Bildene dine på mobilen fortjener hedersplass! 🧡

Reklame | rabattkode på 40% (!) fra fotoknudsen!

Helt nydelig å komme hjem fra glamourøse Vixen, og sette meg i spisestua hjemme. Jeg har nemlig gjort noe jeg har drømt om i mange år – jeg har laga bildevegg med mine fineste minner! 😍 Bruker du koden LINE40 får du 40% på veggdekoren du lager på fotoknudsen – og du – det er faktisk mobilbilder jeg har brukt!

ÅÅÅ, som jeg har gleda meg til å vise frem dette! Alle vet jo at min styrke ikke er interiør og sånt, men heldigvis er jeg flink til å la meg inspirere og påvirke av andre..! Jeg klarte å styre unna de plakatene alle har på veggen – for jeg ville jo ha fotovegg – men jeg ville ha en personlig fotovegg! Leser du videre så inneholder dette innlegget en rabattkode som gir deg 40 (!!!) prosent på veggdekor du bestiller fra verdens beste fotoknudsen!

Jeg er jo fan av fotoknudsen som dere veit fra før av, både i forhold til fotobøker, kalendere og kort jeg har laget før. Det jeg ikke har snust på før nå, er mulighetene for å freshe opp veggene hjemme! Jeg har bodd her i tre år, uten å vite hva jeg vil ha på veggen i blandt annet spisestua. Jeg har jo alltid tenkt at «bilder må man kjøpe i butikken» – og har jo knapt bilder av egne minner på veggen! (Unntaket er forøvrig brudebildet, der klinket jeg inn en bestilling på fotoknudsen som høygravid og full av hormoner for noen år siden!)

Så det bildet henger i gangen da, som et minne om tynnere og sprekere tider.

Faktisk – så har jeg tenkt at bildene jeg tar selv med mobilen ikke er «gode nok» til å havne på veggen. At minnene jeg tar med mobilen passer seg i en liten fotobok eller på julekort. Så man kan trygt si at overraskelsen ble enorm når det idag ser ut som en proff fotograf har lekt seg på stueveggen vår!

Altså – SE hvor personlig og fint det kan gjøres! Jeg er helt forelsket! Jeg er så stolt!!

Så fra å ha en hel haug med seilbåtbilder og kjøpebilder på veggen, så har jeg sakte men sikkert sett at her finnes det ufattelig fine motiver på telefonen min som i aller høyeste grad tar seg flott ut på veggen også. Men det vet man ikke før man faktisk tester det ut! Se å få de flotte bildene på mobilen din opp på veggen! 🧡

Jeg har i første omgang gått for matt overflate på bildene. Og paspartur, som dere ser her. (Det er det hvite området mellom selve bildet og rammen) Dette var for å få litt størrelse på bildene, siden veggen er enorm. Og så syns jeg helt ærlig at det ser litt mer ekslusivt ut..! 😍

…også kunne jeg ikke dy meg da… Jeg bare MÅTTE sjekke ut hva «aluminium» var for noe når det kom opp som material-forslag. Så det ene bildet bestilte jeg trykket på aluminiumplate-valg, og hadde egentlig ikke så store forventninger.

Men asså – herregud for et fantastisk materiale! Sååå KULT! Det ble millioner av ganger tøffere enn jeg hadde forestilt meg – hvorfor bestiller ikke alle bildene sine i aluminium?! Har du en litt røff vegg, litt industriell stil – eller bare vil bryte opp noe tradisjonelle vegger med noe annet enn de vanlige sorte rammene –  da må du love meg å bestille i aluminium! Trenger verken ramme eller glass, og har ferdig oppheng på baksiden – bare å henge rett opp på veggen! Så ja, nå henger det samme bildet som vi har i paspartur og ramme i spisestua også i gangen – men det føles ikke som det samme bildet hvis dere skjønner. Jeg har allerede fått masse respons på de som ser det – de blir overrasket sjæl over kvaliteten og materialet! Maren i en eng printet på aluminium, blir jaggu ikke mer trendy enn det!

Jeg vil så absolutt anbefale deg å få putta de fine minnene fra mobilen din og på veggen din. Der det engang hang et masseprodusert seilbåtbilde –  henger det i dag et dryss av de fineste minner, beste folka og varmeste inspirasjon.

Jeg hadde virkelig håpet at du kom deg ut av den bobla av feiende flotte livsmottositater og sort/hvitt-bilder av kjendiser på beggen, klin opp noen ekte bilder av et smil du er glad i! Jeg hjelper deg avgårde inn på fotoknudsens bestillingsider med en heidundrande rabattkode som bør få deg til å tenke litt nytt. Tar du utfordringen? For da gir jeg deg 40% på veggdekor på DENNE siden med rabattkoden LINE40 !

 

LINE40 som gir deg altså 40 (FØRTI!!!) prosent på all veggdekor på fotoknudsen! ALTSÅ, hva venter du på nå? Rabattkoden er bare gyldig et par uker (til 18. februar) og jeg vil definitivt anbefale deg å bla igjennom mobilbildene dine og sende de største smilene, de fineste minnene og de gøyeste dagene inn til fotoknudsen, så du kan gjøre den kjedelige veggen personlig! Fotoplakat i ramme, lerret (meeeeget populært!), skumplate, aluminium, plexiglass – ta`n helt ut og vær litt gæærn! Nå som jeg vet at bildene jeg tar med min iphone kan puttes i en ramme som er EN meter og folk trur det er en proff fotograf som har tatt bildet – da veit du at du sitter med muligheter i handa ass!

Du må klikke på denne linken for å bruke rabattkoden LINE40 !

40% rabatt altså, det er faktisk nesten halve prisen – og det gjelder alle mulige type veggdekor du bestiller – verdt å nevne er igjen aluminiumsplaten jeg tok med fra nettbutikken i farta, for en fantastisk positiv overraskelse!! ❤️

Og du? Jeg har nettopp bestilt flere bilder med min egen rabattkode, jeg fikk heeelt dilla nå. Jeg har bestilt opp bilder Torben har tatt i forbindelse med fotballturene sine og skal overraske han med en hel vegg av fotballminner i kjellerstua hans. Jeg har like mange ideèr som jeg har rom i huset! 😍

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg