeg lover! <3 Husk å trykke «Følge» da, så du får varsel når jeg dukker opp…!

2 kommentarer
  1. Haha, Trygve, som synger promp og fis sangen, var familelegen vår for noen kvarter siden.. Fantastisk mann.. Nå hører jeg prompesangen i hodet t mitt hver gang jeg tenker på 1.svangerskapet og oppfølgingen hos legen.. Ja ja..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg